Biz Güzel Gelinlerin Sohbet Alanı <3

bende öyle düşünüyordum hatta evlendikten sonra çalışmıcaktım ama nişandan sonra atandım, öyle olunca emekli olucaya kadar çalışıcam mecbur :))

ben hem bursa hem yalova

hayırlısı olun inşalllah caanım benimm ailem emekli olursun falan diyo ama ben artık çalışmak istemedigimden dolayı sadece düşünüyorum
hem bursa hem yalova derken şekerimm benim bursada akrabam var

günaydın kızlar
bence sırtımaz siyah beyaz yakışır

hayırlısı olun inşalllah caanım benimm ailem emekli olursun falan diyo ama ben artık çalışmak istemedigimden dolayı sadece düşünüyorum
hem bursa hem yalova derken şekerimm benim bursada akrabam var

bursada ailem var canım,bende yalovada çalışıyorum :)) neresinde bursanın akrabaların :))

bana sırıtmaz gibi geliyo canım çünkü beyzla siyah her zaman birbirine çok yakışıyo bence tabi senin fikrin önemli

günaydın kızlar
bence sırtımaz siyah beyaz yakışır

Günaydın kuzucum
Teşekkür ederim ya.
Mimara yaptırıyoruz tatlım ben öyle söyleyince oda çok yakışır faln dedi ama acaba sırıtır mı bembayaz dolapta siyah detay diye kafamı kurcaladı.
Bakalım artık kuzucum inşallah güzel evim çok cici olacak

özgem gözümde canlandırmaya çalıştım tezgah siyah olcağı için hoş durur gibi geldi bana, ama görmekte lazım canım yaw

Aynen bebeğim özel yapılacağı için hazırda görme şanımda olmadı, tamamen şansa kaldı valla inşallah güzel olur kuzucum ya

bana sırıtmaz gibi geliyo canım çünkü beyzla siyah her zaman birbirine çok yakışıyo bence tabi senin fikrin önemli

Ben öyle yapılmasını istedim kuzum bakalım artık inşallah pişman olmam
Dün zaten nişanlımla tartıştık.
Neyseki tatlıya bağladık.

Aynen bebeğim özel yapılacağı için hazırda görme şanımda olmadı, tamamen şansa kaldı valla inşallah güzel olur kuzucum ya

bence çokkk güzelll olucak canım sonra deme bize ay mutfagım çok güzel oldu görmeniz lazım diye atlar gelirim valla

İnegöl demişken evimizin eşyaları için nişanlımın babası orada çok güzel eşyalar olduğunu söyledi doğru mu acaba kızlar bilginiz varmı :26:

ben oraya gitmedim ama orada mobilya konusunda ilerlermiş der herkes bursada canım inegöl için :))

Ben öyle yapılmasını istedim kuzum bakalım artık inşallah pişman olmam
Dün zaten nişanlımla tartıştık.
Neyseki tatlıya bağladık.

yokk kuzum pişman olmazsın bence siyahla beyazı her zaman birbrine çok yaakıştırırım ben
aaa neden tartıştınız canım hep öyle oluyo zaten önce tartış sonra tatlıya baglansın neyseki tatlıya baglanmışsınız kuzum olur öyle şeyler

olur canım bence tezgah siyah çünkü uyumlu olur Allahın izniyle:))

İnşallah canımcım benim.
Laminantlarımda çok açık renkli.
Evim çok ferah olacak
Kapılarımda beyaz.
Salon ve mutfağa kapı yaptırmıyorum kemer yapılacak oralara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…