- 17 Şubat 2017
- 163
- 55
- 48
- 29
- Konu Sahibi Erkaneliffff
-
Cok sukur hicbir sorunumuz yok canim allah ol diyene kadar sabirla umutla bekliyorumCanim tam olarak sorun ne doktorlar ne diyor?
Eşin sprem testi verdi mi?
Sen hsg rahim filmi filan çekildin mi?
Anladim canim bak stres çok etkili inanki benimde 6 yıl olmadı biraz rahmim darmış ufak bir operasyon sonrasi hamile kaldığımı öğrendim buarada çevresel baskı herkesin sormasi filan psikolojim iyice bozulmuştu ve cok kafaya takıyordum...Cok sukur hicbir sorunumuz yok canim allah ol diyene kadar sabirla umutla bekliyorum
Sorunda orda zaten evde oturuyorum butun gun ister istemez kafatlya takiyorum takmamaya calisiyorum elimden geldiğince aslinda cok cevresel baskim yok hani soruyorlar sadece varmi sende bisey doktora gittinizmi falan buda insana kendini suclu hissettiryor malesefAnladim canim bak stres çok etkili inanki benimde 6 yıl olmadı biraz rahmim darmış ufak bir operasyon sonrasi hamile kaldığımı öğrendim buarada çevresel baskı herkesin sormasi filan psikolojim iyice bozulmuştu ve cok kafaya takıyordum...
Sakın kafaya takma dua et bolbol ve tedavini aksatma...
Eşinle beraber olurken bebek fikrini kafandan at ona odaklanma...
Kimseyi kafana takma...
Rabbim ol der ve olur InşAllah...
Rabbim seninde tüm isteyenlerin de kucağını doldursun canim...
Tam hesaplayamıyorum ama bu ay hem catlatma yaptirip hem ovulasyon testi kullancam birde cok ozel olmassa neden 5 yil cok degilmi7 yıllık evliyim 5 sene korundum bu yıl hamile kaldım yumurtlama günlerini tam biliyor musun tatlım
Tam hesaplayamıyorum ama bu ay hem catlatma yaptirip hem ovulasyon testi kullancam birde cok ozel olmassa neden 5 yil cok degilmi
3 yıllık evliyim hiç korunmamamıza ragmen bir turlu olmadi bu ay catlatma ignesi oldum oda olmadı nasıl olcak biz nasıl hamile kalcaz 3 yıllık evliyim 6 dogum gordum benden sonra evlenen 2 kisi hamile kaldı bazen seviniyorum bazen ne cabuk oluyor onlarda diye üzülüyorum ama sonrada yillardir bekleyenler var haline sukret elif diyorum oyle iste sizlere icimi dokmek istedim.sizler kac yildir bekliyorsunuz tedavi gördunuzmu veya ne bilim iste öyle.
O yagları nasıl kullandi hem kendinde hem esindeCnm benim kuzeniminde 6 senedir olmadi okadar tedavi gördü doktorlar hicbir sorun yok dedi tedaviyi bıraktı sonuc alamiyorum üzülüyorum her ay diye aspir yagi ve keten tohumu yagi kullandi 2 ay düzenli olarak tabi hersey allahin takdiri 2. Ayin sonunda hamile oldugunu öğrendik ve yaglarin vesile olduğuna inaniyoruz ben herkese tavsiye ediyorum çünkü ilaç deil bitkisel yağ keten tohumu yagi yumurtayı olgunlastirip çatlatıyor kuzenim erkeklerdede sprem sayisini arttirdigi icin esinede kullandi allaha şükür simdi 6 haftalik hamile allah isteyen herkese nasip etsin
Cnm set olarak almistik biz kuzenime icinde aspir yagi dogal elma sirkesi keten tohumu var hediye olarakda küçük çörek otu yağı geliyorO yagları nasıl kullandi hem kendinde hem esinde
Ban o setin adresini atarmisin yasak degil burdanCnm set olarak almistik biz kuzenime icinde aspir yagi dogal elma sirkesi keten tohumu var hediye olarakda küçük çörek otu yağı geliyor
Aspir ve sirkeyi sabah aksam yemeklerden önce içti
Keten tohumunu da gece yatmadan esi ve kendisi icti bir tatli kasigi yagi 1 su bardagi icme suyuna katip iciyorsun cok kolay kullanimi
Digerlerinin kullanımıda aynı
Bende kendime kilo vermek için almistim
Hormonlari düzenliyor ve regl geç olanlarda düzene koyuyor diye anneme ve halamada aldim onlarda kullaniyor ama bizimkullandiklarimizda keten tohumu yok o ayri set istersen instagram sayfasını vereyim ama yasak mı burdan bilmiorum usakta kendileri yapıyorlar dogal katkisiz
Cnm her ihtimale karsi ben sana instagramdan yazayım benim satis sayfam var ordan yaz bana dm den @mervebutikcim sayfamin adiBan o setin adresini atarmisin yasak degil burdan
Attim canimCnm her ihtimale karsi ben sana instagramdan yazayım benim satis sayfam var ordan yaz bana dm den @mervebutikcim sayfamin adi
