- 31 Aralık 2017
- 6.452
- 22.146
- 348
- 28
Bizim öğrenci de öyle. Yaşına göre iri, 2. sınıf öğrencisi. Ama 4leri bile dövüyor. Biz de ailesine bizden daha iyi imkanları olan okullara göndermesini söylüyoruz. Bir yerden şey duymuşlar, çocuklarını özel eğitime gönderirlerse onlara para verilecekmiş. Bunun doğru olmadığını duyunca ücretsiz olmasına rağmen göndermediler. Sırf ceplerine para girmeyecek diyeBizde de var ama otizmli değil.Aile sağdan soldan duyduğu bilgilerle çocuğu pskiyatre götürmüyor.İlaç zarar verirmiş,ilerde meslek sahibi olamazmış vs gibi şeylere inanıyor.Öğretmen ne yaptıysa veliyi ikna edemedi.Çocuk yapılı erkek çocuğu ve üçüncü sınıf öğrencisi.kaç defa öğretmene saldırırken gördüm.Derse girmiyor zaten,okul koridorlarında dolaşıyor.Bunun gbi pek çok örnek sayabilirim.Ve veliler akademik eğitim almış öğretmeni değil,psikolojik sağlık konusunda hiç bir bilgisi olmayan insanların dediğini yapıyor..
Öğrenci sorununu hafife almıyorum zaten ama bende özel sektörün iç yüzünü biliyorum işte.Valla Minnoş, öğrenci sorununu hafife alma derim.
Meslek lisesi kadar olmasa da sorunlu öğrencilerin olduğu bir okulda görev yapmıştım. Hiç kolay olmuyor valla.
Meslek lisesini de içinde okuyacak kadar tecrübe etmiş biriyim. Neler anlatırım da yorulmaya değmez valla.
Bir de psikoloji pamuk ipliğine bağlı öğrencilerZaten fen lisesinde olsa olsa veli terörü olur
Bir kere "lise" orası. Benim branşım iyi ki liseye olmuyor, şükür sebebi.Ben çalıştım meslek lisesinde
3 yılda saçlarım beyazladı
Bi de ilk kez polis, savcı bilmem ne orası sayesinde görmüştüm
Adeta bi askerlikti benim için
ben 4 yıl yaptımm.dayanılıyor merak etme.sen gir sınavaÖğrenci sorununu hafife almıyorum zaten ama bende özel sektörün iç yüzünü biliyorum işte.
Memurluğa yönelmemde kendimce çok haklı sebepleri varda neyse konuyu dağıtmaya gerek yok. Dayanamayacak kadar kötü olsa memlekette öğretmen kalmazdı heralde
Yaz bakalım merak ettim.Bu arada teşekkür ederimsonra özele yazarımmm.çok güzel bir bölümün var.umarım dileklerin gerçekleşir öğretmenlik istiyorsan
Twitter’da özel üniversitelerde öğrencilerin not dilenmeleri paylaşıldı. Gençken bir lisans daha okuyup ortalamamı yüksek tutarak akademisyenliğe geçeyim diyordum. Sonuçta her mahalleye üniversite açtılar, birinden birinde çalışırım dedim. Bu paylaşımları görünce şu ankinden daha dertsiz bir işim olacağına dair inancım bittiGülüyoruz ama sanırım üniversitede de başlamış veli olmasa da öğrencilerin bu tarz talepleri. Bir bilim eğitimine katılmıştım, bir hafta çeşitli üniversitelerden alanımızda profesörlerden eğitim almıştık. Orada bir hoca şaşkınlıkla bahsetmişti. Öğrenci ödevi göndermemiş, derslere de zaten işi olduğu için katılamamış(işi olmasa katılırmış) hoca dersten geçiriverseymiş onca işi arasında sınavlara zaman ayırmış, hocanın yaptığı ayıpmış. Adam aylar olmuş şoku üzerinden atamamıştı. Bize de dehşet içinde anlatmıştı.
