Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Egunal şu 3 aşılama zorunluluğunu da ekleyelim bence en azından aşılama sayısı azaltılsın diyebiliriz.
Merhaba Sayın Başbakanım,
Bizler 3 değil bir tane bebeği yıllarca uğraşmamıza rağmen bulamayan anneleriz. Infertilite çağımıza damgasını vurmuş ve en azından çözüme sahip bir rahatsızlık. Çözüme sahip dedim ama çözüm derken de bunun ciddi bir maddi ve manevi yük olduğunu ifade etmeliyim. Devletin bu konuda destekleri yadsınamaz ama
şeklinde oldukça sınırlıdır. Bu keyfe keder yapılan bir uygulama olmayıp tamamen bizlerin anne olma yolunda bizi maddi olarak oldukça yoran bir uygulamadır.
Bu konuda nasıl bazı sektörlere kaynak ayrılıyor ise bizler içinde bir kaynak ayrılması bizleri oldukça sevindirecektir. İşin bu kısmı sizin sorumluluğunuzda biz sıkıntılarımızı tek tek sizlerle paylaşacağız.
Bizler kaynak konusunda fikirler ortaya koyarız ama bunun en doğrusunu gene işin uzmanları yapacaktır.
Bizim tek bildiğimiz konu anne olma isteğimizdir.
Bu konuda desteğinizi bekliyor, bizi önemsediğinizi düşünerek en kısa sürede cevap vereceğinizi umuyoruz.
Not : Yazıyı sizlerin dilinizden yazmaya çalıştım, tamamen şablon bir yazıdır ama ekleme düzenleme her türlü değişikliği yapıp son haline getirip gerekli yerlere ulaştırmak benim sorumluluğumdadır.
http://www.kadinlarkulubu.com/porta...-bebek-islemlerinde-devlet-katkisi-46302.html
arkadaşlar ben çıkıyorum hepinize ii akşamlar...
yarın kaldığımız yerden okuyup listede eğer başka seyler eklenmesini isterseniz eklerim..
Merhaba Sayın Başbakanım,
Bizler 3 değil bir tane bebeği yıllarca uğraşmamıza rağmen bulamayan anneleriz. Infertilite çağımıza damgasını vurmuş ve en azından çözüme sahip bir rahatsızlık. Çözüme sahip dedim ama çözüm derken de bunun ciddi bir maddi ve manevi yük olduğunu ifade etmeliyim. Devletin bu konuda destekleri yadsınamaz ama
şeklinde oldukça sınırlıdır. Bu keyfe keder yapılan bir uygulama olmayıp tamamen bizlerin anne olma yolunda bizi maddi olarak oldukça yoran bir uygulamadır.
Bu konuda nasıl bazı sektörlere kaynak ayrılıyor ise bizler içinde bir kaynak ayrılması bizleri oldukça sevindirecektir. İşin bu kısmı sizin sorumluluğunuzda biz sıkıntılarımızı tek tek sizlerle paylaşacağız.
Bizler kaynak konusunda fikirler ortaya koyarız ama bunun en doğrusunu gene işin uzmanları yapacaktır.
Bizim tek bildiğimiz konu anne olma isteğimizdir.
Bu konuda desteğinizi bekliyor, bizi önemsediğinizi düşünerek en kısa sürede cevap vereceğinizi umuyoruz.
Not : Yazıyı sizlerin dilinizden yazmaya çalıştım, tamamen şablon bir yazıdır ama ekleme düzenleme her türlü değişikliği yapıp son haline getirip gerekli yerlere ulaştırmak benim sorumluluğumdadır.
http://www.kadinlarkulubu.com/porta...-bebek-islemlerinde-devlet-katkisi-46302.html
Bu arada 60.000 kişiye mail attım %40 gibi bir oranı tamamlandı.
Rapor konusu tamamen yanlışlar üzerine kurulu... rapor süresinin kısa olması çok saçma maddi imkanınız olsa bile iki deneme arasında en az 3-4 ay vicudunuzun dinlenmesi gerekiyo tedavi sürecide göz önüne alınırsa raporun 6aylık olması manasız.. 3 yıllık evlilik şartı aranıyo varsayalımki ben 35 yaşında evlendim kaç yaşında anne olacağım? birde 3 aşılama şartı var ki pek çok doktor gereksiz görüyo mesela benim aşılama ile bebek sahibi olmam çok düşük ihtimaldi dr.um imkansız değil ama zaman kaybı olur boşa para harcamış olursun direk tüpe başla demişti ama devlet bunu kabul etmiyo.. sadece aşılama ile imkansızsa direk tüpe başlayabiliyosun yoksa mecbur aşılama....yani bu hespla 30undan sonra evlenen bir kadın 3 yıllık evlilikten sonra 3de aşılama deneyecek sonra tüpe başlayacak oda hemen mi tutar 3de 5de mi tutar rabbim bilir... vvarın siz hesap edin kaç yaşında BEBEĞİNE KAVUŞMA İHTİMALİ olduğunu.... birde raporla ilgili olarak eklemek istediğim ikinci evlilikler eğerki eşlerden birinin ilk evliliğinden çocuğu varsa rapor alamıyosunuz... e maddi durum da müsait değilse yeni evlenen anne yada baba olamayacakmı? eşinizin önceden bir evlat sahibi olması sizin anne olmanıza neden engel oluyor hiç anlamış değilim.... rapor alma sürecinin zorluğundan hiç bahsetmiyorum bile.... sizi bu kadar üzen yıpratan bi durumu belgelemek için ordan oraya koşturuyosunuz.. sırf devlet kısır olduğunuzu ( bu kelimeyi kullanmak hoşuma gitmesede) bi kağıt parçasına yazıp onaylasın diye gördüğünüz muamele oradan oraya gönderilip bi sürü saçmalığa maruz kalmak zaten yüreği yanan bi kadın için çekilmez bi durum....
Öyle bir heveslendim ki bir çocuk daha yapasım geldi ....
Öyle bir heveslendim ki bir çocuk daha yapasım geldi ....