• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz size Hitler olamazsınız demiyoruz...

bundan sonra her polemik görüğümde bunu paylaşıcam :D
10583920_170581519963792_3387370744600140436_n.jpg

Mune Mune konu dışı ve böyle muhabbetlere de ban gelmeli derim.
Neyse ki eksiciler bdv den haberdar sadece... Siyaseti keşfetseler bol malzeme çıkar.:KK45:

@muna abla aslında eleştiri nedir nasıl yapılırdan başlasak yavaş yavaş siyasi tartışmanın ne olduğuna kadar geliriz zamanla bu topikde olması gerektiği hale gelir belkio_O

Ah be gülüm, ortalama yaş 25-30 diyelim hadi, bu yaştaki insanlara bu saatten sonra nasıl öğreteceğiz?
Defalarca dile getirdim, gerek ılımlı bir tutumla gerek sinirle ama yok işlerine gelmiyor, işin gerçeği bu.

Hepsi üstüne alınmasın, her 2 gruptanda eleştirisini yapıp çizgisini aşmayanlar var, sözüm onlara değil.

Buranın sorunu sürekli yazanlar birbirine çoktan diş biledi bile, diş biledikleri kişi doğru da yazsa eğri anladıklarından, her buldukları fırsatta birbirine dalarlar.

Sevmiyorlar birbirlerini çünkü, birşey yazsa da dalsam diye tetikteler. Hatta bir tık ileri gideyim, hepsi için demiyorum ama bir kısmı kavga etsekte bana hakaret etse banlansa, banlanması yetmez üyeliği iptal edilse modundalar.
Bende banlanırım ama onu da yakmış olurum ya yüreğimin yağları erir diye düşünüyorlar.

Yıllardır sitedeyim artık az çok nasıl hareket ederler, ne düşünürler, yaptıkları hareketleri ne sebeple yaparlar anlıyorum, sitenin üye profilini iyi analiz edecek kadar çok tecrübe edindim forumda.

Kabullenmezler ama durum bu, bak şimdi hepsinin toplaşacağı bir topik açsan birbirini bir kaşık suda boğacak kişileri oraya çağırsan fırsat ayağıma geldi bana dalsa da bende ona dalsam diye beklerler.

Son düzenleme:
Neyse ki eksiciler bdv den haberdar sadece... Siyaseti keşfetseler bol malzeme çıkar.:KK45:
nurten yapma ya. ben seviyorum bu hali. arada gerginlikler böyle konu dışı mesajlarla biraz gevşiyor sakinleşiyor herkes

Konu dışılara yaptırıma bir başlarsak burada hiçbiri kalmaz:-)
BDV'de geyiğe uyarı veriyoruz çünkü orası hakikaten insanların derdini sıkıntısını yazdığı, çözüm aradığı biryer, kadın konu açmış çaresizliğinden bahsederken birilerinin geyik yapması hoş olmuyor ama burada konuların sapması normal.

O yüzden burada esneğiz konu dışılara. Ki bu topikte daha çok polemik olmuş aslında, onu da burada serbest bıraktık.

Ben anlamıyorum gerçekten Mune Mune abla siyaset bu elbet tartışılır ama uslüp denen birşey var hepimiz aklı başında düşünme yetisine sahip insanlarız
Karşıdakini karalayarak, kin ,nefret söylemleriyle ,birbirini küçük düşürme çabasıyla siyaset konuşulmaz ki
Bu fikir alışverişi olmaz
Bunu yapamıyorsan gelme bu topiğe
zaten siyaset konuşabilecek yetiye sahip değilsin demekki zorlamanın anlamı yok
Hangi görüşte olursan ol bi dinle bi anlamaya çalış
Körü körüne bodoslamasına ben haklıyım demek cahilliktir
İnsan önce kendine sonra karşısındakine saygı duymayı bilmeli
Bu yaşa gelip öğrenemediyse çok yazık gerçekten

nurten yapma ya. ben seviyorum bu hali. arada gerginlikler böyle konu dışı mesajlarla biraz gevşiyor sakinleşiyor herkes
İyi guzelde bu sevimli yanı ne derece işliyor oky? :KK48: Konu dışı yorumların çoğu kavga gürültü...

