- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
ee görsünler hatalarını hata işte senelerdir iktidara bile oynayamıyorlar ..bi kafa patlatsınlar nerede yanlış var deyinn..Chp ayiklayamaz çünkü zaten bizzat chp zihniyeti bu ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ee görsünler hatalarını hata işte senelerdir iktidara bile oynayamıyorlar ..bi kafa patlatsınlar nerede yanlış var deyinn..Chp ayiklayamaz çünkü zaten bizzat chp zihniyeti bu ..
laikliğin ne olduğunu ben biliyorum ama sen senin gibiler onu kullandınız senelerce unutmadık..şimdi devran döndü o ettiğiniz zulümlere fitil,fitil çıkacak burnunuzdan..
Chp sadece Atatürk zamanında iktidar oldu sonrasında diktatör oldu ve daha sonra muhalefet oldu..ee görsünler hatalarını hata işte senelerdir iktidara bile oynayamıyorlar ..bi kafa patlatsınlar nerede yanlış var deyinn..
Siz yahu siz okyy 12 sene evvel sizz .. yok yanlış anlıyorlar filan yok açık olan bir yazıyı sen anlamıyorsun ..ben yemeğe çıktım gelince devam ederizÜç çocuk doğuranları CAHİL, SADECE ÇOCUK DOĞURMAYI BİLİYORLAR DİYE ALAY EDİN
Hiç çocuk doğurmayanları MEDENİ , ÇAĞDAŞ KADIN DİYE ALKIŞLAYIN.
şu mesajına bak.
kakao.
kim yapıyor bunu. kim çocuk doğurmayana medeni diyor. çağdaş diyor.
kim 3 çocuk doğuranla alay ediyor.
sen ne yazdığının farkındamısın.
sonrada tepki gelince yok yanlış anlıyorlar. sen kesin net bunları yazıyorsun. insanlar bunu yapıyor diyorsun. ayıptır günahtır
ya bırak. 12 sene öncemi 3 çocuk doğuranı aşağoladık biz. yada çocuk sahibi olmayanlar çağdaş, anne olanlar değil dedik. iyice mantıksızlaşıyorsunSiz yahu siz okyy 12 sene evvel sizz .. yok yanlış anlıyorlar filan yok açık olan bir yazıyı sen anlamıyorsun ..ben yemeğe çıktım gelince devam ederiz![]()
sanki sizle karşı olan görüş çocuk doğrulmasına karşı. anne olanlarrı aşağılıyor yada 3 çocuğu olanları. sonrada oky aradan çıkarıyor. hayır okuyorum mesajındaki verdiğin tezleri. hepsi böyle
ya bırak. 12 sene öncemi 3 çocuk doğuranı aşağoladık biz. yada çocuk sahibi olmayanlar çağdaş, anne olanlar değil dedik. iyice mantıksızlaşıyorsun
Anammm okyy sen cidden bişi bilmiyon sen cidden zimbawyedemi yaşıyodun sen 12 sene öncesini cidden bilmiyon..bakıyorum yine savlarına.
Allah’a inananlar YOBAZ GERİCİ DENSİN gelsin, inanmayanlar ŞAKŞAKLANSIN..
buda yanlış. 12 sene önce Allaha inanmayanlar şakşaklandımı. gerçekten yeter kakao
doğrıu 12 sene önce çocuksuz olanlar kıymetliydi. çocuğu olanlara ikinci sınıf davranıyorlardı. sende patagontyadan geldin sanırımAnammm okyy sen cidden bişi bilmiyon sen cidden zimbawyedemi yaşıyodun sen 12 sene öncesini cidden bilmiyon..
Sadece kullanmıyor demrn birler ifade etmiyor. Kanıtlara karşı susuyorsun zaten.Size göre masal olabilir ama gerçek bu ..
sanane o zaman dininin gereğini yapıpta erkeklerle iç içe olmak istemeyenlerden.. niye karışıyorsun milletin özelinee..KIZLI,ERKEKLİ KARIŞIK OLANLAR ortalıkta gezinsin.
sana ne milletin kızlı erkekli olması seni geriyormu. sana ne. ne karışıyorsun milletin özeline
biz karışmıyoruız kakao. kızlı erkekli lafını bizmi ettik. hayda. kızlı erkekli diye laf edenlere de bunu.hani bir zaman başbakanın vardı ya ona de. insanların özeline o karıştısanane o zaman dininin gereğini yapıpta erkeklerle iç içe olmak istemeyenlerden.. niye karışıyorsun milletin özelinee..
Seni kiblemem lazim, CHP `ye diktatör dedin.Chp sadece Atatürk zamanında iktidar oldu sonrasında diktatör oldu ve daha sonra muhalefet oldu..
engelle sadece göz ardı etmiş olursunyok birini engelleyeceğim. bu kadar mantıksızlık insanı delirtiyormuş anladım
Oyle diyorsa oyle. Sen daha mi iyi bilecen!!!111!!!! Gerçeği gorebilecegini falan mi saniyorsun bir de pis faniHem de AKP mi dini olguları kullanmıyor. İyi bir masalmış :)
Kusura bakmayın ama CHP'nin Atatürk'ü tekeline aldığını ben zaten kabul ediyorum.
Dipnot CHP'li MHP'li değilim
Bunun üstünden laf sokmamamızı rica edeceğim :)
sanane o zaman dininin gereğini yapıpta erkeklerle iç içe olmak istemeyenlerden.. niye karışıyorsun milletin özelinee..