- 22 Kasım 2010
- 11.195
- 19.834
- 498
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
2 sene once oturdugumuz eve tasindigimizda ilk kis kombi arizasi olmuştu. Kombiye uzun zamandir bakim yapilmamis olmasindan kaynakli anakart bozulmustu. Anakarti degistirip kombiye bakim yaptirdik. Petek bakimi yaptirmadik o zaman. Ucretini de ev sahibinin onayiyla kiradan dustuk. Gecen kis kombide herhangi bir sorun olmadi. Ancak bu kis da fan hatasi oldu ve kombi atesleme yapmadi. Yeni fan taktirip tekrar kombi bakimi yaptırdık. Sorun cozuldu. Ancak servis yetkilileri petek bakimi yaptirmazsak bu kez de kombinin motorunun bozulabilecegini soylediler. Biz tasinmadan önce neredeyse hic bakim gormediginden cesitli arizalar cikiyor iste. Simdi bu 2.bakim ve fan ücretini biz mi odemeliyiz yoksa kiradan mi dusulmeli gene? Esim ilkinde tamam ama 2. Belki bizim kullanimimizdan kaynakli biz odeyelim diyor. Ama fan benim kullanimimdan nasil bozulmuş olabilir ki? Ben yillik kombi bakim ucretini odeyelim ama yeni fan ucretini kiradan duselim diyorum. Hatta petek bakimini da yaptirip kiradan duselim.diyorum kombinin surekli bozulmamasi icin. Sonucta kombi demirbas degil mi? Esim ev sahibi cimri oldugu ve bes kuruş vermek istemeyecegi icin hic muhattap olmayalim biz odeyelim kafasinda ama az buz rakamlar degil yani. Goruslerinizi bekliyorum.