Biz Güzel Gelinlerin Sohbet Alanı <3

Aynen şimdi kollarımı sıvayıp güreşe hazırlanan pehlivan gibiyim
Benimkini sabırsızlıkla bekliyorum

aynen canım katııyorum sana zaman geçmiyor, kahve iç canım ya açılırsın ben içiyorum şimdi gel beraber içelim :)

Oh afiyet olsun bebeğime
Artık sabah kahvaltısı yapmıyorum midem azıcık küçülsün diye o yüzden aç karnına kahvede dokunur diye tahmin ediyorum.
Kahve saatim 15.00

Aynen şimdi kollarımı sıvayıp güreşe hazırlanan pehlivan gibiyim
Benimkini sabırsızlıkla bekliyorum

akam benmki aradı beni normal konuşyoruz iyi sen flan filn sonra dedimki ben eskiden daha çokkonuşuyoduk diye eskiden ünideydim yani okulda ondan diyo =)))) bende dediki uzun zamandır tartışmıyoruzda hadi tartşalım akşam yine eskileri hatırlatttım ona çldırdı eskisi gibi az kaldı kuzum öglen arası yaparsın güreşini

rejim mi yapıyorsun canım :)

Rejim çokta değil bebeğim ama azıcık küçülsün istiyorum midem
Ben kiloyu drek popodan alıyorum belim çok incedir, bu aralar popişinde biraz büyüdüğünü farkettim
Gerçi nişanlımm sakın diye falan yapma diyor böyle seviyormuş çaktırmadan yapıyorum ben

daha güzel poponun braz olması canım kıyafet daha çok yakışıyor öyle olunca :)

Kız sende durduk yere tartışma çıkarma deli

Kız sende durduk yere tartışma çıkarma deli

ayyyyy napim bebişim hem kızınca çok tatlı oluyo hemd biraz kıskandırıyorum çaktırmadan bugün için yarın çok güzel olucam dedim giyeceklerini hemen bana resim çekip atıyosun dedi atmadım akşam bugün giydikten sonra attım yaa diyo ben varken niye böyle giyinmiyosun sen diyyo kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…