• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz size Hitler olamazsınız demiyoruz...

Genelleme yapmayın hiçbir zaman bence.
Bakın başta siz bile desteklemişsiniz başta.
Orda kaldırımda otururken saçlarından sürüklenen genç kızlardan biri olabilirdiniz sizde.
Bir kadın açık veya kapalı , asla sürüklenmemelidir.
Sizede iyi akşamlar

Valla parkon diger konu kapanmis. Iki saat yazdim buraya yapistiriyorum icimde kalmasin, ugrastigim bosa gitmesin :D ceza yersem de mune nin cani sagolsun ama o kadar yazdim yaaa

-----------

"baskasinin oglu askerde olde 2 gunde unutuyorsun, kendi oglun olse 2 gunde unutacak misin?" gibi olmus... o yuzden bu soruyla girme direkt.

Simdi benim aklima gelen 4 ihtimal var;

1 - Bir tanesi diyaneti trollemek icin bos bos soru sormus. "eheahaha cok komigiz ya" falan eglenmisler yani.

2 - Bazi dindarlar kili kirk yarar, bazen en sacma sorulari bile sorarlar ki guya enn ince ayrintisina kadar ilim ogreneyim de takva goruneyim hesabi...

3 - Adamin teki kizina kotu seyler yapmak istiyor ve bunun fetvasini alip kilifina uydurma derdinde.

4 - Adamin biri kizina karsi boyle bir sey hissediyor ama bu durumdan cidden huzursuz ve napacagini bilemiyor.

Simdi 1 ve 2 yi geciyorum, gereksiz cunku. 3. su ise bariz sapiklik. Ama 4. su???

Kizina ilgi duyan veya tecavuz eden babalar, ogluna ilgi duyan beya tecavuz eden anneler var. Ben yok desem de varlar.

Simdi bunlar sadece istemsiz hisler olmak kaydiyla, eyleme dokulmeme kaydiyla sapiklik olarak fisleyemem cart diye. Cunku istemsizdir, istegi disindadir tamamen. Aynen;

- Istemsiz calma istegi gibi...
- Birini oldurme istegi gibi...
- Birine durduk yere zarar verme istegi gibi...
- Taciz etme istegi gibi...
- Escinsel egilim gibi (hadi bunu yok sayalim cemkirmesinler sonra homofobik misin diye)
- Pedofili gibi...

Bunlar istemsiz bir sekilde insanin kafasindan gecebilir. Turlu turlu insan var sonucta. Mesele bunu eyleme dokmemek. Yani calma istegin varsa icinde tut, kendini engelle ve calma. Oldurme istegin varsa icinde tut, iyi o zaman herkes birbirini oldursun? ... gibi.

Simdi bu adam kizina istemsiz bi ilgi duyuyorsa (var yani boyle insanlar) ve bundan rahatsizsa yapmasi gereken sey kendini kontrol etmesini bilecek cunku yanlis bir sey. Bunu ilerletecek islerden uzak duracak, gerekirse mesafeli olacak, madem icindeki istemsiz seyi yok edemiyor... o zaman kosullara uygun davranacak gerekirse bosansin bile... ki zaten bunun fetvasi da budur.

"Evli adama asigim, istemsiz yaa nabayim" demek baskadir, bile bile o adamin hala etrafinda dolanmak baskadir. Kendini engelliceksin, gormiceksin, duymicaksin.

Adam da belki huzursuz ve kurtulus, bir care ariyordue ve sormustur biraz kendini teskin edebilmek icin..

yalnız kakaonun o mantıksızlık silsilesi mesajını 9 kişi beğenmiş ya. ona yanarım.

laikliğin ne olduğunu ben biliyorum ama sen senin gibiler onu kullandınız senelerce unutmadık..şimdi devran döndü o ettiğiniz zulümlere fitil,fitil çıkacak burnunuzdan..
şuna bakın. o ettiğiniz zulumlere. görün ben zulum etmişim örtülülere.. her zaman yanında olduğum destekledim haklarını ben.
ya nasıl iftiralar bunlar
feci kızdım.

Başbakan demiş ki köprünün 100 de 88 bitti demiş orada çalışan işçilerede ikramiye sözü vermiş :KK14:

ben o mantık hatalarını tek tek koydıum mesajlarımla ortaya.
o kadar incelemedim gelme üzerime : p
ülke olarak yıllarca mantık hatası kurbanı olduk telef olduk..mantık mı kaldı ayol diyim kakonun ruhu şad olsun : D

Bunu ciddiye alıp beğenenler için üzüldüm haha :)
Ben üzülmedim de şaşırmadım da 2 gündür bakıyordum kakaonun gidişatı hiç iyi değil banlanır demiştim ama bugün öğle sonuna kadar durmuş yine...

3 çocuk yapın diyen sevgili erdogan da en cahilleri demek ki.doğrudur.

3 çocuk yapın diyen sevgili erdogan da en cahilleri demek ki.doğrudur.
Bulursam birinin 2 ciyi düşünmek istemiyorum iç anadoldua geçim zor para akmıyor zaman kötü bakamam eşim ne kadar devlet memuruda olsa bakamam...Ha tüp bebekle ikizim olursa o zaman yapacak bişey yok...

ay bu mesajı nasıl kaale almamışım. sizin gibiler kullandığınız laikliği diye bana iftira atmış birde.

Oky bir şey diyeceğim ama yanlış anlama.bazı kişiler vardır dedikleri seni üzer dikkate alırsın bu nasıl böyle bir şey dedi der inanmazsınız ondan beklemezsin bunu ama kakao zaten bir öyle bir böyle der hep. önce seni yerden yere vurup sonra da kizz ben seni seviyom ayol diye bağlar olayı.bu denli ciddiye alma derim.

Bilmiyorum da gerek yok bunlara.

Back