Biz size Hitler olamazsınız demiyoruz...

laikliğin ne olduğunu ben biliyorum ama sen senin gibiler onu kullandınız senelerce unutmadık..şimdi devran döndü o ettiğiniz zulümlere fitil,fitil çıkacak burnunuzdan..

Bu mesaji okuyunca birde simsekler cakti, karabulutlu yagmur yagdi sanki.
Yukarida bulutlarin üzerinde Kakao ve Ben bizlere lanet okuyor, bir yandan kivilcimlar cikiyor agzindan, br yandan ben O okypete ve Saraylim havada simseklerin hedfiyle savruluyoruz. vVallahi cok korktum
Nasil bir kin, nasil bir nefret, ullaaannnn ne yasattiniz siz bu kadina ??? Söyleyin bakiim Laikler !

sanki sizle karşı olan görüş çocuk doğrulmasına karşı. anne olanlarrı aşağılıyor yada 3 çocuğu olanları. sonrada oky aradan çıkarıyor. hayır okuyorum mesajındaki verdiğin tezleri. hepsi böyle

Siz yahu siz okyy 12 sene evvel sizz .. yok yanlış anlıyorlar filan yok açık olan bir yazıyı sen anlamıyorsun ..ben yemeğe çıktım gelince devam ederiz

Siz yahu siz okyy 12 sene evvel sizz .. yok yanlış anlıyorlar filan yok açık olan bir yazıyı sen anlamıyorsun ..ben yemeğe çıktım gelince devam ederiz
ya bırak. 12 sene öncemi 3 çocuk doğuranı aşağoladık biz. yada çocuk sahibi olmayanlar çağdaş, anne olanlar değil dedik. iyice mantıksızlaşıyorsun

bakıyorum yine savlarına.
Allah’a inananlar YOBAZ GERİCİ DENSİN gelsin, inanmayanlar ŞAKŞAKLANSIN..
buda yanlış. 12 sene önce Allaha inanmayanlar şakşaklandımı. gerçekten yeter kakao

Çocuğu öldürülen anneleri O ÇOCUKLARI KULLANIP VE ANNELERİNİ GAZA GETİRİP KULLANIN DEVLETİ yuhalatın, kendinizi alkışlatın.

hele bu mesajın. birde annesin. o annelerin acısından bile anlamıyorsun. çocuğunu kaybeden anneyi bile gaza gelmekle suçluyorsun.
ki o çocuğun annesinin acısına saygı gösterilmemesini ve yuhatalmasını savunuyorsun
anne değilim ama o çocuğunu kaybeden annelerin acısını senden daha çok anlıyor ve saygı gösteriyorum

ya bırak. 12 sene öncemi 3 çocuk doğuranı aşağoladık biz. yada çocuk sahibi olmayanlar çağdaş, anne olanlar değil dedik. iyice mantıksızlaşıyorsun

bakıyorum yine savlarına.
Allah’a inananlar YOBAZ GERİCİ DENSİN gelsin, inanmayanlar ŞAKŞAKLANSIN..
buda yanlış. 12 sene önce Allaha inanmayanlar şakşaklandımı. gerçekten yeter kakao
Anammm okyy sen cidden bişi bilmiyon sen cidden zimbawyedemi yaşıyodun sen 12 sene öncesini cidden bilmiyon..

Anammm okyy sen cidden bişi bilmiyon sen cidden zimbawyedemi yaşıyodun sen 12 sene öncesini cidden bilmiyon..
doğrıu 12 sene önce çocuksuz olanlar kıymetliydi. çocuğu olanlara ikinci sınıf davranıyorlardı. sende patagontyadan geldin sanırım

KIZLI,ERKEKLİ KARIŞIK OLANLAR ortalıkta gezinsin.

sana ne milletin kızlı erkekli olması seni geriyormu. sana ne. ne karışıyorsun milletin özeline
sanane o zaman dininin gereğini yapıpta erkeklerle iç içe olmak istemeyenlerden.. niye karışıyorsun milletin özelinee..

sanane o zaman dininin gereğini yapıpta erkeklerle iç içe olmak istemeyenlerden.. niye karışıyorsun milletin özelinee..
biz karışmıyoruız kakao. kızlı erkekli lafını bizmi ettik. hayda. kızlı erkekli diye laf edenlere de bunu.hani bir zaman başbakanın vardı ya ona de. insanların özeline o karıştı
(kadın bunu dile getirmiş yazıda)
ay valla azcık mantık ya.

Son düzenleme:
Chp sadece Atatürk zamanında iktidar oldu sonrasında diktatör oldu ve daha sonra muhalefet oldu..
Seni kiblemem lazim, CHP `ye diktatör dedin. Ben AKP`ye diktatör desem bani yerim, seninde dememen lazim o zaman.
Sahi ne yaptida diktatördü CHP bunuda bilelim bari söz acilmisken ?

yok birini engelleyeceğim. bu kadar mantıksızlık insanı delirtiyormuş anladım

Oyle diyorsa oyle. Sen daha mi iyi bilecen!!!111!!!! Gerçeği gorebilecegini falan mi saniyorsun bir de pis fani

Bişey sorucam, bundan 13 sene önce erkeklerle bir arada olmak istemeyen kadınları zorla erkeklerin arasına mı sokuyorlardı? El ele tutuşmayan sevgilileri nişanlıları içeri mi atıyorlardı? Muhafazakar olmayanlara özel toplu konutlar yapılıyor da muhafazakarlar gecekondulara mı atılıyordu? Müslüman olanla evlenmek yasak mıydı? Zorla yılbaşı mı kutlatılıyordu kutlamak istemeyene? Çocuk yapmayı yasaklamış mıydı o zamanki hükümet? Oruç tutmak, camiye gitmek, dini bayramları kutlamak yargılanma sebebi miydi? Ne oluyordu mesela 13-15 sene önce?

Elinizde sadece kamusal alana türbanla girememe maduriyeti var kakao, başka da bişey yok. Onun da yanlış olduğunu her fırsatta dile getirdik, siz evlerinizde otururken biz protesto ettik. Yeter bence. Saçmalamanın da bir sınırı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…