• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz size Hitler olamazsınız demiyoruz...

Beni cımbızla mudirem bu siyaset yüzünden ders çalışamıyorum geçen hafta banliydim 3 ünite bitirdim :KK49: :KK53:
Ooooo özel istek en sevdiğim:KK70:ama ne güzel oldu değil mi? Banlamasam 3 ünite biter miydi:KK14:
Şimdi tek ünite bile bitmez buradayken:KK59: tümüyle sizin iyiliğiniz için, geleceğinizi düşünüyorum:KK70:

Ben gelmeden Mune Mune gelmiş bu sefer hata koduyla yüz yüze kalmayacağım :KK70:
Konuya baktım yorumlar almış başını gitmiş haber neredee yazılanlar neredee toparlanmaz daha :KK12:

Ben gelmeden Mune Mune gelmiş bu sefer hata koduyla yüz yüze kalmayacağım :KK70:
Konuya baktım yorumlar almış başını gitmiş haber neredee yazılanlar neredee toparlanmaz daha :KK12:
Ablacım konu çoktan patlamış gitmiş, başı sonu neresi anlayana aşk olsun:KK70:
Mercimek çorbası tarifi bile verebilirsin:KK70:

Ablacım konu çoktan patlamış gitmiş, başı sonu neresi anlayana aşk olsun:KK70:
Mercimek çorbası tarifi bile verebilirsin:KK70:
muna muna abla aslında eleştiri nedir nasıl yapılırdan başlasak yavaş yavaş siyasi tartışmanın ne olduğuna kadar geliriz zamanla bu topikde olması gerektiği hale gelir belkio_O

bende tırsa tırsa geyik yapıyorum konuda peh müdüre bile gelmiş geyiğin dibine vurmuş tutmayın beni :KK70:
Konu mu kalmış kuzum, benim abim seni döver'e dönmüş burası, 2. üyelikler bile dökülmüş ortaya, eller bellerdeydi:KK70:
Şimdi ben geyik yapıyorum ama bir sor neden yapıyorum, banlanırken anlamasınlar strese girmesinler diye, gülerken hoppppp gri:KK70:
Hiç anlamadılar kim gitti kim kaldı.
Buranın KİB'leri bu kadarmış, bitti bile :rolleyes:

Konu mu kalmış kuzum, benim abim seni döver'e dönmüş burası, 2. üyelikler bile dökülmüş ortaya, eller bellerdeydi:KK70:
Şimdi ben geyik yapıyorum ama bir sor neden yapıyorum, banlanırken anlamasınlar strese girmesinler diye, gülerken hoppppp gri:KK70:
Hiç anlamadılar kim gitti kim kaldı.
Buranın KİB'leri bu kadarmış, bitti bile :rolleyes:
ahada kurtardık bugünde:). kim gitti bakiim ben.

Sen hiiiiiç konuşma, 350 lira mıydı :KK8: gitti 3 haftalık pazar parası:KK70:

Bence sende hiiiiç konuşma , pazarda 100 lira mı harcanır yahu her seferde :rolleyes:

Hiç ekonomi bilmiyorsunuz hiiiiiç :KK70: Kaynana bahçesine sırtını dayayan aus tan inciler kitabımı imzalayıp dağıtma zamanı gelmiş:-)

Back