• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz size Hitler olamazsınız demiyoruz...

Laikliğin GERÇEK AMACI ÖRTÜNENLERİ DIŞLAYIN, NAMAZ KILMAK İSTEYENLERİ İTEKLEYİN BİKİNİSİZ HAVUZA DENİZE GİREMESSİNİZ DİYE O İNSANLARI İTİNşurada az bir kökü kalmış, oraya da kibrit suyunu dökün.
Sonra muhtarları yine karşınıza dikin.

sen önce laikliğin ne olduğunu öğren gel.
laikliğin ne olduğunu ben biliyorum ama sen senin gibiler onu kullandınız senelerce unutmadık..şimdi devran döndü o ettiğiniz zulümlere fitil,fitil çıkacak burnunuzdan..

Laikliğin GERÇEK AMACI ÖRTÜNENLERİ DIŞLAYIN, NAMAZ KILMAK İSTEYENLERİ İTEKLEYİN BİKİNİSİZ HAVUZA DENİZE GİREMESSİNİZ DİYE O İNSANLARI İTİNşurada az bir kökü kalmış, oraya da kibrit suyunu dökün.

sen önce laikliğin ne olduğunu öğren gel.
Laikliğin gerçek amacı bıu diye yazan dedemmi. bilmiyorsun konuşuyorsun

git ya Allahaşkına bi git. kimlerle muhatap oluyoruz şurada. daha ne yazdığının farkında değilsin
yahu nereye gideyim mesaim bitene kadar buralardayım ee yarın tatil haa o zaman yokumm..:KK14::KK14:az kullanmadınız Atatürkçülüğü ,az kullanmadınız laikliği insanların cumalarına kadar başörtülü okuyup meslek sahibi olmalarına kadar ne oldu devran döndü sizin gıcıklığınız buna aslında içinizi bilirim okyy neden chp dinsiz deniliyor sanıyorsun..az kullanmadınız bu kavramları şimdi çıkmış 12 sene evvel aynısını yapan bir hatun biri aaaa ne doğru yazmış deyip paylaşıyorsun..

yahu nereye gideyim mesaim bitene kadar buralardayım ee yarın tatil haa o zaman yokumm..:KK14::KK14:az kullanmadınız Atatürkçülüğü ,az kullanmadınız laikliği insanların cumalarına kadar başörtülü okuyup meslek sahibi olmalarına kadar ne oldu devran döndü sizin gıcıklığınız buna aslında içinizi bilirim okyy neden chp dinsiz deniliyor sanıyorsun..az kullanmadınız bu kavramları şimdi çıkmış 12 sene evvel aynısını yapan bir hatun biri aaaa ne doğru yazmış deyip paylaşıyorsun..
bırak sen alıntıladığım mesajda laiklik bu bu dedinmi evet dedin. bitti.

Siz daha önce çok çektiniz, mağdurdunuz şimdi değilsiniz iyi güzel, peki bu şimdi başkalarına çektirmek, burunlarından fitil fitil getirmek anlamına mı geliyor? İntikam mı alacaksınız? Bir 13-15 sene sonra gün olur devran dönerse onlar da sizden mi intikam alsın tekrar. Nefret söylemleri çok çirkin. Her iki taraf için de.

tekrar koyayım o mesajını.

köşe yazısının büyük bir kısmına katılmakla beraber katılmadığım kısımlar da var. Katılmadığım noktalardan biri de Cuma ezan saatine göre mesainin ayarlanması neden sıkıntı oluyor. İnsanların ibadetlerini yerine getirebilme özgürlüğü neden bu kadar rahatsız edici görülüyor. Neticede Saatler ayarlanacak deniyor mesai azaltılacak denmiyor.

köşe yazısının büyük bir kısmına katılmakla beraber katılmadığım kısımlar da var. Katılmadığım noktalardan biri de Cuma ezan saatine göre mesainin ayarlanması neden sıkıntı oluyor. İnsanların ibadetlerini yerine getirebilme özgürlüğü neden bu kadar rahatsız edici görülüyor. Neticede Saatler ayarlanacak deniyor mesai azaltılacak denmiyor.
bir ona katılmadım bende. her din için geçerli olmak şartıyla bu olabilir

bir ona katılmadım bende. her din için geçerli olmak şartıyla bu olabilir
zaten bu hak tüm kamu memurlarına veriliyor bildiğim kadarıyla. Tabi özel sektörü bilmiyorum. Bu tamamen işverenle alakalı olur.

Back