erkekler cinsellikte doymayınca malesef masum öpücükler bile o tarafa kayıyor. şu an hamileyim cnım çok istemiyor öpmeye sarılmaya korkuyorum halbuki sadece sarılsak öpüşsek ne güzel olur.
kavgalar evliliğimizin ilk haftasında başladı. o kadar çok kavga ettik ki, kavga etmediğimiz günler küs olduğumuz içindi. genellikle bir iki boşanma lafı, ağlama krizleri, sonra ben sensiz yapamamlar ve ardından sarılıp barışmalar ve mutlu son.
yaklaşık 1.5 sene boyle devam etti. bir gün kavga etmezken boşanmak istediğimi çok yıprandığımı söyledim. ciddiyetime şaştı ama uzun zaman düşünmüştüm. kararlıydım. bir süre değişti etti ama sonra yine aynı. o günden sonra o kadar sık veya ağır kavgalar etmiyoruz, ikimiz de yorgunuz çünkü, ne ağlama krizlerini ne boşanma laflarını kaldıracak gücümüz var.
tartışmalarda bile 5-6 dk dan sonrasına tahammülümüz yok.. belki de hala biriktiriyoruz birşeyleri. sizin cinsellik dışında sorununuz var mı bilmiyorum. bizim tek sorunsuz olduğumuz nokta oydu. biz çok yıprandık kavgalarla boşanma lafarıyla bence siz daha yeniyken çözüm yoluna gidin biriktirmeyin bizim kadar. inanın sonraları artık aynı şey yaşana yaşana o kavgalardan sonra yaşadığımız güzel gecelerin de bir anlamı olmuyor. kısır bir döngü içine giriliyor.
Anlıyamadım sahsen kendımızı dusundum
bız her dakıka dudaktan opusen bır cıftız yanı dısarıdada bu boyle aksam ısten geldıgındede boyle
yanı hıc bısey planlamadan bana sarıldımı ınan bende bılmıyorum ama umurumda degıl ıllakı sarılmıstır ama bunu tutupta yuzdeye vurmaya kalkmadım
ama yazıyıokurken ıster ıstemez dusundum
sızın evlılıkten beklentınız cok farklıymıs ruyalar alemındekı gıbı , geldi bana
sabah 5 lere kadar kavga edıp sonra hemencık barısmak bır olgu degıl yanlıstır , yazık degılmı tum gece bırbırınızı kırdıgınıza yada barısınca duygular hemen degısıyormu?
bence her ıkı tarafta sakın olmak zorunda ve evlılıgın hakkını vermek zorunda..
bizde de böyle olmasada problemler var. biz aile terapisine gidiyoruz. ha dersenki dğeiştimi azıcık ama daha 2-3 kere gittik. ama eşimin kendi sorunları var. inanılmaz asabi, sinirli. dn akşam mesela arkadaşıma yılbaşı kartı hazırladım 12 yıllık ark,evlenemden önce ev ark.dı. canıma rkadaşım yazmışım, 2 çikolata koymuşum (telde görmüş resmini) arkadaşlarımı çok seviyormuşum onu sevmiyormuşum uzattıda uzattı. en sonda git çok sevdiğin arkadaşlarınla yaşa o zaman dedianlamıyorum bu kocamı keşke daha saftirik biriyle evlenseydim diyorum bazen. ama sende yeni evlisin içini kararttım özür dilerim. bende dertliyimya işte anlatmaya yer arıyorum. 2.5 yıllık evliyiz. sizede psikolog öneririm. hatta ist da isen özelde yazabilirimde. çok kötazüyüm bugünnnnnnnnn
bizde de böyle olmasada problemler var. biz aile terapisine gidiyoruz. ha dersenki dğeiştimi azıcık ama daha 2-3 kere gittik. ama eşimin kendi sorunları var. inanılmaz asabi, sinirli. dn akşam mesela arkadaşıma yılbaşı kartı hazırladım 12 yıllık ark,evlenemden önce ev ark.dı. canıma rkadaşım yazmışım, 2 çikolata koymuşum (telde görmüş resmini) arkadaşlarımı çok seviyormuşum onu sevmiyormuşum uzattıda uzattı. en sonda git çok sevdiğin arkadaşlarınla yaşa o zaman dedianlamıyorum bu kocamı keşke daha saftirik biriyle evlenseydim diyorum bazen. ama sende yeni evlisin içini kararttım özür dilerim. bende dertliyimya işte anlatmaya yer arıyorum. 2.5 yıllık evliyiz. sizede psikolog öneririm. hatta ist da isen özelde yazabilirimde. çok kötüyüm bugünnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?