- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
Neden yapmış bilemiyorum da kendisini siyaset kesmemis yemek yarismasini bile karıştırmıs. Mavi ve beyazcok yaratıcı
mavi ve beyaz ne ya hahaha :)
Allah kabul etsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden yapmış bilemiyorum da kendisini siyaset kesmemis yemek yarismasini bile karıştırmıs. Mavi ve beyazcok yaratıcı
oky aus çok güzel bir yazı yazdı onu oku ve nedemek istediğini anla..senin şu yazdıkların varmı evet var ve sana ne kadar rahatsızlık veriyor değilmi..işte 13 sene evvel bunun en alası vardı basındasana karşıt o kadar örnek veririmkki. mini etek giyenlere edilen hakareti
başıı açık olanlara edilen lafları,hamile kadının dışarı çıkmasına karışılan baştakileri,, kadının kahkaha atmasına kızanları,tecavüz edilen kadın ölsün yeterki çocuğu yaşasın diyen belediye başkanını
..
seneler önce fatihte kuaförlerin camına kadınların saçlarıyla uğraşmayın yazan tehditleri.. bermuda giydim diye önüme çıkıp beni tehdit eden yaşlı adamı. devam edeyimmi
Ben bu aralar hiç haz almıyorum siyaset meydanından
Sanirim bana birseyler oluyor :)
Ahahaha bu ne ya? Gercek mi cidden? Bos daire varsa gideyim bari
Ha lorena mi ?gel kıskanç kıza gidip yazalım:)
13 sene önce bizede yapıkıyordu işte onu diyorum. şu anda yapılıyor. hemde halkı geçtim baştakiler tarafındanoky aus çok güzel bir yazı yazdı onu oku ve nedemek istediğini anla..senin şu yazdıkların varmı evet var ve sana ne kadar rahatsızlık veriyor değilmi..işte 13 sene evvel bunun en alası vardı basında
Ya şunlara tek tek cevap vericem de verdiğim cevaba yazık olacak.Yazıyı tersine çevirdiğinde ne kadar saçma olduğunun farkında bile değilsin,marifet gibi paylaşmışsın bi de.
+
Sen o sataşıp durduğun Saraylım'ın yarısı kadar donanım sahibi ol da...Neyse kaale de almıyor zaten seni
Sanirim ondan.çünkü bıktık artık.tartışma bile zevkini yitirdi.şöyle yeni yeni kişiler gelse de yeni sesler duysak bari.
aynen. evlenmiş ya. okudum birazda çok uzun konusuHa lorena mi ?
Ben o kızdan biktim ya
neden ayrımcılık olsun tüm personele o saatte izin verilecek cumaya gidenlere değil bildiğim kadarıylaÇünkü o zaman ayrımcılık yapılmış oluyor !..
Ekşınlı konu mu vargel kıskanç kıza gidip yazalım:)
Onun her konusu ayrı kaosaynen. evlenmiş ya. okudum birazda çok uzun konusu
lorenayı biliyormusu evlenip gelmiş konu açmış. bdvdeki son mesajarımdan bulursunEkşınlı konu mu var![]()
Ahahaha bu ne ya? Gercek mi cidden? Bos daire varsa gideyim bari![]()
Okuma derim devrelerin yanabilirEkşınlı konu mu var![]()
benim yandı demin. insan hiçmi değişmezOkuma derim devrelerin yanabilir