Biz öğretmenler,kötü insanlar değiliz...Ama çok yoruyorlar..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim öğrenci de öyle. Yaşına göre iri, 2. sınıf öğrencisi. Ama 4leri bile dövüyor. Biz de ailesine bizden daha iyi imkanları olan okullara göndermesini söylüyoruz. Bir yerden şey duymuşlar, çocuklarını özel eğitime gönderirlerse onlara para verilecekmiş. Bunun doğru olmadığını duyunca ücretsiz olmasına rağmen göndermediler. Sırf ceplerine para girmeyecek diye .

Öğrenci sorununu hafife almıyorum zaten ama bende özel sektörün iç yüzünü biliyorum işte.
Memurluğa yönelmemde kendimce çok haklı sebepleri varda neyse konuyu dağıtmaya gerek yok. Dayanamayacak kadar kötü olsa memlekette öğretmen kalmazdı heralde

Ben çalıştım meslek lisesinde
3 yılda saçlarım beyazladı
Bi de ilk kez polis, savcı bilmem ne orası sayesinde görmüştüm
Adeta bi askerlikti benim için
Bir kere "lise" orası. Benim branşım iyi ki liseye olmuyor, şükür sebebi.
Ergen dramasının adli versiyonda yaşandığı yer diye tanımlamak doğru olur valla benim için.

ben 4 yıl yaptımm.dayanılıyor merak etme.sen gir sınava

Twitter’da özel üniversitelerde öğrencilerin not dilenmeleri paylaşıldı. Gençken bir lisans daha okuyup ortalamamı yüksek tutarak akademisyenliğe geçeyim diyordum. Sonuçta her mahalleye üniversite açtılar, birinden birinde çalışırım dedim. Bu paylaşımları görünce şu ankinden daha dertsiz bir işim olacağına dair inancım bitti .

Dille arası iyi, genelde cool tipler oluyorlar turizm meslektekiler. Olabilir bence .

Dille arası iyi, genelde cool tipler oluyorlar turizm meslektekiler. Olabilir bence .
Ya ben üniversiteden beri hep çalıştım zaten kendi alanımda.Ama bir bayan olarak emin olun mutfakta çalışmak kolay değil kızlar.
Buradaki öğretmen arkadaşlar kendi tecrübelerinden dolayı öğretmenliğin zor taraflarını anlatıyorlar,doğrudur.Zaten hiç bir işin kolay bir yanı yok.Zaten çalışmak güzel bir şey olsa üstüne para almazdık
Ama bende kendi sektörümün zorluklarını biliyorum işte ve şu an için öğretmenliğin zorluklarını seçmek bana daha mantıklı geliyor.

Minnoş endüstriler daha beter yav. Ticaretler bizim dönemimizde yine şöyle böyleydi.
giggles durum nasıl şimdi? Sen lisede görevlisin galiba, benden iyi bilirsin.
Eml zaten meslek liseleri içinde sıkıntılı liseler listesinde her zaman 1.liğe oynar
Ama benim eml,ticaretle işim yok zaten

Minnoş endüstriler daha beter yav. Ticaretler bizim dönemimizde yine şöyle böyleydi.
giggles durum nasıl şimdi? Sen lisede görevlisin galiba, benden iyi bilirsin.
Bak konu şu
Her okul türünde iyiler var
Hiç yok değil
Ama oranları az
Sorun o

Şu an yaşadığım yerde turizm çok meşhur mesela
Çünkü oo antalyaya staja gidiyorsun cümlesini boş beyinli ergen heyecanıyla oku içinden

Ben şu an lisede çalışmıyorum ama gördüğüm çok fazla farklı öğrenci profili var

Eml zaten meslek liseleri içinde sıkıntılı liseler listesinde her zaman 1.liğe oynar
Ama benim eml,ticaretle işim yok zaten
turizm lisesinin otelinde kalmıştım üniversitede staj yaparken.çok ponçik öğrencilerdi.güleryüzlü eğlencelilerdi.

Bizim kızın sınıfındaki çocukta da hiperaktivite bozukluğu var, aile tedaviye yanaşmıyor, erkek çocuk, çürüğe çıkacak, ovvvluşumuza deli diyecekler diye. Ailede şiddet var, kadın çocuk payını alıyor. Anası devamlı bizi oyalamaya çalışıyor, yok boşancam sığınma evine yerleşcem, yok biz memlekete gideriz belki diye.

turizm lisesinin otelinde kalmıştım üniversitede staj yaparken.çok ponçik öğrencilerdi.güleryüzlü eğlencelilerdi.
Valla bacım yaşayıp görücem işte ne çıkarsa bahtıma. Baktım cidden olmuyor mu? Bırakırım geri dönerim aşçılığa. Nasılsa icra edebileceğim bir mesleğim var. Ama ben yinede şansımı denemek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…