• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz de öğrenciyiz...

niloyi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2007
49
0
86
37
İzmir
artık kanıksadım öğrenciyim:bbo: ne bilim daha gençtim bu mesleğe başladığımda biticek okul kurtulcan dediler inandım... nerdeeeee... 15. senemdeyim valla hala kurtulamadım.:Roflol: kk'nın en güzel usta öğrencilerine:içelim:

canım benimde 16 oldu.her gün git gel git gel...yıllardır böyle:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: bitsede kurtulsak:Roflol: :Roflol: :Roflol:

benim hala ümidim var biticek de ben okullardan kurtulamıcam:1no2: 2.bölüme geçip öğretmen olarak okul hayatıma devam edicem... bi de öyle denicem.

ona razıyım tebeşir tozu vız gelir. ben artık sınav yapma sadistliğini yaşamak istiyorum:1ninca: bıktım sınanmaktan sıra bana gelsin diyorum:Roflol:

böyle düşünen tek ben değilmişim meğer:Roflol: :Roflol: :Roflol: açılın diktatör bir tarihçi yetişiyor:Roflol: :Roflol: :Roflol:

üzülme canım yalnız değilsin benim bikaç tane daha böle psikopat yetişen arkadaşım var:Roflol: ama burdaki anneler bize çocuk emanet etmicek gelecekte:1rolleyes: tek öğrenci de biziz galibaaaaaaaa:sm_confused:

yok aslında biz iyi gençleriz idealist öğretmenler olucaz sadece:Roflol: :Roflol: :Roflol:

bende 16. senemdeyim ama daha çok yolum var. mezun olmak yetmiyor bunları düşününce süresi değişen gelecek kaygısı başlıyor. ve çocuklara asla imrenmiyorum acıyorum, yıllarca okul,ders,iş aramak, bulmak... en azından ben bir kısmını hallettim... umudumuzu yitirmek yok kızlar , yola devam.

ben de 16. yılımdayım,geriye kaldı 2 yıl,atlatacağız arkadaşlar bu da geçecek :) ama piyasa kurtlar sofrası,okulu arasınız diyorlar ama napalım artık... dağına göre kış :))

of valla 2sene sonra okul bitçek gerisi kargaşa zate :bbo: 4sene eğitimini al aldığın eğitime güvenmeyip seni tekrar sınava soksunlar:kızgın: ondan sonra atama bekle nereye çıkçak tam bi bilinmezlik.... böle düşününce bunalıma giriyo insan of offfffffff:çok üzgünüm:

moral bozmak yok. o ki biz bunları başardık, gerisinide başaracağız. potansiyelimiz gayet yüksek. biz mücadele edip biryerlere gelmeliyiz ki, bizim yaşadığımız sorunları ortadan kaldırabilelim. bizim çocuklarımız bu kaygıları yaşamadan büyüsünler.
YOLUN ÜSTÜNDEKİ ENGELLERİ AŞMAK YETMEZ, ONLARI ORTADAN KALDIRMAKTIR ERDEM

son sene devam zorunluluğu yok yatıyorum sürekli evde bir de kk başındayım hala daha söyleniyorum annem kovacak yakındır evden:dance:

moral bozmak yok. o ki biz bunları başardık, gerisinide başaracağız. potansiyelimiz gayet yüksek. biz mücadele edip biryerlere gelmeliyiz ki, bizim yaşadığımız sorunları ortadan kaldırabilelim. bizim çocuklarımız bu kaygıları yaşamadan büyüsünler.
YOLUN ÜSTÜNDEKİ ENGELLERİ AŞMAK YETMEZ, ONLARI ORTADAN KALDIRMAKTIR ERDEM

haklısın canım ya... mücadeleye devam tam gaz....:1yes2:

son sene devam zorunluluğu yok yatıyorum sürekli evde bir de kk başındayım hala daha söyleniyorum annem kovacak yakındır evden:dance:

:Roflol: :Roflol: kız gene iyi sen daha kovulmamşın bizimki 2gün zor dayanıo pazartesiyi iple çekio öle evde çok kalsam annem hastanelik olurdu heralde:Roflol:

Back