Biz Güzel Gelinlerin Sohbet Alanı <3

gördüm kuzum çok hoş duruyorlar. insanın böyle becerileri olması güzel ,) haberleşiriz :)
ikiside güzel ama askılı olan daha tatlı :))
ayy teşekkür ederim yorumun için
bu arada canım nerde yaptırıuyosun askılı olanı ben çok begendim bi site falan varsa adres verebilir misin

inci_tanelerii diye bir sayfa var instagramda. hem fiyatı da uygun geldi bana. orada hem arkadaşım için em kendim için yaptırıcam. sen de bak istersen :)

Sağol canım benim

bu kişinin face adresi yokmu canım bende instagram falan yok ben böyle şeyleri çok seviyorum ki hem kendime hemde anneme yaptırırım =))))

bu kişinin face adresi yokmu canım bende instagram falan yok ben böyle şeyleri çok seviyorum ki hem kendime hemde anneme yaptırırım =))))

bilmiyorum canım sordum şimdi kadına. olmadı numarasını veririm vatsaptan iletişime geçersin

merhaba bayanlar bayadır gelemedim annem ameliyat oldu şükür şimdik iyi evinde bizde düğün hazırlıkları hızlandı
gelinliğini bende merak ettim elif

merhaba bayanlar bayadır gelemedim annem ameliyat oldu şükür şimdik iyi evinde bizde düğün hazırlıkları hızlandı

Canım selam düğünün oldu sanırım?
Umarım herşey yolunda gidiyordur :)

Canım selam düğünün oldu sanırım?
Umarım herşey yolunda gidiyordur :)

evet canım 45 günlük evliyim
şükür yolunda herşey
evlilik çok tuhaf hem iş hem ev zor bir süreç akşam 8:30 evde oluyorum yemek yap ye yat modundayım
şaka bi yana eğer eşin dogru kişiyse evlıilık çok güzel

Senin adına çok sevindim canım benim eve baya geç geliyormuşsun o çok kötü
Benimde nişanlım polis olduğu için 1 gün ara ile gece 1 de falan evegelecek tabi o zmana kadar çalışma sistemi değişmezse :)

nişanlılıgın tadını çıkar bana hep derler ki ama ben dinlemezdim ama hakkılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…