Valla parkon diger konu kapanmis. Iki saat yazdim buraya yapistiriyorum icimde kalmasin, ugrastigim bosa gitmesin

ceza yersem de mune nin cani sagolsun ama o kadar yazdim yaaa
-----------
"baskasinin oglu askerde olde 2 gunde unutuyorsun, kendi oglun olse 2 gunde unutacak misin?" gibi olmus... o yuzden bu soruyla girme direkt.
Simdi benim aklima gelen 4 ihtimal var;
1 - Bir tanesi diyaneti trollemek icin bos bos soru sormus. "eheahaha cok komigiz ya" falan eglenmisler yani.
2 - Bazi dindarlar kili kirk yarar, bazen en sacma sorulari bile sorarlar ki guya enn ince ayrintisina kadar ilim ogreneyim de takva goruneyim hesabi...
3 - Adamin teki kizina kotu seyler yapmak istiyor ve bunun fetvasini alip kilifina uydurma derdinde.
4 - Adamin biri kizina karsi boyle bir sey hissediyor ama bu durumdan cidden huzursuz ve napacagini bilemiyor.
Simdi 1 ve 2 yi geciyorum, gereksiz cunku. 3. su ise bariz sapiklik. Ama 4. su???
Kizina ilgi duyan veya tecavuz eden babalar, ogluna ilgi duyan beya tecavuz eden anneler var. Ben yok desem de varlar.
Simdi bunlar sadece istemsiz hisler olmak kaydiyla, eyleme dokulmeme kaydiyla sapiklik olarak fisleyemem cart diye. Cunku istemsizdir, istegi disindadir tamamen. Aynen;
- Istemsiz calma istegi gibi...
- Birini oldurme istegi gibi...
- Birine durduk yere zarar verme istegi gibi...
- Taciz etme istegi gibi...
- Escinsel egilim gibi (hadi bunu yok sayalim cemkirmesinler sonra homofobik misin diye)
- Pedofili gibi...
Bunlar istemsiz bir sekilde insanin kafasindan gecebilir. Turlu turlu insan var sonucta. Mesele bunu eyleme dokmemek. Yani calma istegin varsa icinde tut, kendini engelle ve calma. Oldurme istegin varsa icinde tut, iyi o zaman herkes birbirini oldursun? ... gibi.
Simdi bu adam kizina istemsiz bi ilgi duyuyorsa (var yani boyle insanlar) ve bundan rahatsizsa yapmasi gereken sey kendini kontrol etmesini bilecek cunku yanlis bir sey. Bunu ilerletecek islerden uzak duracak, gerekirse mesafeli olacak, madem icindeki istemsiz seyi yok edemiyor... o zaman kosullara uygun davranacak gerekirse bosansin bile... ki zaten bunun fetvasi da budur.
"Evli adama asigim, istemsiz yaa nabayim" demek baskadir, bile bile o adamin hala etrafinda dolanmak baskadir. Kendini engelliceksin, gormiceksin, duymicaksin.
Adam da belki huzursuz ve kurtulus, bir care ariyordue ve sormustur biraz kendini teskin edebilmek icin..