Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet aynı şekilde eşimin iş değiştirdiği bir dönemdi vee üniversite öğrenimine başladığı için tam zamanlı çalışmıyordu benimde çalıştığım süre ancak bir yıl olduğu için öncesinde uzun süre çalışmadığım için direk özele gitmiştik...oysa ki düzenleme yapılsa maddi durumu orta halli olan bizler zaman ve umudumuzu yitirmeden başlayabilirz tedavimizeönemli değil kuzum...
evet aslında bu prim süresine bende katılıyorum canım..
mesela benim eşimin bazı sebeplerden dolayı sigortası bagkuru yok benim üzerimden bakılıyoruz eeee bende mezun olalı 4 sene oldu arada 1 sene kadar boş vermişliğim var bu secenek yaş seceneği,aşılama durumu beni rapordan eliyor malesef
Yazılanların tamamını okumadım belki daha önce söylenmiştir bilemiyorum. Unutmadan yazmak istedim. Kadınların yumurtalarının toplanıp dondurulması yasak mesela, 20 li yaşlarda rezevr sorunu yaşayan bir hastanın böyle bir imkanı yok. Yasak. Evlenip tüp bebek tedavi olmayı bekleyecek. Tabi o vakte kadar rezervi kalırsa.
Bu arada 60.000 kişiye mail attım %40 gibi bir oranı tamamlandı.
:109::109::109:Tüp Bebek merkezleri mutlaka düzenli olarak kontrol edilmeli bunu yazmışsınız bunun altını çizelim.
Merhabalar, ben hastane için 4000 TL verdim. İki kere toplama işlemi yapıldı. Toplamda sadece iki orta kalitede yumurtam var . doktorum direkt tüp bebek dedi. FSH değerim yükseliyor. İlaçlara ne kadar ödediğimizi hatırlamıyorum. Rapor için aşılama şartı çok saçma. Benim gibi problemi olanlar üç aşılamayı nasıl beklesin? yaşım 37.
Bilgilendirmek istiyorum arkadaşlar tüp bebek raporu için her zaman aşılama şart değil eşlerden birinde şiddetli infetilite tespit edilirse direk tüp bebek raporu alınabiliyor...
Bilgilendirmek istiyorum arkadaşlar tüp bebek raporu için her zaman aşılama şart değil eşlerden birinde şiddetli infetilite tespit edilirse direk tüp bebek raporu alınabiliyor...
teşhis konulamayan infertilite durumunda ne olacak ? Bu da azımsanmayacak bir oran. Teşhis koyulamayan infertilite de mutlaka maddeler arasına konmalıdır.
cok dogru ilaçlar çok pahalı
bilmiyorum yazıldı mı ama tedavi süresince kullanılan hormon iğneleri ilaçlar çok pahalı.devlet karşılamıyor bence buna da el atılsın.