• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz nasıl hamile kalıcaz allahım

3 yıllık evliyim hiç korunmamamıza ragmen bir turlu olmadi bu ay catlatma ignesi oldum oda olmadı nasıl olcak biz nasıl hamile kalcaz 3 yıllık evliyim 6 dogum gordum benden sonra evlenen 2 kisi hamile kaldı bazen seviniyorum bazen ne cabuk oluyor onlarda diye üzülüyorum ama sonrada yillardir bekleyenler var haline sukret elif diyorum oyle iste sizlere icimi dokmek istedim.sizler kac yildir bekliyorsunuz tedavi gördunuzmu veya ne bilim iste öyle.

kuzum seni çok iyi anlıyorum. ben 2 sene vajinismus tedavisi gördüm. o ara bir sürü arkadaşım akrabam evlenip çocuk sahibi oldu. ben ise eşimle beraber olamıyordum bile. herkes çocuğum olmuyor sanıyordu. bir de o bakışlara sözlere maruz kalıyordum. sağolsun benim ailem de eşimin ailesi de her daim bize destek oldular. ama onları üzdüğümü ve utandırdığımı düşünüp sürekli ağlıyordum. artık bıkmıştım. kötü kalpli insanlar, Allah'ı doğru düzgün anmayanlar bile bebek sahibi oluyor, Allah onları hep sevindiriyor ama ben neden hala böyleyim diye düşünüyor sonra tövbe ediyordum. kaç kere intihar ettim ama sonunda pişman oluyordum. sonunda iyileştim. şimdi de 2 aydır çocuk istiyoruz dün adet oldum malesef. eşim üzülüyorum diye kızdı. adet olamayan veya kötü hastalığa yakalanan o kadar insan var sen niye üzülüyorsun daha erken dedi. haklı. Allah bana bir kapı açtı. inanıyorum en yakın zamanda anne de olacağım. inan ve başar.ümitsizliğe düşme. dua et.

3 yıllık evliyim hiç korunmamamıza ragmen bir turlu olmadi bu ay catlatma ignesi oldum oda olmadı nasıl olcak biz nasıl hamile kalcaz 3 yıllık evliyim 6 dogum gordum benden sonra evlenen 2 kisi hamile kaldı bazen seviniyorum bazen ne cabuk oluyor onlarda diye üzülüyorum ama sonrada yillardir bekleyenler var haline sukret elif diyorum oyle iste sizlere icimi dokmek istedim.sizler kac yildir bekliyorsunuz tedavi gördunuzmu veya ne bilim iste öyle.

Back