Biz Güzel Gelinlerin Sohbet Alanı <3

Bende yepyeni haziran gelini olcam fikirleriniz eminim bana da çok yardımcı olacak artık bende varım güzel gelinciklerin arasında

Bende yepyeni haziran gelini olcam fikirleriniz eminim bana da çok yardımcı olacak artık bende varım güzel gelinciklerin arasında

hOŞGELDİN KUZUCUMMM BENDE MAYIS GELİNİYİM.
aYNI DÖNEMLER MUTLULUĞU TADACAĞIZ :)
Nasılsın bakalım hazırlıklar ne alemde? :)

Hoşbuldum canım yeni başladım daha büyüklerdeyim ben ama sanırım ama hafiflettim onları sağolsun annem beni vermemek için bi çöp almamış sen naptın neler aldın neler eksik

Şimdi biraz geriye baktım da sen baya ilerlemişsin sehbaları çok beğendim eşinle güzel günlerde mutlulukla aşkla kullanın inş

Hoşbuldum canım yeni başladım daha büyüklerdeyim ben ama sanırım ama hafiflettim onları sağolsun annem beni vermemek için bi çöp almamış sen naptın neler aldın neler eksik

bENDE BÜYÜKLERİ ALDIM CANIM ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI DİYEBİLİRİM.
bOŞVER ALMAMALARI DAHA GÜZEL ÖNCEDEN ALSALARDI HEP YENİ MODEL ŞEYLER ÇIKACAKTI BİZİMKİLER ESKİ OLACAKTI ŞİMDİ TREND ŞEYLER ALIYORUZ :)
Eksikler günlük takımlarım yok nevresim takımları bi kaç tane alacağım.
Mutfak eşyalarımdan biraz eksiklerim var.
Uf aslında düşününde baya eksiğim var bitmiyor ya artık unuttuklarımı evlendikten sonra alırım napim

Şimdi biraz geriye baktım da sen baya ilerlemişsin sehbaları çok beğendim eşinle güzel günlerde mutlulukla aşkla kullanın inş

Teşekkür ederim tatlım benim.
Hoşumuza giden şeyleri almaya çalışıyoruz tatlım aslında eksiklerim çok var :)

Tatlım hemde çok uyguna aldık 50 tldi çok cici şeyler var orada.Çerçeve falanda aldım :)[/QUOTE]
Aa gerçekten uygunmuş nerden aldın bakiyim bende daha aksesuarlar mutfak ıvır zıvır faslım duruyo onlara geçsem keyif alırım eminim

Tatlım hemde çok uyguna aldık 50 tldi çok cici şeyler var orada.Çerçeve falanda aldım :)
Aa gerçekten uygunmuş nerden aldın bakiyim bende daha aksesuarlar mutfak ıvır zıvır faslım duruyo onlara geçsem keyif alırım eminim[/QUOTE]
ıvır zıvırlar bitmiyor hiç keyifli değil

Aa gerçekten uygunmuş nerden aldın bakiyim bende daha aksesuarlar mutfak ıvır zıvır faslım duruyo onlara geçsem keyif alırım eminim
ıvır zıvırlar bitmiyor hiç keyifli değil[/QUOTE]
Yaa ben renkli küçük silikonlar küçük detayları filan raflarda gördüğümde bile çok seviyorum onlarla konuşuyorum filan her gittiğimde. Ama uzun ömürlü şeyler çok kafamı yoruyo günlerce araştırıp kararsız kalmaktan yoruldum bitseydi bi

ıvır zıvırlar bitmiyor hiç keyifli değil
Yaa ben renkli küçük silikonlar küçük detayları filan raflarda gördüğümde bile çok seviyorum onlarla konuşuyorum filan her gittiğimde. Ama uzun ömürlü şeyler çok kafamı yoruyo günlerce araştırıp kararsız kalmaktan yoruldum bitseydi bi [/QUOTE]
ben de dekoratif şeylere bayılıyorum mesela ama vakit ayırabilceğimi hiç sanmıyorum belki evlendikten sonra keyifle gidip bakarım anca ... insan yetişmiceğini düşündükçe de stres oluyor ..

ben de dekoratif şeylere bayılıyorum mesela ama vakit ayırabilceğimi hiç sanmıyorum belki evlendikten sonra keyifle gidip bakarım anca ... insan yetişmiceğini düşündükçe de stres oluyor ..[/QUOTE]
Düğünün hangi ayda tatlım. Eşinle gidip beğenirsin olmadı eminim o da ayrı bi keyifli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…