Biz çözüm bulamadık...

linda08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
1.008
7
66
Antalya
Annem 62 yaşında yüzünde bir kırışık olmadan öldü. Babam zamanında anneme ve bizlere çektirmediği dert bırakmadı. içki kumar parasızlık ve dayak. hepimiz o evden babamdan kurtulmak için evlendik. Hepimiz bir şekilde hayatımıza devam ediyoruz. Annem öldükten sonra henüz 40 ı çıkmadan babam evlendirme programlarına telefonla yada giderek başvurularda bulundu, sonunda bir kadınla evlendi. Kadını sadece tv de gördü gitti huyunu suyunu bilmeden hemen evlendiler kadın güya babama aşık biri. evliliklerinin ilk haftasında kavga kıyamet işte babam sağa sola bakıyor yok para vermiyor vs vs. Biz hiç karışmıyoruz karışsak biz kötü olucağız. aradan zaman geçiyor bunlar hep kavgalı ve sürekli karakoldalar. Bu aradada bizi arıyorlar sürekli ve kadın kesinlikle susmuyor seni dinlemiyor bile, babamda aynı şekilde şunu yapıyor böyle diyor bunu istiyor vs. işte biz yine olur şudur budur haklısınız die 2 tarafıda idare etmeye çalıştık. bu arada kavgalar polisler karakollar devam ediyor bir iyiler bir kötüler. Neyse en son babam aradı dediki maaşımdan para çekti işte defoldu gitti die bizde sen bilirsin olmuyorsa zorlamanın mantığı yok hayırlısı olsun dedik. ertesi gün babam tekrar arıyor işte ben ona çok alıştım şöyle böyle.. kadın tekrar geliyor aradım nasılsınız die iyi işte idare ediyoruz ve akşam üzeri babamdan tlf. biz karakoldayız ve kadının bağırtıları geliyor birbirlerine vurmuşlar bu sefer hiç karışmadık yorum yapıyoruz yada yol gösteriyoruz kötü oluyoruz. dünden beri tlf. kapattım sabah aradı açmadım. Babadır atsan atılmıyor ama zamanında annemin yediği dayaklar ve bize çektirdikleri geliyor aklıma üzülmüyorum sadece insan olarak acıyorum. Ama slm versek borçlu çıkıyoruz babama karşı işin içinden çıkamıyorum her kavgalarında bana geliyor yada beni arıyor babam, sabaha kadar konuşuyor anlatıyor sürekli bıkmış vaziyetteyim ve vaziyetteyiz. Ne yapmam gerek diye düşünüyorum telefonlarına cvp vermeyeyim diyorum aradan 1 ay geçiyor arasammı ne yapıyor diyorum arıyorum sonra dert dinliyorum ve hemen kavgalarında bana telefon açıyor. İşin içinden çıkamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum.

Başın sağolsun,Allah rahmet eylesin.

Alma mazlumun ahını,çıkar aheste aheste.
Bu işler böyledir.Karısı 40 yıl çeker,susar boyun eğer.Elin cazgırı gelir,kafasına eder yine kıymetli olur.
Bırak çeksin cezasını,hiç karışma,sen kötü olursun.Yarın öbürgün karımla arama girdin der.
Alan razı veren razı.Yesinler birbirlerini,hıı vah vah deyip geçersin en fazla.
Ben olsam susmam,annem böyle yapsa çoktan kapıya koyardın,az mı çektirdin derim ama neyse...

onlar öyle kavga gürültü gider herşekilde sende yorulduğunla kalırsın...
hem sen ne yapasın yani çocuyk mu bunlar...
müdahale etme bırak....
ne halleri varsa görsünler...

Amin tşk ederim. öyle bir babamız varki asla annemi dövdüğünü bizlere çektirdiğini kabul etmiyor. Rahmetli annem derdi buralarda sürünsün diye belkide az bile çekiyor. Üzülmüyorum aslında acıma duygusu kapladı içimi sadece. zamanında anneme çektiren osmanlı adamı babam bindebir gidip gördüğümde süt dökmüş kedi gibi ve evlendiği kadından korkan biri olmuş. Annem olmadan o evin anlamı bile yok bizim için mümkün olmadığı sürece gitmiyoruz bile. Babalar günü bile benim için hiçbirşey ifade bile etmedi.

hiç üzülmeyin. bırak o cadı kadın babanın burnundan getirsin dünyayı

eee eden buluyor, gözde görüyor. yazdıklarım seni kırmasın, sadece bi adalet var o işliyor. bunu düşün rahatla

anneciğine Allah rahmet eylesin canım

bazı insanlarla asla başedilemez. anlaşılamaz, uzlaşılamaz.
sadece seni yorar, konuşturur durur, öyle maymun gibi oynatır karşısında.
ama hiçbişey değişmez.
sen kendini yediğinle kalırsın.

bu tiplerden birkaç tane tanıdım.
insanın ömrünü yer bitirirler, ama kendileri güle oynaya yollarına devam ederler.

çözüm arıyorsun madem,
tek çözüm, olabildiğince uzağa kaçmak.
ayda yılda bir arar hatırını sorarsın. ama asla dert dinleme. kapattır konuyu.
kafandan da at. o seni, senin onu düşündüğün kadar düşünmüyor düşünmeyecek de.
bırak ya kendi hayatına bak.
ne hali varsa görsün.

bırak canım ne halleri varsa görsünler.babanın da burnu sürtülsün azcık.rahmetli anacığının kıymetini anlamıştır da çoktan,giden gitti...sen hiç karışma,telefonlara da çok çıkma.arada ara kısa konuş işim var de kapat.fazla bulaşma,eşin de yakında isyan bayrağını çeker

Babam dün gece nezarethanede kalmış, annem hayatta iken biz polis nedir görmedik. çünkü herşeye boynunu büken annem vardı ( bugün 4-5 kere babam beni cepten aradı aldığım duyuma göre evden uzaklaştırma cezası almış ve anladığım kadarıyla gidecek yeri yok. Bugün vicdanımla savaştım. Bize hem huzurluk verip hemde sanki kendimi suçlu gibi hissettirmemi sağladığın için sana tşk ediyorum baba (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…