• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz Güzel Gelinlerin Sohbet Alanı <3

İnşallah canımcım benim.
Laminantlarımda çok açık renkli.
Evim çok ferah olacak :16:
Kapılarımda beyaz.
Salon ve mutfağa kapı yaptırmıyorum kemer yapılacak oralara :16:

canım işte diyorum ya senin zevkin çok güzel gerçekten çok mantıklı canım benim :))

yokk kuzum pişman olmazsın bence siyahla beyazı her zaman birbrine çok yaakıştırırım ben
aaa neden tartıştınız canım hep öyle oluyo zaten önce tartış sonra tatlıya baglansın neyseki tatlıya baglanmışsınız kuzum :1: olur öyle şeyler

Fiyat git gide arttıkça bizimki telefonda küplere bindi.
Babası 40-50 binlik araç almayı biliyor peşin para ile, oğlu o kadar sıkıntı çekiyor bi el atsın.
Tek evlatları var ondan başka çocukları yok.
Çok rahat ve cimri ailesi.
Nişanlımı üzmemek için birşey demiyorum ama :50:

İnegöl demişken evimizin eşyaları için nişanlımın babası orada çok güzel eşyalar olduğunu söyledi doğru mu acaba kızlar bilginiz varmı :26:

vallla ben gttim ama merkezde hiç dolaaşmadım inegölede gitmedim bursa uludaga hep gittim ama söylenimlerde duymuştum

yıldırım canım :))

bide akrba çıkıyomuşuzzz ne gülerimm :1:

Hehe :1:
Her zaman kapım açık kuzum.

tmmm aç kapıyı kuzum geliyorm :1: nerde oturuyosun ki :1:

vallla ben gttim ama merkezde hiç dolaaşmadım inegölede gitmedim bursa uludaga hep gittim ama söylenimlerde duymuştum

tmmm aç kapıyı kuzum geliyorm :1: nerde oturuyosun ki :1:

Anladım canım bi kaç ay sonra bi inegöle bakalım o zaman inşallah hoşuma giden şeyler bulurum

Fiyat git gide arttıkça bizimki telefonda küplere bindi.
Babası 40-50 binlik araç almayı biliyor peşin para ile, oğlu o kadar sıkıntı çekiyor bi el atsın.
Tek evlatları var ondan başka çocukları yok.
Çok rahat ve cimri ailesi.
Nişanlımı üzmemek için birşey demiyorum ama :50:

eee haliyle küplere biner canım ailesi yardım etmiş olsa yine böyle olmazda aile hiçbişeye karışmıyosa o zamn zoryani kuzum neyse tatlıya baglandıgına sevindim =)))

aynen olur olur canım belli olmaz :1:

ayhnen canımm :1: :1:

Anladım canım bi kaç ay sonra bi inegöle bakalım o zaman inşallah hoşuma giden şeyler bulurum

bak bakalım canım inşallah bulursunn :1:

inşallah canım ya, bende açık renk seviyorum, hatta duvarları beyaza boyatıp içine sim atıcam biraz parlasın ev :)))

senin evinde çokkk güüzelll olucK şimdiden belli caanımm =))

Tamam bebişim sağol :21:
Evimi koyu renk istemiyorum açık renkte olacak hep.
O tarzda mobilyalar bakacağım
Sen ne tonlarda istiyorsun kuzu

bende senin gibi düşünüyorum canım açık tonlarda, mobilya olarak lila ama açık olucak hatta bulamazsam kumaşı var çok açık tonda :))

Back