• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz Güzel Gelinlerin Sohbet Alanı <3

Fiyat git gide arttıkça bizimki telefonda küplere bindi.
Babası 40-50 binlik araç almayı biliyor peşin para ile, oğlu o kadar sıkıntı çekiyor bi el atsın.
Tek evlatları var ondan başka çocukları yok.
Çok rahat ve cimri ailesi.
Nişanlımı üzmemek için birşey demiyorum ama :50:

boşver bişey deme canım nişanlına iyice gerilmesin, aileler malesef öyle bitanem ya, bizde ikimiz yapıyoruz ne yapıyorsak

eee haliyle küplere biner canım ailesi yardım etmiş olsa yine böyle olmazda aile hiçbişeye karışmıyosa o zamn zoryani kuzum neyse tatlıya baglandıgına sevindim =)))

Aynen bebeğim.
Yani benim evladım evlenecek sırf sıkıntı çekmesin diye varımı yoğumu verirdim ya insanlar tuhaf gerçekten.

bizde seni iyiki tanımışız canım benim, iyiki buraya üye olmuşuz ya, sizleri tanımak çok güzel bişey :))

nettten arkadaş olunmaz diyolar ama bence yalanbaksana canım biz ne kadar güzel kaynaştık birbirimizi çok sevdik sizleride tanımak çok güzel bişey canım

Aynen bebeğim.
Yani benim evladım evlenecek sırf sıkıntı çekmesin diye varımı yoğumu verirdim ya insanlar tuhaf gerçekten.

bende öyle yapardım şahsen canım hemde tek çocugum yni 3 veya 4 tane olsa hangi birine ne yapayım dersin de boşver kuzum nişanlını üzerine fazla gitme

kızlar face,skype yada wathsap grubu kursak mı yaaa hem bayramdada yazışşmış oluruzzz :16:

Oyş hadi bakalım tatlım benim.
Ben eşyalarımı beyaz yada krem istiyorum :34:

canım ben duvarları beyaz, kapıları beyaz istiyorum, bitek oturma odası lila olsun istiyorum, o rengi çocukluktan beri seviyorum,hevesimi alayım sonra değişirim heralde, ama duvarla kesinlikle simli olucak :)))

boşver bişey deme canım nişanlına iyice gerilmesin, aileler malesef öyle bitanem ya, bizde ikimiz yapıyoruz ne yapıyorsak

Valla o fiyatı yüksek bulunca dedim ki artık hiçbirşeye karışmıyorum istediğin mimarı ve dekorasyoncuyu bulup kendi zevkine göre yaptırabilirsin dedim bana demesin mi peki sen bilirsin diye :27:
İyice kudurdum hiç birşey yazmadım, dün oda biraz gergindi baktık 10-15 dk sonra yazmış öpte barışalım diye :17::27:
Bazen agrasifleşiyor ama normale dönüyor sonra çok şükür :1:

Canım benim ya.
Bu arada oturacağım eve L köşe koltuk ço uygun oluyor o yüzden L köşe alacağım.
Krem tonlarında olacak

l köşe koltukları bende çok seviyorummcanım evinn çok güzel olucakkk :16:

nettten arkadaş olunmaz diyolar ama bence yalanbaksana canım biz ne kadar güzel kaynaştık birbirimizi çok sevdik sizleride tanımak çok güzel bişey canım

aynen canım öyle diyorlar ama biz şanslıyız :)))

evetttt canımm şanslıyızz bizz

kızlar benim pc çok yavaşladı yaaa sinirlerimi bozuyo

Valla o fiyatı yüksek bulunca dedim ki artık hiçbirşeye karışmıyorum istediğin mimarı ve dekorasyoncuyu bulup kendi zevkine göre yaptırabilirsin dedim bana demesin mi peki sen bilirsin diye :27:
İyice kudurdum hiç birşey yazmadım, dün oda biraz gergindi baktık 10-15 dk sonra yazmış öpte barışalım diye :17::27:
Bazen agrasifleşiyor ama normale dönüyor sonra çok şükür :1:

Enişte güzel bağlamış işi :1: canm böyle gerginlikler oluyor malesef birbirinizin üzerine fazla gitmeyin canım ya :(

bende öyle yapardım şahsen canım hemde tek çocugum yni 3 veya 4 tane olsa hangi birine ne yapayım dersin de boşver kuzum nişanlını üzerine fazla gitme

Evet canım KK'da ki Efulim normal arkadaşlarımdan daha yakındır bana.
Hergün muhakkak konuşuruz.
Sizinlede öyle oldu iyi ki tanışmışız valla.

Back