15 yillik evliyim. 2 kizim var hamdolsun. Ilkim 9 sene sonra oldu, ve tedavisiz nesiz. Surpriz. 19 haftalikken ogrendim. Sadece kizim dogmadan yaklasik 3,5 sene once bir dr a gittik esimle iste kan aldilar. Oncesinde usg cekildi. Dedi bana yumurtaliklarin cok yavas tembek çalışıyor birde kan sonucuna gore menepoza girmeme ramak kalmış. Once tedavi olmadi asilama oda olmazsa tup bebek dedi dr. Rahim filmimi istedi. Sol tup kanalim kapaliymis onu actilar. Sonucu goturduk. Iste esime geldi sira, ondanda sperm tahlil sonucunu istedi ona göre tedaviye başlanacağını soyledi ama bnm esim vermedi ve orda biraktik. Bir dahada hic bir dr gitmedik. Bnm adetlerim oldum olasi hep duzensizdi, bekarligimdan beri. 8 ay gecer adet olmam 7 ay 6 ay bazen. Senede 1 kez adet oldugum olur en erken i ise 2 ayi gecer. Buna ragmen kizim oldu. Çalışıyordum oyle agir kaldiriyordum ki 43 kiloydum birde benden kilolular kaldiramiyordu. Evde is hafta sonları pazara 3-4 tur giderdim. Ikina ikina eve gelirdim tasiyamazdim bazen. Agri kesici bile kullanmistim ama bilmiyordum tabiki. 10.06.2013 pazartesi gunu saat 1 bucuk gibi hamile oldugumu ogrendim. Sadece karnimin asagi dogru sismesinden suphelendim. Dedim ya bu bir hastalik ya bebek. Hic unutmam esim gazdir o gaz diye gülüyordu. Ertesi gun ise gittigimde asiri basin agriyordu. Agri kesici almaya ciktim az asagida eczane vardi iste. Allah ayagimi markete gidecekken eczaneye kaydirdi. Kerim olan Rabbim verecekse kimse onune gecemez. Neyse 1 test bir agri kesici aldim kiz baba agri kesiciyi hamileysem kullanmamami söyledi. Oglen eve geldim saat 1 bucuk gibi oylesine testi yaptim ama o kadar negatif gormustum ki bundada hazirdim yani. Bir anda ikinci cizgiyi gördüm. Dilim tutuldu nefesim kesildi. Gerisi coook uzun hikaye ki bayagi uzattim zaten. Kizim dogdu saglikla cok sukur ikinciside suan 1 bucuk yasinda. Ikiside Allah'tan oldu. Hala adetlerim duzensiz bnm ama buna inanin cani gonulden Rabbim nasip edecekse kimse onune geçemez etmeyeceksede O'nun vermedigine kimse care bulamaz. Sen cnm milletin olanina ic geçirme, ben kimseye imrenmedim olmadigi yillarda kimsenin olan cocugunu saymadim. Rabbim belki sabrimin ve isyan etmeyisimin mükafatını mahserde verir dedim hep, ama hayal kurdum tabiki. Kendim icin kurdum onun var bnm nie olmuyo die degil. Once kafandan bunu at. Sonra bol bol dua et. Insallah seninde olur bir veya 2 ne jadar istiyorsan o kadar bebisin. Ama sabir. Sen 3 sene sabredemiyorsun ben 9 sene sabrettim ve agzimdan her seferinde tek soz cikiyordu. Hayirlisiysa olsun hayirsizsa istemiyorum. Rabbim en iyisini bilir3 yıllık evliyim hiç korunmamamıza ragmen bir turlu olmadi bu ay catlatma ignesi oldum oda olmadı nasıl olcak biz nasıl hamile kalcaz 3 yıllık evliyim 6 dogum gordum benden sonra evlenen 2 kisi hamile kaldı bazen seviniyorum bazen ne cabuk oluyor onlarda diye üzülüyorum ama sonrada yillardir bekleyenler var haline sukret elif diyorum oyle iste sizlere icimi dokmek istedim.sizler kac yildir bekliyorsunuz tedavi gördunuzmu veya ne bilim iste öyle.
Bir şey soracağım bu yağlar yumurtlamaya kadar mı kullanılıyor yoksa ara vermeden kesintisiz kullanmak mı gerekiyorCnm set olarak almistik biz kuzenime icinde aspir yagi dogal elma sirkesi keten tohumu var hediye olarakda küçük çörek otu yağı geliyor
Aspir ve sirkeyi sabah aksam yemeklerden önce içti
Keten tohumunu da gece yatmadan esi ve kendisi icti bir tatli kasigi yagi 1 su bardagi icme suyuna katip iciyorsun cok kolay kullanimi
Digerlerinin kullanımıda aynı
Bende kendime kilo vermek için almistim
Hormonlari düzenliyor ve regl geç olanlarda düzene koyuyor diye anneme ve halamada aldim onlarda kullaniyor ama bizimkullandiklarimizda keten tohumu yok o ayri set istersen instagram sayfasını vereyim ama yasak mı burdan bilmiorum usakta kendileri yapıyorlar dogal katkisiz
Adet olundugunda birakiliyor sadece diger tüm günler kullaniliyorBir şey soracağım bu yağlar yumurtlamaya kadar mı kullanılıyor yoksa ara vermeden kesintisiz kullanmak mı gerekiyor
Teşekkür ederim canım hamilelikte yasakmış da o yüzden sordum olur da hamile kalınırsa zararı olmaz mı diye öğrenene kadarAdet olundugunda birakiliyor sadece diger tüm günler kullaniliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?