Annem 62 yaşında yüzünde bir kırışık olmadan öldü. Babam zamanında anneme ve bizlere çektirmediği dert bırakmadı. içki kumar parasızlık ve dayak. hepimiz o evden babamdan kurtulmak için evlendik. Hepimiz bir şekilde hayatımıza devam ediyoruz. Annem öldükten sonra henüz 40 ı çıkmadan babam evlendirme programlarına telefonla yada giderek başvurularda bulundu, sonunda bir kadınla evlendi. Kadını sadece tv de gördü gitti huyunu suyunu bilmeden hemen evlendiler kadın güya babama aşık biri. evliliklerinin ilk haftasında kavga kıyamet işte babam sağa sola bakıyor yok para vermiyor vs vs. Biz hiç karışmıyoruz karışsak biz kötü olucağız. aradan zaman geçiyor bunlar hep kavgalı ve sürekli karakoldalar. Bu aradada bizi arıyorlar sürekli ve kadın kesinlikle susmuyor seni dinlemiyor bile, babamda aynı şekilde şunu yapıyor böyle diyor bunu istiyor vs. işte biz yine olur şudur budur haklısınız die 2 tarafıda idare etmeye çalıştık. bu arada kavgalar polisler karakollar devam ediyor bir iyiler bir kötüler. Neyse en son babam aradı dediki maaşımdan para çekti işte defoldu gitti die bizde sen bilirsin olmuyorsa zorlamanın mantığı yok hayırlısı olsun dedik. ertesi gün babam tekrar arıyor işte ben ona çok alıştım şöyle böyle.. kadın tekrar geliyor aradım nasılsınız die iyi işte idare ediyoruz ve akşam üzeri babamdan tlf. biz karakoldayız ve kadının bağırtıları geliyor birbirlerine vurmuşlar bu sefer hiç karışmadık yorum yapıyoruz yada yol gösteriyoruz kötü oluyoruz. dünden beri tlf. kapattım sabah aradı açmadım. Babadır atsan atılmıyor ama zamanında annemin yediği dayaklar ve bize çektirdikleri geliyor aklıma üzülmüyorum sadece insan olarak acıyorum. Ama slm versek borçlu çıkıyoruz babama karşı işin içinden çıkamıyorum her kavgalarında bana geliyor yada beni arıyor babam, sabaha kadar konuşuyor anlatıyor sürekli bıkmış vaziyetteyim ve vaziyetteyiz. Ne yapmam gerek diye düşünüyorum telefonlarına cvp vermeyeyim diyorum aradan 1 ay geçiyor arasammı ne yapıyor diyorum arıyorum sonra dert dinliyorum ve hemen kavgalarında bana telefon açıyor. İşin içinden çıkamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum.