• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz size Hitler olamazsınız demiyoruz...

bedava dağıtsalar dahi almayacağım bir gazete ve safsata bir yazı..

Ne kadar doğru bi yazı çok beğendim .
Gelmiş geçmiş ilk ve tek Lider Atatürk'ümüzün kurduğu güzel Türkiye Cumhuriyetimiz nereye gidiyor ortada işte...

İki taraf da birbirinin açığını arıyor
İki tarafda birbirinden haz etmiyor
İki taraf da birbirinden nefret ediyor
İki taraf da birbirini görmek istemiyor
İki taraf da birbirini dışlıyor
İki taraf da birbirinin yaşam tarzına saygısız
İki taraf da herkes kendi gibi olsun istiyor, kendisi gibi olmayana tahammülü yok.

İki taraf da birbirinin düşüncesine saygı duymuyor

( şimdi vay benim halime, iki taraftan birden darbe yemiyim :KK70: )

-iki taraftan da saygılı olanları, hariç tutarım-

Hiç çocuk doğurmayanları vatan haini sayın.

vatan hainiyim desene saçmalığa bak yahu

Her yere eşarp reklamları dizilsin.

evet bi bu noktada haklısın ASILMASIN çeksin her türlü kokuşmuş düşünce elini türbanımızdan bırakın artık bırakın sindiremiyorsanız soda iyi gelir özgürlüğünüde

Barış sürecini istediğiniz zaman başlatın, istediğiniz zaman bitirin.

doğru doğru belliki hazmedemiyorsun it sürülerinin ezilmesini çoookk vatan dostu yazar hümanist yazar !!aman aman aman agucuk sana

Öğle tatillerini cuma namazı saatine göre ayarlayın.

vaaaaaaaaaaaaayy son nokta,fikir düşünce inanç özgürlüğü yuppiiiiiiiiiiiii ne gerek var diiimi

bu kadar kendi ile çelişen bi yazıyı beğenene HELAL olmasın !!!!

İşte yazı tamda sizin bu tavrınızı anlatıyor.Saçından sürüklenen geç kızların terörist olduğunu veya sempatizanı olduğunu ıspatlayabilşr misiniz? Aksi halde diğerleri de başörtüsünden çekiştirilen kadınlara terörist deyip üzülmemekte haklı olur.
Ben her iki tarafa da üzülenlerdenim
İspata ne lüzum var güldürmeyin beni alenen görülüyor herkes bu ülkede ne için eylem yaptığı bellidir. Terörist terörist eylemi yapar kimi hayvan yasalarını ptotesto eder kimileri eşcinsel yasa eylemi yapar kimi ben kadınım dokunma tacize karşı eylem yapar kimi teröre lanet eylemi yapar kimide geçmişte olduğu gibi eğitim hakkı engellendiği için yapar. Herkes eylemdeki niyeti belliyken açık bi şekilde ifade ederek yapıyorken bir yanda terörist kadınların olduğu ülkeyi parçalicaz naraları atarak eylem yaparlarken bir yanda eğitim hakkı için savaşan kadın eylemi varken ben tutupta iki tarafada üzülüyorum diyemem efendim.

İspata ne lüzum var güldürmeyin beni alenen görülüyor herkes bu ülkede ne için eylem yaptığı bellidir. Terörist terörist eylemi yapar kimi hayvan yasalarını ptotesto eder kimileri eşcinsel yasa eylemi yapar kimi ben kadınım dokunma tacize karşı eylem yapar kimi teröre lanet eylemi yapar kimide geçmişte olduğu gibi eğitim hakkı engellendiği için yapar. Herkes eylemdeki niyeti belliyken açık bi şekilde ifade ederek yapıyorken bir yanda terörist kadınların olduğu ülkeyi parçalicaz naraları atarak eylem yaparlarken bir yanda eğitim hakkı için savaşan kadın eylemi varken ben tutupta iki tarafada üzülüyorum diyemem efendim.
Diyemeyeceğinizi anladım zaten.
Gezide protestolara katılanların tamamına terörist mi diyorsunuz şimdi siz?
Bende size desem ne dersiniz?

Diyemeyeceğinizi anladım zaten.
Gezide protestolara katılanların tamamına terörist mi diyorsunuz şimdi siz?
Bende size desem ne dersiniz?
Gezinin amacı bu kadar ortadayken ne demeliyim sizce? Tamamı için konuşmuyorum ama amacından sapmış teröre odaklı bir olaya dönüşüp zarar üstüne zarar getirdi. Yoksa ilk çıkış sebebini bende desteklemiştim doğa için ayaklanıp sonrasında doğaya zarar verenlerde doğaya terör estirmiştir gözümde. Neyse geziye girilince çıkılmaz şimdi gelip geçti o kötü zamanlar

Gezinin amacı bu kadar ortadayken ne demeliyim sizce? Tamamı için konuşmuyorum ama amacından sapmış teröre odaklı bir olaya dönüşüp zarar üstüne zarar getirdi. Yoksa ilk çıkış sebebini bende desteklemiştim doğa için ayaklanıp sonrasında doğaya zarar verenlerde doğaya terör estirmiştir gözümde. Neyse geziye girilince çıkılmaz şimdi gelip geçti o kötü zamanlar
Genelleme yapmayın hiçbir zaman bence.
Bakın başta siz bile desteklemişsiniz başta.
Orda kaldırımda otururken saçlarından sürüklenen genç kızlardan biri olabilirdiniz sizde.
Bir kadın açık veya kapalı , asla sürüklenmemelidir.
Sizede iyi akşamlar

Çocuk doğuramayanlar Çağdaş Ve Medenimi bana birisi açıklık getirebilirmi yeminle başından beri okudum okudum hiç bişey anlamadım hiç.

Biz ne zamandır böyle ötekileştiriyoruz insanları? Ne zaman bu hale geldik?
Cevabı basit aslında...
15 sene önce insanların birbirine saygısı vardı. Kim ne giymiş,ne yapmış kimsenin umru olmazdı ama bugün geldiğimiz durum hiç hoş değil.
Resmen bizi bize düşman ettiler.

çağdaş ama medeni değil, ya da medeni ama çağdaş değil :KK53: acıktım ben ya..
Ofişşş ben şimdi ne çağdaşım nede medenimiyim çocuk doğuramayanlar derken üzerime alındım ben boşa varım o zaman.:(
Gel menemen yapayım yada mercimek çorbası ıscak ıscak iyi gelir...

Ofişşş ben şimdi ne çağdaşım nede medenimiyim çocuk doğuramayanlar derken üzerime alındım ben boşa varım o zaman.:KK43:
Gel menemen yapayım yada mercimek çorbası ıscak ıscak iyi gelir...

boşver medeniyeti gel biz menemene ekmek banalım :27:

Back