ayyyyy napim bebişim hem kızınca çok tatlı oluyo hemd biraz kıskandırıyorum çaktırmadan bugün için yarın çok güzel olucam dedim giyeceklerini hemen bana resim çekip atıyosun dediatmadım akşam bugün giydikten sonra attım yaa diyo ben varken niye böyle giyinmiyosun sen diyyo kuzum
canım nikahta gelinlik giyicem nasipse :)))
tmmm işte tatlım gelinlikle çekersiniz koyarsın olmazmı ben meraktan çatlarım yoksaneee güzelll gelinlik giyiceksin kuzum senin dügünün ne zaman
Sende asıl sevgilinin yanında güzel giyin tatlım
Azıcık kokoş ol ki vayy işte bu hatun benim diyebilsin
bundan snra öyle yapıcam kuzum ama napim hep aniden geliyo pasaklı görüyo beniayrıca ben hep gidecegim zaman ya nına diyorum bunları giycem sabah olmuyo giyemiyorum sonra sinirleniyorum ya yagmur yagıyo yada başka nedenler işte
tmmm işte tatlım gelinlikle çekersiniz koyarsın olmazmı ben meraktan çatlarım yoksaneee güzelll gelinlik giyiceksin kuzum senin dügünün ne zaman
16 ağustosta nikah var canım :)) 21indede düğün var ama samsunda
olsun canım biraz mide küçülünce oda küçülür :) bu arada ayakkabının altına senin ismide yazayım dimi gerçi gerçi sen gidiyorsun belli :))
bundan snra öyle yapıcam kuzum ama napim hep aniden geliyo pasaklı görüyo beniayrıca ben hep gidecegim zaman ya nına diyorum bunları giycem sabah olmuyo giyemiyorum sonra sinirleniyorum ya yagmur yagıyo yada başka nedenler işte
Hadi ya o kötü olmuş, şansına demekki canım ..
Valla ben bizim eve gelse dahi kokoş oluyorum
Oda tam tersi çok dikkat çekiyrsun lütfen az makyaj yap falan diyor
Ay kıyamam seninde az kaldı ya ayın kaçındaydı bebeğim?
Yaz istersen
yazayım canım :) 16sında canım inşallahhh :))
16 ağustosta nikah var canım :)) 21indede düğün var ama samsunda
anladımmm canımmm benim hayırlısı olsun inşallllahhh olsun kuzum samsunda bizim tanıdıklar var aslında iznime denk gelseydi gelirdim dügüne =)))
Hadi ya o kötü olmuş, şansına demekki canım ..
Valla ben bizim eve gelse dahi kokoş oluyorum
Oda tam tersi çok dikkat çekiyrsun lütfen az makyaj yap falan diyor
aynenn öyle kuzummm bide ben makyaj yapmayı fazla sevmem ama yaptıgım zamanda dikkat çekici makyaj yapmam kuzum zaten dışarıya çıkana kadar o makyaj kalmıyo gerçi bende siliyo beyefendi
neyse artık bundan sonra daha dikkatli olmam lazımm
anladımmm canımmm benim hayırlısı olsun inşallllahhh olsun kuzum samsunda bizim tanıdıklar var aslında iznime denk gelseydi gelirdim dügüne =)))
inş canım denk gelirse beklerim düğüne :))
inş canım denk gelirse beklerim düğüne :))
inşalllahhh canım benim samsunda mı oturucaksınız yoksa bursadamı kuzum
inşalllahhh canım benim samsunda mı oturucaksınız yoksa bursadamı kuzum
yok canım yalovada nasipse :))
aynenn öyle kuzummm bide ben makyaj yapmayı fazla sevmem ama yaptıgım zamanda dikkat çekici makyaj yapmam kuzum zaten dışarıya çıkana kadar o makyaj kalmıyo gerçi bende siliyo beyefendi
neyse artık bundan sonra daha dikkatli olmam lazımm
Benimki uyandı özür dilerim ne desen haklısın unuttum falan diyor ama bikere tribim tuttu iyi davranasım gelmiyor şimdide
Benimki uyandı özür dilerim ne desen haklısın unuttum falan diyor ama bikere tribim tuttu iyi davranasım gelmiyor şimdide
enişte hatasını anlamış özgem affet
Kuzum elimde değil valla yapmacıkta davranamam uyuz oldum ona :100::99:
yok canım yalovada nasipse :))
hmmmmm anladımmm canım söylediklerim tutmadı yalova çıktı hayırlısı olsun inşalllahhh canım benmm
enişte hatasını anlamış özgişimm afffet bencede
Kuzum elimde değil valla yapmacıkta davranamam uyuz oldum ona :100::99:
canım hatası ufacık ama :)
enişte hatasını anlamış özgişimm afffet bencede
Affettim bu sefer kısa sürdü heheh
canım hatası ufacık ama :)
Evet :105:
Neyse barıştık kuzum
Uf ben biraz arızayım ya
Evet :105:
Neyse barıştık kuzum
Uf ben biraz arızayım ya
neyse şekerim tatlıya bagladınız sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?