• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz size Hitler olamazsınız demiyoruz...

sana karşıt o kadar örnek veririmkki. mini etek giyenlere edilen hakareti
başıı açık olanlara edilen lafları,hamile kadının dışarı çıkmasına karışılan baştakileri,, kadının kahkaha atmasına kızanları,tecavüz edilen kadın ölsün yeterki çocuğu yaşasın diyen belediye başkanını
..
seneler önce fatihte kuaförlerin camına kadınların saçlarıyla uğraşmayın yazan tehditleri.. bermuda giydim diye önüme çıkıp beni tehdit eden yaşlı adamı. devam edeyimmi
oky aus çok güzel bir yazı yazdı onu oku ve nedemek istediğini anla..senin şu yazdıkların varmı evet var ve sana ne kadar rahatsızlık veriyor değilmi..işte 13 sene evvel bunun en alası vardı basında

oky aus çok güzel bir yazı yazdı onu oku ve nedemek istediğini anla..senin şu yazdıkların varmı evet var ve sana ne kadar rahatsızlık veriyor değilmi..işte 13 sene evvel bunun en alası vardı basında
13 sene önce bizede yapıkıyordu işte onu diyorum. şu anda yapılıyor. hemde halkı geçtim baştakiler tarafından

Ya şunlara tek tek cevap vericem de verdiğim cevaba yazık olacak.Yazıyı tersine çevirdiğinde ne kadar saçma olduğunun farkında bile değilsin,marifet gibi paylaşmışsın bi de.
+
Sen o sataşıp durduğun Saraylım'ın yarısı kadar donanım sahibi ol da...Neyse kaale de almıyor zaten seni
:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:ucu sanamı dokundu..:KK70::KK70:

index.php

bide yok demiyorlarmıı.. :KK70::KK70::KK70::KK70:

Back