- 12 Temmuz 2006
- 56.605
- 217.329
- 1.223
- 52
Ooooo özel istek en sevdiğimBeni cımbızla mudirem bu siyaset yüzünden ders çalışamıyorum geçen hafta banliydim 3 ünite bitirdim![]()
![]()

Şimdi tek ünite bile bitmez buradayken

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooooo özel istek en sevdiğimBeni cımbızla mudirem bu siyaset yüzünden ders çalışamıyorum geçen hafta banliydim 3 ünite bitirdim![]()
![]()
tühh. neyse hafta sonu gezeyim ben. malum saçlardaa yapıldı![]()
ay kanada başbakanı. ne adam ama. cüllop cüllop:)Orada buluşuruzz sonra ver elini kanada demiii,kanada sarışın görsün
Yaştan ve iyi halden kurtarırmıyım acep![]()
Sen hiiiiiç konuşma, 350 lira mıydıtühh. neyse hafta sonu gezeyim ben. malum saçlardaa yapıldı![]()
sarışınsın sarısın okyy. sarışınsın sarısın hanımmmm:)Sarı saçlarından sen suçlusunnn![]()
Ablacım konu çoktan patlamış gitmiş, başı sonu neresi anlayana aşk olsunBen gelmedenMune gelmiş bu sefer hata koduyla yüz yüze kalmayacağım
Konuya baktım yorumlar almış başını gitmiş haber neredee yazılanlar neredee toparlanmaz daha![]()
Sen hiiiiiç konuşma, 350 lira mıydıgitti 3 haftalık pazar parası
![]()
ay kanada başbakanı. ne adam ama. cüllop cüllop:)
sarışınsın sarısın okyy. sarışınsın sarısın hanımmmm:)
bende tırsa tırsa geyik yapıyorum konuda peh müdüre bile gelmiş geyiğin dibine vurmuş tutmayın beniAblacım konu çoktan patlamış gitmiş, başı sonu neresi anlayana aşk olsun
Mercimek çorbası tarifi bile verebilirsin![]()
bende tırsa tırsa geyik yapıyorum konuda peh müdüre bile gelmiş geyiğin dibine vurmuş tutmayın beni![]()
Ablacım konu çoktan patlamış gitmiş, başı sonu neresi anlayana aşk olsun
Mercimek çorbası tarifi bile verebilirsin![]()
anam türkçe ne garip bir dil. ben bunu demek istemedim sakın. saçımı güzel yapıyor dedimsorma. ama adam güzel yapıyor valla. :)
sorma. ama adam güzel yapıyor valla. :)
anam türkçe ne garip bir dil. ben bunu demek istemedim sakın. saçımı güzel yapıyor dedim![]()
Konu mu kalmış kuzum, benim abim seni döver'e dönmüş burası, 2. üyelikler bile dökülmüş ortaya, eller bellerdeydibende tırsa tırsa geyik yapıyorum konuda peh müdüre bile gelmiş geyiğin dibine vurmuş tutmayın beni![]()
oky eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürme anlaşılıyor zaten demek istediğinanam türkçe ne garip bir dil. ben bunu demek istemedim sakın. saçımı güzel yapıyor dedim![]()
ahada kurtardık bugünde:). kim gitti bakiim ben.Konu mu kalmış kuzum, benim abim seni döver'e dönmüş burası, 2. üyelikler bile dökülmüş ortaya, eller bellerdeydi
Şimdi ben geyik yapıyorum ama bir sor neden yapıyorum, banlanırken anlamasınlar strese girmesinler diye, gülerken hoppppp gri
Hiç anlamadılar kim gitti kim kaldı.
Buranın KİB'leri bu kadarmış, bitti bile![]()
ay bir okudum o geldi birden. tüü bana:)oky eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürme anlaşılıyor zaten demek istediğin![]()
anam türkçe ne garip bir dil. ben bunu demek istemedim sakın. saçımı güzel yapıyor dedim![]()
Sen hiiiiiç konuşma, 350 lira mıydıgitti 3 haftalık pazar parası
![]()