ne gelmeyecek. o kadar abukki mesajınişine gelmedi tabii..
laikliğin ne olduğunu ben biliyorum ama sen senin gibiler onu kullandınız senelerce unutmadık..şimdi devran döndü o ettiğiniz zulümlere fitil,fitil çıkacak burnunuzdan..Laikliğin GERÇEK AMACI ÖRTÜNENLERİ DIŞLAYIN, NAMAZ KILMAK İSTEYENLERİ İTEKLEYİN BİKİNİSİZ HAVUZA DENİZE GİREMESSİNİZ DİYE O İNSANLARI İTİNşurada az bir kökü kalmış, oraya da kibrit suyunu dökün.
Sonra muhtarları yine karşınıza dikin.
sen önce laikliğin ne olduğunu öğren gel.
bilmiyorsun. bilsen laikliğe ateş püskürmeezsinlaikliğin ne olduğunu ben biliyorum ama sen senin gibiler onu kullandınız senelerce unutmadık..şimdi devran döndü o ettiğiniz zulümlere fitil,fitil çıkacak burnunuzdan..
sananeee..(kii dün sende kukllandın bu kelimeyi..) benim abuk, benim sabuk mesajımm..ne gelmeyecek. o kadar abukki mesajın
Laikliğin gerçek amacı bıu diye yazan dedemmi. bilmiyorsun konuşuyorsunLaikliğin GERÇEK AMACI ÖRTÜNENLERİ DIŞLAYIN, NAMAZ KILMAK İSTEYENLERİ İTEKLEYİN BİKİNİSİZ HAVUZA DENİZE GİREMESSİNİZ DİYE O İNSANLARI İTİNşurada az bir kökü kalmış, oraya da kibrit suyunu dökün.
Sonra muhtarları yine karşınıza dikin.
sen önce laikliğin ne olduğunu öğren gel.
laikliğe ben ateş püskürmüyorum sen senin gibiler onu kullandınız diyorum..SENELERCE kullandınız hemde senelerceee.bilmiyorsun. bilsen laikliğe ATEŞ PÜSKÜRMEZSİN.
yazdığınıda unutuyorsun. git alıntıma bak. yazmışsın gerçek amacı bu diyelaikliğe ben ateş püskürmüyorum sen senin gibiler onu kullandınız diyorum..SENELERCE kullandınız hemde senelerceee.
sayyy saraylımmıaslında kaale bile almamak lazımda. aynı saraylım gibi yok sayacaksın senide. bende hata
git ya Allahaşkına bi git. kimlerle muhatap oluyoruz şurada. daha ne yazdığının farkında değilsinsayyy saraylımmıonun işi gücü akp olmuş melekeleri uçmuş onun..
aynen diğerleri derken iyi böyle söyleyince tü kakadaha neler varda eklenecek.. şapşikler 12 sene evvel kendileri böyledi şimdi ağlıyorlar hatta daha beteri idiler şapşik şeyler
yahu nereye gideyim mesaim bitene kadar buralardayım ee yarın tatil haa o zaman yokumm..git ya Allahaşkına bi git. kimlerle muhatap oluyoruz şurada. daha ne yazdığının farkında değilsin
bırak sen alıntıladığım mesajda laiklik bu bu dedinmi evet dedin. bitti.yahu nereye gideyim mesaim bitene kadar buralardayım ee yarın tatil haa o zaman yokumm..az kullanmadınız Atatürkçülüğü ,az kullanmadınız laikliği insanların cumalarına kadar başörtülü okuyup meslek sahibi olmalarına kadar ne oldu devran döndü sizin gıcıklığınız buna aslında içinizi bilirim okyy neden chp dinsiz deniliyor sanıyorsun..az kullanmadınız bu kavramları şimdi çıkmış 12 sene evvel aynısını yapan bir hatun biri aaaa ne doğru yazmış deyip paylaşıyorsun..
bir ona katılmadım bende. her din için geçerli olmak şartıyla bu olabilirköşe yazısının büyük bir kısmına katılmakla beraber katılmadığım kısımlar da var. Katılmadığım noktalardan biri de Cuma ezan saatine göre mesainin ayarlanması neden sıkıntı oluyor. İnsanların ibadetlerini yerine getirebilme özgürlüğü neden bu kadar rahatsız edici görülüyor. Neticede Saatler ayarlanacak deniyor mesai azaltılacak denmiyor.
zaten bu hak tüm kamu memurlarına veriliyor bildiğim kadarıyla. Tabi özel sektörü bilmiyorum. Bu tamamen işverenle alakalı olur.bir ona katılmadım bende. her din için geçerli olmak şartıyla bu olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?