Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birilerinin lafı ile hareket edecek biri değilim kim nedir ne değildir neyi yapma potansiyeline sahiptir çok iyi biliyorum ben.bak gene yanıldınn.. bilemedin kadesa öyle her söylenen lafada inanma cicim..![]()
Ay kendine çok güldüm konuyu biraktigim yerde sandım tüh kakao ban yemiş kaç gün acaba şimdi kim boru diyecek bana.kakao ben kib yapmadım seni cicimBen genelde masumum hep mesela maşallah bana !
Hiç çocuk doğurmayanları vatan haini sayın.
Her yere eşarp reklamları dizilsin.
Barış sürecini istediğiniz zaman başlatın, istediğiniz zaman bitirin.
Öğle tatillerini cuma namazı saatine göre ayarlayın.
Ahahaha ben yaptim kibAy kendine çok güldüm konuyu biraktigim yerde sandım tüh kakao ban yemiş kaç gün acaba şimdi kim boru diyecek bana.kakao ben kib yapmadım seni cicim
He He sen hep masumsun hatta bi sen bi de ben![]()
İspata ne lüzum var güldürmeyin beni alenen görülüyor herkes bu ülkede ne için eylem yaptığı bellidir. Terörist terörist eylemi yapar kimi hayvan yasalarını ptotesto eder kimileri eşcinsel yasa eylemi yapar kimi ben kadınım dokunma tacize karşı eylem yapar kimi teröre lanet eylemi yapar kimide geçmişte olduğu gibi eğitim hakkı engellendiği için yapar. Herkes eylemdeki niyeti belliyken açık bi şekilde ifade ederek yapıyorken bir yanda terörist kadınların olduğu ülkeyi parçalicaz naraları atarak eylem yaparlarken bir yanda eğitim hakkı için savaşan kadın eylemi varken ben tutupta iki tarafada üzülüyorum diyemem efendim.İşte yazı tamda sizin bu tavrınızı anlatıyor.Saçından sürüklenen geç kızların terörist olduğunu veya sempatizanı olduğunu ıspatlayabilşr misiniz? Aksi halde diğerleri de başörtüsünden çekiştirilen kadınlara terörist deyip üzülmemekte haklı olur.
Ben her iki tarafa da üzülenlerdenim
Diyemeyeceğinizi anladım zaten.İspata ne lüzum var güldürmeyin beni alenen görülüyor herkes bu ülkede ne için eylem yaptığı bellidir. Terörist terörist eylemi yapar kimi hayvan yasalarını ptotesto eder kimileri eşcinsel yasa eylemi yapar kimi ben kadınım dokunma tacize karşı eylem yapar kimi teröre lanet eylemi yapar kimide geçmişte olduğu gibi eğitim hakkı engellendiği için yapar. Herkes eylemdeki niyeti belliyken açık bi şekilde ifade ederek yapıyorken bir yanda terörist kadınların olduğu ülkeyi parçalicaz naraları atarak eylem yaparlarken bir yanda eğitim hakkı için savaşan kadın eylemi varken ben tutupta iki tarafada üzülüyorum diyemem efendim.
Gezinin amacı bu kadar ortadayken ne demeliyim sizce? Tamamı için konuşmuyorum ama amacından sapmış teröre odaklı bir olaya dönüşüp zarar üstüne zarar getirdi. Yoksa ilk çıkış sebebini bende desteklemiştim doğa için ayaklanıp sonrasında doğaya zarar verenlerde doğaya terör estirmiştir gözümde. Neyse geziye girilince çıkılmaz şimdi gelip geçti o kötü zamanlarDiyemeyeceğinizi anladım zaten.
Gezide protestolara katılanların tamamına terörist mi diyorsunuz şimdi siz?
Bende size desem ne dersiniz?
Genelleme yapmayın hiçbir zaman bence.Gezinin amacı bu kadar ortadayken ne demeliyim sizce? Tamamı için konuşmuyorum ama amacından sapmış teröre odaklı bir olaya dönüşüp zarar üstüne zarar getirdi. Yoksa ilk çıkış sebebini bende desteklemiştim doğa için ayaklanıp sonrasında doğaya zarar verenlerde doğaya terör estirmiştir gözümde. Neyse geziye girilince çıkılmaz şimdi gelip geçti o kötü zamanlar
Çocuk doğuramayanlar Çağdaş Ve Medenimi bana birisi açıklık getirebilirmi yeminle başından beri okudum okudum hiç bişey anlamadım hiç.
Ofişşş ben şimdi ne çağdaşım nede medenimiyim çocuk doğuramayanlar derken üzerime alındım ben boşa varım o zaman.çağdaş ama medeni değil, ya da medeni ama çağdaş değilacıktım ben ya..
Ofişşş ben şimdi ne çağdaşım nede medenimiyim çocuk doğuramayanlar derken üzerime alındım ben boşa varım o zaman.
Gel menemen yapayım yada mercimek çorbası ıscak ıscak iyi gelir...
Hocam benim 3 çocuk var cahilin önde gideni miyim şimdi?çağdaş ama medeni değil, ya da medeni ama çağdaş değilacıktım ben ya..
Tamam.E o zaman hadi ben kalkayım pişirem neli olsun...boşver medeniyeti gel biz menemene ekmek banalım![]()