Eski konularımı okursanız belki onlar hakkinda iyi fikir edinebilirsiniz. Biz gidince kendilerini gezdirmemizi bekleyen ama ellerini ceplerine atmayan insanlar.Tum bunlar abine de bahce al şakası icin mi?
Soyleyin bidaha size şaka yapmasinlar.
Koltuk konusunda da ben bisey goremedim, bize koltuk alın dememisler, kendi baktiklari koltuktan bahsetmisler, bunun nesi rahatsiz edici anlamadim.
Eski konularımı okursanız belki onlar hakkinda iyi fikir edinebilirsiniz. Biz gidince kendilerini gezdirmemizi bekleyen ama ellerini ceplerine atmayan insanlar. Eşimi ve zevkini hor gören bizim herseyimizi elestiren ama elestiri kabul etmeyen cinsten insan
Aynen, iyi hayirlisi olsun hadi bakalim diyeceklerine son senelerde bize tavirlarinida göz önünde bulundurursak ilk ve tek agizdan cikan cümlenin bu olmasi beni rahatsiz ettiKayınvalideniz anne olarak diğer oğlunun durumunun kötü olmasına üzülmüş. İnsani bence. Bir evladın için sevinirken, diğeri için de üzülebilirsin.
Ama size böyle şaka yollu hissettirmesi hiç hoş değil. Oğluna değil size söylüyor üstelik. Hoş, eşiniz de mutluluğunu yaşayamayabilir böyle bir şey duyunca.
Bir önceki yorumumda sebebini izah etmistim sadece konuyu dahada uzatmak istemedim eski konularimada bakabilirsiniz istersenizBu laflarda birşey yok bence siz dolmuşsunuz
Ya konuyu uzatmak istemedim eski konularima bakabilirsiniz xD yoksa cidden herseyde olumlu düşunen bir insanim ama yasanmisliklar var bir önceki yorumdada aciklamistimİyiki her insan hakkında olumlu düşünüyorsunuz ha
Ya bide olumsuz olaydınız
Hak verdim size .ama hak vermemiz sizi rahatlatır mi ..biseyler yapabilseyydik keskeYa konuyu uzatmak istemedim eski konularima bakabilirsiniz xD yoksa cidden herseyde olumlu düşunen bir insanim ama yasanmisliklar var bir önceki yorumdada aciklamistim
Ama sizin aran8zdaki ilişki güzelmiş kardeş ilişkisi. Ama sürekli benim eşimi de küçük düşürse insanlar, tavırları konu sahibini kayni eltisi gibi olsa ben de asla istemem.Açıkçası ben abartmamak koşulu ile durumu iyi olanın arada sırada daha az olana jest yapmasinda bir sakınca görmüyorum. Yani bahçe olayı biraz abartı olmuş evet ama TR ye geldiğinizde harcama yapmanızi mesele etmeyin. Benim de erkek kardeşlerim var. İşleri güçleri gayet yerinde. Benim bulunduğum memlekete bile gelseler elimizi cebimize artırmaz. Kızıma büyük pahalı hediyeler alır. Hatta 2 sene önce tüm aile komple çok güzel bir otele gittik tatil için 1 hafta. yedik içtik. Allah razı olsun. Kendi yaşıyor bizi de arada sevindiriyor. Yapmak zorunda mı hayır ama diyor ki aileme de bı faydam dokunsin. Çok bonkordur. Böyle olduğu için de Allah verdikçe veriyor. Daha çok olsun inşallah.
Ama bu hali ile cimrilik yapsaydı veya harcadıklarınin lafını etseydi üzülürdük. Biz babamızdan da böyle gördük. Ailesine karşı o kadar bonkordu ki, yeğenleri kardeşleri vb hep desteği üzerindeydi bı memur olmasına rağmen. Sıkıntısını çektik mi evet ama bunun faydasını da Allah bize kat kat verdi. Üç kardeşiz üçümüz de sıkıntısız, güzel üniversitelerde okuduk, hepimizin maddi durumu gayet iyi. Allah belki de o şekilde ödüllendirdi babamı.
Siz de Avrupa'da zor şartlar altında çalışıyor olabilirsiniz ama paranız TR de kıymetli.
Gelince harcadiklariniz size dokunmaz.
Mesela ben geçenlerde kardeşime şunu dedim. Ya dedim bı yazlık almadın, nasil gitcez bu sene tatile?
Şimdi gelinimiz bundan bidi bidi yapabilir. Gorumce tatilini bize kaktirmaya çalışıyor diye.
Dediğim gibi paranız kıymetli ama bu gurbetciletin çoğunda bı cimrilik bı cimrilik.
Ceplerinde akrep var.
Ama biraz yardım etseniz fakirlesmezsiniz.