gördüm kuzum çok hoş duruyorlar. insanın böyle becerileri olması güzel ,) haberleşiriz :)Bence o daha hoş duruyor kuzum
İnsan kendi evine birşeyler yaptırınca çok daha özenli oluyor canım, sana hak veriyorum bende öyleyim çünkü
Bu arada yaptığım ürünleri önceki sayfada gördün mü canım?
İstediğin birşey olursa içlerinde, bana söylersin
ayy teşekkür ederim yorumun içinikiside güzel ama askılı olan daha tatlı :))
bu arada canım nerde yaptırıuyosun askılı olanı ben çok begendimbi site falan varsa adres verebilir misin
gördüm kuzum çok hoş duruyorlar. insanın böyle becerileri olması güzel ,) haberleşiriz :)
ayy teşekkür ederim yorumun için
inci_tanelerii diye bir sayfa var instagramda. hem fiyatı da uygun geldi bana. orada hem arkadaşım için em kendim için yaptırıcam. sen de bak istersen :)
gördüm kuzum çok hoş duruyorlar. insanın böyle becerileri olması güzel ,) haberleşiriz :)
ayy teşekkür ederim yorumun için
inci_tanelerii diye bir sayfa var instagramda. hem fiyatı da uygun geldi bana. orada hem arkadaşım için em kendim için yaptırıcam. sen de bak istersen :)
bu kişinin face adresi yokmu canım bende instagram falan yok ben böyle şeyleri çok seviyorum ki hem kendime hemde anneme yaptırırım =))))
bilmiyorum canım sordum şimdi kadına. olmadı numarasını veririm vatsaptan iletişime geçersin
çokkk iyi olur canım saolll :) bekliyorum
günaydın kızlarr ben bugün çok yogun olucam gelemeyebilirim
merhaba bayanlar bayadır gelemedim annem ameliyat oldu şükür şimdik iyi evinde bizde düğün hazırlıkları hızlandı
gelinliğini bende merak ettim elif
günaydın. foruma nolmuş böyle :)))) ben sana nasıl özel msj atıcam şimdi bulamadım :)
Bebeğimmmm topik ölüydü biraz canlandıralım ya :)
aradan baya zaman geçmiş
Hiç sorma kuzum :)
Ne yapıyorsun bakalım?
çeyiz düzenlemecesen?
Canım selam düğünün oldu sanırım?
Umarım herşey yolunda gidiyordur :)
Bende vakit öldürüyorum nette kuzucum nasıl düzenliyorsun çeyizi :)
evet canım 45 günlük evliyim
şükür yolunda herşey
evlilik çok tuhaf hem iş hem ev zor bir süreç akşam 8:30 evde oluyorum yemek yap ye yat modundayım
şaka bi yana eğer eşin dogru kişiyse evlıilık çok güzel
sormaaa :'( çok zor kafam araştırma yapmaktan allak bullak kaç zamandır
nişanlılıgın tadını çıkar bana hep derler ki ama ben dinlemezdim ama hakkılarSenin adına çok sevindim canım benim eve baya geç geliyormuşsun o çok kötü
Benimde nişanlım polis olduğu için 1 gün ara ile gece 1 de falan evegelecek tabi o zmana kadar çalışma sistemi değişmezse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?