Genetik konusunu okuyunca aklima geldi yazmak istedim. Bazi testleri ve tani koymak icin gerekli islemlerin yapilmasini 3 tedavi sonrasina birakiyorlar. Asilama sarti konulacagina histereskopi, genetik testler bastan yapilmali ve tum sorunlarimiz elendikten sonra tedavimiz baslamali. Ben ilk iki tedavimde pozitifi aldim ve dusuk yaptim. Kendi israrimla histereskopi yaptirdim ve rahimdeki sorun yuzunden dusuk yaptigim anlasildi. Tabi olan bize oldu maddiyat tabi var ama manevi yikimi anlatmama gerek yok sanirim..
bir de bu konunun linki tüp bebek bölümünde ki konulara atılabilir çünkü oradaki arkadaşlardan da fikirler çıkabilir.güzel olur,daha çok kişiye ulaşılır.
ben linki vermeye başladım canım
ben tüp bebek merkezlerinde prikolojik destek veren danısmanların psikologlarında olmasını öneriyorum gerçekten buna cok ihtiyacımız oluyo...
bazı merkezlerde sanırım bu varmıs ama niye hepsindede olmasınki
benim önerebileceğim bi secenekte bu bilmiyorum sizler ne dersiniz..
evet canım çok haklısın..
bendede kan pıhtılaşması varmış ben bunu çok sonra öğrendim.
tam teşekküllü tahliller yapılırsa emini negatifler dahada azalacak ve bizler daha az üzüleceğiz
Çocuk Kokusu Cennettendir. ALLAH cc Çocuk Hasreti Çekenlere Hayırlı Evlatlar Nasip Buyursun İnşaAllah..
Doktorumuz bizede genetik test yaptırın dedi devlette yaptırdık bekliyoruz 1 ay sonra görücez umarım sorun yoktur.ama ne yapacağımızı bilmiyoruz.
Bu arada bu konuyu devletin kampanyası sanıp "sana ne yapacağım çocuk sayısından" diye gelen olur çek devlet elini bedenimden diyen olursa konuyu anlamadığı için o eli kırarım : ) aba altından sopa değil direk sopa .... Bizim derdimiz siyaset yapmak değil gidin nerede yapacaksanız yapın siyaseti... 1 olsun bizim olsun kampanya içeriği...
siyaseti gidin başka yerd eyapın... Facebook sayfasında 2-3 dengesiz yorum yapan olmuş cevap vermek istemiyorum...
buna ek olarak bir isimde düşünün lütfen ?
"yeni bir nefes" "süt kokusunu duymak benimde hakkım" ne bileyim uydurun güzel birşey işte : )