- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
şimdi ben avm ye gidip gelicem, çok dövüşmeyin ha![]()
görev rozetine talibim sen yokken kib lere bakarım konu kapatırım yerleri silerim hahahah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi ben avm ye gidip gelicem, çok dövüşmeyin ha![]()
Siz daha önce çok çektiniz, mağdurdunuz şimdi değilsiniz iyi güzel, peki bu şimdi başkalarına çektirmek, burunlarından fitil fitil getirmek anlamına mı geliyor? İntikam mı alacaksınız? Bir 13-15 sene sonra gün olur devran dönerse onlar da sizden mi intikam alsın tekrar. Nefret söylemleri çok çirkin. Her iki taraf için de.
aynen öyle olacak, sonra başa gelenler de tekrar bunlara çektirecek.. sonra onlar buna, bunlar ona öyle tükenip gideceğiz kısmetse..
laikliğin ne olduğunu ben biliyorum ama sen senin gibiler onu kullandınız senelerce unutmadık..şimdi devran döndü o ettiğiniz zulümlere fitil,fitil çıkacak burnunuzdan..
Chp nin ATATÜRK ü tekeline aldığı gibi mi ? Hatta Türkiye yi tekeline aldığı gibi mi ? Akp dini kullanmıyor kusura bakmayın öyle olsa bu partinin içinde ateisti metalcisi açığı kapalı si olmazdı ..Evet laikliği senelerce her anlama çektiler hatta biri de çıktı 'hem laik hem müslüman olunmaz' diyerek kışkırtıcı bir konuşma yaptı.
Sonra o birileri dini tekellerine alarak Müslümanlığı emellerine alet etti.
Gerçekten kimin neyi çıkarlarına alet ettiği ortada.
hahh işte bende tam onu diyorum 12 sene evvel birileri laikliği, Atatürkçülüğü, emellerine alet ettiler sap ile samanı ayıramadan yönettiler.. UNUTMADIK..Evet laikliği senelerce her anlama çektiler hatta biri de çıktı 'hem laik hem müslüman olunmaz' diyerek kışkırtıcı bir konuşma yaptı.
Sonra o birileri dini tekellerine alarak Müslümanlığı emellerine alet etti.
Gerçekten kimin neyi çıkarlarına alet ettiği ortada.
demiyorsun onu. tekrar koyayımmı mesajını:)hahh işte bende tam onu diyorum 12 sene evvel birileri laikliği, Atatürkçülüğü, emellerine alet ettiler sap ile samanı ayıramadan yönettiler.. UNUTMADIK..
Chp nin Atatürkü tekeline filan aldığı yok.. sanmayınki samimice sahip çıkıyor( içlerinde parmakla sayılacak kadar azdır )Atatürkü kullana,kullana geldikleri nokta bu işte muhalefet hep muhalefet kalacaklarr..Chp nin ATATÜRK ü tekeline aldığı gibi mi ? Hatta Türkiye yi tekeline aldığı gibi mi ? Akp dini kullanmıyor kusura bakmayın öyle olsa bu partinin içinde ateisti metalcisi açığı kapalı si olmazdı ..
Senin Atatürk sevgin dillere destan kakaocum. Senin gibiler ne güzel kullandılar Atatürkçülüğü bir yerlere gelmek için :) sonra da gerçek niyet belli ettiler.hahh işte bende tam onu diyorum 12 sene evvel birileri laikliği, Atatürkçülüğü, emellerine alet ettiler sap ile samanı ayıramadan yönettiler.. UNUTMADIK..
öff okyy dedim ya bayılıyorsun kelimeleri cımbızlıyarak almayı sonrada aaa ben yanlış anladım hezeyanları yapma şöyle bunları böyle uygulayan ve direten sizsiniz siz neyini anlamıyorsun bunun..hadi koyayım:)
Laikliğin GERÇEK AMACI ÖRTÜNENLERİ DIŞLAYIN, NAMAZ KILMAK İSTEYENLERİ İTEKLEYİN BİKİNİSİZ HAVUZA DENİZE GİREMESSİNİZ DİYE O İNSANLARI İTİN
yazdığının neden arkasında değisin. 2 sene önce yazmadın ayrıca bunu. daha yarım saat olmadıöff okyy dedim ya bayılıyorsun kelimeleri cımbızlıyarak almayı sonrada aaa ben yanlış anladım hezeyanları yapma şöyle bunları böyle uygulayan ve direten sizsiniz siz neyini anlamıyorsun bunun..
Hem de AKP mi dini olguları kullanmıyor. İyi bir masalmış :)Chp nin ATATÜRK ü tekeline aldığı gibi mi ? Hatta Türkiye yi tekeline aldığı gibi mi ? Akp dini kullanmıyor kusura bakmayın öyle olsa bu partinin içinde ateisti metalcisi açığı kapalı si olmazdı ..
Tekeline aldığından kastim da bu iste sanki kendilerinden başka Atatürk ü seven yok hele kapalı biri anıtkabire bi gitsin o chp li kadınlar parçalayacakmış gibi bakıyor sanki tek onların Atası..Chp nin Atatürkü tekeline filan aldığı yok.. sanmayınki samimice sahip çıkıyor( içlerinde parmakla sayılacak kadar azdır )Atatürkü kullana,kullana geldikleri nokta bu işte muhalefet hep muhalefet kalacaklarr..
ben taparcasına kimseyi sevmemm bu ülke için fedakarlık yapanı minnetle anarım duayla anarım. putlaştırmam sizler gibi o yüzden geçinizz kullanmaktan bahsettin bende sana 12 sene evvel kullanılan sistemi hatırlattım..Senin Atatürk sevgin dillere destan kakaocum. Senin gibiler ne güzel kullandılar Atatürkçülüğü bir yerlere gelmek için :) sonra da gerçek niyet belli ettiler.
ama dediğimi anlamadın sanırım ben başka bir noktaya parmak basmıştım :)
şaşkın o kadınlar malesefki chp ayıklayamadı o tarz kişilikleri içinden o yüzdende hep muhalefette..Tekeline aldığından kastim da bu iste sanki kendilerinden başka Atatürk ü seven yok hele kapalı biri anıtkabire bi gitsin o chp li kadınlar parçalayacakmış gibi bakıyor sanki tek onların Atası..
Chp ayiklayamaz çünkü zaten bizzat chp zihniyeti bu ..şaşkın o kadınlar malesefki chp ayıklayamadı o tarz kişilikleri içinden o yüzdende hep muhalefette..
Size göre masal olabilir ama gerçek bu ..Hem de AKP mi dini olguları kullanmıyor. İyi bir masalmış :)
Kusura bakmayın ama CHP'nin Atatürk'ü tekeline aldığını ben zaten kabul ediyorum.
Dipnot CHP'li MHP'li değilim
Bunun üstünden laf sokmamamızı rica edeceğim :)