Öncelikle kardesinizi tebrik ederim. Ancak bizim maddi durumumuz pahali hediyeler almaya müsait deģil, yinede eli boş gitmeyiz, birşeyler kendi çapımızda yaparız. Ben eltimin ağzindan tsk ederimi belki 1x duydum oda kv yaninda oldugundan, market alisverisini yapip götürdümde poşetlere bakip yorum yapmadan dolaba yerlestiren biri. Sanki ben mecburmusumda görevimi yapmışım. Başları sıkışınca kv kp var, iş begenmezler, meslekleri olmadan masa başı isterler.
Benim kendi aileminde maddi durumu iç açicı degil ama "bende seni düşündüm" demek icin bir lokum dahi olsa koyarlar bavula. Ben tabiiki karsılık bulmak icin yapmiyorum ama ne bir değer verme, bir hoş görme, ne içten bir teşekkürler var. Gittigimizdede gösteriş yapmayiz, zaten mutevaziligi seviyoruz bunu herkes biliyor. Içten davraniriz ama karşılık genelde alay ve altan alta eleştiri.
Zamanında kv hatrina eltime arada bir yazardım nasilsiniz diye. Gecen sene biraz maddi yardimda bulunduk oda ben israr ettigim icin oldu eşimi ikna ettim. O zaman iyidik arada eltim yazardi:) lakin son gidisimizde o kadar elimizden geleni yapmamiza ragmen yazmiyor umrunda değil. Ama biz gidince ay banada deseydiniz sizle gelirdim diyor. Ben eşimle gittiğim yere kv ile o gün beraber kaldiysak onuda götüruyosam (anne oğul vakit gecirsinler oda gelsin kafasindayim)seni niye kilometrelerce uzaktan alip yanimda götürım kiymet mi biliyorsun? Beni özleyip ne zaman hatrimj samimi sekilde sordun? Hic bir zaman! Ama beni gezdir demesini biliyor:)