Ben anlamıyorum gerçekten Mune Mune abla siyaset bu elbet tartışılır ama uslüp denen birşey var hepimiz aklı başında düşünme yetisine sahip insanlarız
Karşıdakini karalayarak, kin ,nefret söylemleriyle ,birbirini küçük düşürme çabasıyla siyaset konuşulmaz ki
Bu fikir alışverişi olmaz
Bunu yapamıyorsan gelme bu topiğe
zaten siyaset konuşabilecek yetiye sahip değilsin demekki zorlamanın anlamı yok
Hangi görüşte olursan ol bi dinle bi anlamaya çalış
Körü körüne bodoslamasına ben haklıyım demek cahilliktir
İnsan önce kendine sonra karşısındakine saygı duymayı bilmeli
Bu yaşa gelip öğrenemediyse çok yazık gerçekten

Canımın içi epey zamandır burada siyaset tartışılıyor mu sence? Topiklerde bir göz at, sen bana bunu demiştin, bana bunu yapmıştın, bana mı dedin, beni kastettin, alıntıla da söyle ne söyleyeceksen, vayyy bana hain mi dedin, sizi de biliyoruz gibi sözlerle dolu.
Hani nerede siyaset? Haber paylaşılıyor, birkaç yorum sonrası hoppp polemik. Hatta biz buradayız siz neredesiniz diye davetler var, bana laf çakana beğeni yapmışlar, demek ki hak veriyorlar tavrı.

Siyaset var mı? Yok, bak birşey daha diyeyim her 2 grupta diğerini tartışılacak seviyede bulmuyor, çünkü birlikte çözüm yerine herkes kendi haklılığının derdinde. Herkes bir diğerinden daha akıllı buluyor kendini.

Saygı? I-ıh unut onu. 10 yıl oldu galiba ben sitede olalı, tecrübe diyorum sana:-)

Canımın içi epey zamandır burada siyaset tartışılıyor mu sence? Topiklerde bir göz at, sen bana bunu demiştin, bana bunu yapmıştın, bana mı dedin, beni kastettin, alıntıla da söyle ne söyleyeceksen, vayyy bana hain mi dedin, sizi de biliyoruz gibi sözlerle dolu.
Hani nerede siyaset? Haber paylaşılıyor, birkaç yorum sonrası hoppp polemik. Hatta biz buradayız siz neredesiniz diye davetler var, bana laf çakana beğeni yapmışlar, demek ki hak veriyorlar tavrı.

Siyaset var mı? Yok, bak birşey daha diyeyim her 2 grupta diğerini tartışılacak seviyede bulmuyor, çünkü birlikte çözüm yerine herkes kendi haklılığının derdinde. Herkes bir diğerinden daha akıllı buluyor kendini.

Saygı? I-ıh unut onu. 10 yıl oldu galiba ben sitede olalı, tecrübe diyorum sana:-)
Ufacık bi umudum vardı onuda aldın götürdün abla :KK70:
Neyse gerçekten düzgün konuşup tartışabildiğimiz bir kaç kişi var bunada şükür :KK19:

Ufacık bi umudum vardı onuda aldın götürdün abla :KK70:
Neyse gerçekten düzgün konuşup tartışabildiğimiz bir kaç kişi var bunada şükür :KK19:
:-) karamsar şirin gibi yazdım değil mi?
Ama öyle, ben ne yapayım, hergün bu bölümde ne yorumlar okuyorum, saygı diyorlar sonra bakıyorum saygı diyenler saygıyı elden bırakmış.
Herkes kendine saygı bekliyor, karşıdakine değil. Neyse karamsarlık dozunu iyice abartmadan gideyim bu bölümden, başka bölümlerde uçmuş, hazır cımbız sıcakken bir iki darbe atıp geliyorum:-)

Back