Yav meslek dediysem eml,ticaret falan değil yaOrada veli terörüne gerek kalmıyor
Öğrenci profili direkt terör zaten
Giden günlerim olduuuBir kere "lise" orası. Benim branşım iyi ki liseye olmuyor, şükür sebebi.
Ergen dramasının adli versiyonda yaşandığı yer diye tanımlamak doğru olur valla benim için.
Dille arası iyi, genelde cool tipler oluyorlar turizm meslektekiler. Olabilir benceKız meslek ama endüstri meslek lisesi falan değil ya turizm lisesi,kız meslek falan.
Ben Gastronomi mezunuyum,liselerin yiyecek içecek hizmetleri bölümlerinde öğretmenlik yapabiliyor Gastronomi mezunları.
Aşçılığı seçen çocuklar daha minnoş olurlar bence ya
Farkı olduğuna inanıyor musun gerçekten?Yav meslek dediysem eml,ticaret falan değil ya
Minnoş endüstriler daha beter yav. Ticaretler bizim dönemimizde yine şöyle böyleydi.Yav meslek dediysem eml,ticaret falan değil ya
Ya ben üniversiteden beri hep çalıştım zaten kendi alanımda.Ama bir bayan olarak emin olun mutfakta çalışmak kolay değil kızlar.Dille arası iyi, genelde cool tipler oluyorlar turizm meslektekiler. Olabilir bence.
Kız meslek ya da turizm eml'den her türlü iyidir.Öğrencilik tecrübelerime bakarsam eğerFarkı olduğuna inanıyor musun gerçekten?
korku filmi gibi anlatılıyor ürktümm.Bir de psikoloji pamuk ipliğine bağlı öğrenciler
Eml zaten meslek liseleri içinde sıkıntılı liseler listesinde her zaman 1.liğe oynarMinnoş endüstriler daha beter yav. Ticaretler bizim dönemimizde yine şöyle böyleydi.
giggles durum nasıl şimdi? Sen lisede görevlisin galiba, benden iyi bilirsin.
Bak konu şuMinnoş endüstriler daha beter yav. Ticaretler bizim dönemimizde yine şöyle böyleydi.
giggles durum nasıl şimdi? Sen lisede görevlisin galiba, benden iyi bilirsin.
turizm lisesinin otelinde kalmıştım üniversitede staj yaparken.çok ponçik öğrencilerdi.güleryüzlü eğlencelilerdi.Eml zaten meslek liseleri içinde sıkıntılı liseler listesinde her zaman 1.liğe oynar
Ama benim eml,ticaretle işim yok zaten
Bizim kızın sınıfındaki çocukta da hiperaktivite bozukluğu var, aile tedaviye yanaşmıyor, erkek çocuk, çürüğe çıkacak, ovvvluşumuza deli diyecekler diye. Ailede şiddet var, kadın çocuk payını alıyor. Anası devamlı bizi oyalamaya çalışıyor, yok boşancam sığınma evine yerleşcem, yok biz memlekete gideriz belki diye.Bizde de var ama otizmli değil.Aile sağdan soldan duyduğu bilgilerle çocuğu pskiyatre götürmüyor.İlaç zarar verirmiş,ilerde meslek sahibi olamazmış vs gibi şeylere inanıyor.Öğretmen ne yaptıysa veliyi ikna edemedi.Çocuk yapılı erkek çocuğu ve üçüncü sınıf öğrencisi.kaç defa öğretmene saldırırken gördüm.Derse girmiyor zaten,okul koridorlarında dolaşıyor.Bunun gbi pek çok örnek sayabilirim.Ve veliler akademik eğitim almış öğretmeni değil,psikolojik sağlık konusunda hiç bir bilgisi olmayan insanların dediğini yapıyor..
Valla bacım yaşayıp görücem işte ne çıkarsa bahtıma. Baktım cidden olmuyor mu? Bırakırım geri dönerim aşçılığa. Nasılsa icra edebileceğim bir mesleğim var. Ama ben yinede şansımı denemek istiyorumturizm lisesinin otelinde kalmıştım üniversitede staj yaparken.çok ponçik öğrencilerdi.güleryüzlü eğlencelilerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?