Biz 1 bebek için canımızı veririz ama hadi destek verin 3 çocuk yapalım...

bir de bu konunun linki tüp bebek bölümünde ki konulara atılabilir çünkü oradaki arkadaşlardan da fikirler çıkabilir.güzel olur,daha çok kişiye ulaşılır.

Son düzenleme:
MİNİK ELLER İÇİN BİZDE ANNE OLMAK İÇİN MÜCADELEMİZE DESTEK İSTİYORUZ.....olabilir

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 4 yıldır neredeyse tüp bebek için uğraşıyorum 2 deneme artı ameliyatlar 20.000 bin -diğer son deneme ve ameliyat 15.000 tl

evet canım çok haklısın..
bendede kan pıhtılaşması varmış ben bunu çok sonra öğrendim.
tam teşekküllü tahliller yapılırsa eminim negatifler dahada azalacak ve bizler daha az üzüleceğiz

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar 4 gun once butun umutlari yikilmis biri olarak yaziyorum sizlere henuz 1 yillik evliyim bundan iki ay oncenormal yolla asla anne olamayacagim haberini aldim ve kendimizi hastane kapilarunda bulduk esimle birlkte
ilaclarim: yaklasik 2 binlira civari
tup bebek icin: 4 bin 500 lira
Tahliller : 2 bin lira civari tuttu
Ayrica yol masraflarini saymiyorm
Biz tek maasla gecenen bir aileyiz henuz bir yillik evli oldugumuz ve yasin 22 oldufundan rapor alamadigimiz icin ozel bir hastanede bukdr masraf yaptik ve sonuc negatif hersey bosa gitti.

Bnm basbakanimizdan ricam su rapor sartlari gozden gecirilmeli ilaclarimizi ignrlerimizi sgorta karsilamali ve fiyatlara bir sinirlama getirilmesinizi istiyorum bosa gidem bir emekten sonra bir 10 bin daha nasil harcayabilirim bana soyleyin peki ya umutlarim...

ben tüp bebek merkezlerinde prikolojik destek veren danısmanların psikologlarında olmasını öneriyorum gerçekten buna cok ihtiyacımız oluyo...
bazı merkezlerde sanırım bu varmıs ama niye hepsindede olmasınki
benim önerebileceğim bi secenekte bu bilmiyorum sizler ne dersiniz..

öyle bir his ki ;
3 kez alınan hamilelik haberi ve her dafasında hüsran.
Üç yıl geçmiş o kadar doktorun içinde kimse hormonlarına bakayım dememiş.
Bir el dürttü şu hormonlarına baktır bir ne alemdesin.

sonuçları aldım. internetten araştırıyorum FSH 10,5 bu ne demek.
Ağlama krizine girdim ben ne haldeymişim. Niye kimse bakmadı bu lanet hormonlara.
doktorum belki aylık bir durumdur bir sonraki ay da bakalım dedi . 3 ay boyunca tekrarlandı. Her ay değerler arttı. Başka merkeze kan gönderildi belki cihazlarla ilgili bir sorun var.
yok FSH oldu 13,5 . Bilenler bilir 15 ve üstü tüp bebek tedavisi için alınmıyor. Değerin düşmesi beklenecek vs. Doktor zamanın yok diyor. Erken menopoz gibi duruyor diyor.Eşimle kavga ediyorum git başkasıyla evlen benden hayır yok . Devlet memuruyum sağlıkçıyım ama devlet imkanlarını düşünemiyorum. Zamanım yok ki. önümüzdeki ay değerim 15 olsa napıcam ben.
3 aşılamayı hangi ara yapacağım. Devlet imkanlarını düşünmeden
hastane için 3,750 tl
ilaçlar için de bi o kadar ödemişizdir. Doktor muayenelerini saymıyorum.
şükür ki imkanımız vardı . ve ilk denemede tuttu. şimdi dünya güzeli bir kızım var. Rabbim bu yola düşmüşlerin yardımcısı olsun o merkezde beklemek sorulara cevap vermek. beklemek, beklemek. Her doktor kontrolünde yüz ifadesinden anlam çıkarmak kabus dolu günlerdi , ay bi de kaynanadan parayla çocuk aldın lafını yemek .... aman aklıma geldi gene çıldırdım

Doktorumuz bizede genetik test yaptırın dedi devlette yaptırdık bekliyoruz 1 ay sonra görücez umarım sorun yoktur.ama ne yapacağımızı bilmiyoruz.

Çocuk Kokusu Cennettendir. ALLAH cc Çocuk Hasreti Çekenlere Hayırlı Evlatlar Nasip Buyursun İnşaAllah..

harika bir fikir bu gerçekten..ben psikolojik danışmanım ve eğer böyle bir uygulama getirilrse seve seve görev alırım.

benim şimdi çıkmam lazım arkadaşlar,eğer yapabileceğim bir şeyler olursa katkım olsun isterim :)

iyi günler hepinize.

evet canım çok haklısın..
bendede kan pıhtılaşması varmış ben bunu çok sonra öğrendim.
tam teşekküllü tahliller yapılırsa emini negatifler dahada azalacak ve bizler daha az üzüleceğiz

kesinlikle azalir bende ayni fikirdeyim hem insanlar maddi manevi daha az yipranmis olur..

Öncelikle böyle bir konu açtığınız için teşekkürler.Ben de biraz kendimden bahsetmek istiyorum.Kontrol amaçlı gittiğim doktorun istemiş olduğu bazı testler sonrasında kendimi apar topar tüp bebek bölümünde buldum.zaten olayın şoku ile doğru düzgün idrak edemeden ilk tedavime 2011 yılında bir özel hastanede başladım.2600 tl tedavi ücretliydi.ilaçlar yaklaşık 2000küsür tl. İlk denemem olduğu ve 35 yaş altı olduğum için tek embriyo transfer edebileceklerini diğerini donduracaklarını söylediler. Ben de hiçbirşey bilmediğim için herşeye tamam diyorum can kulağıyla dinliyorum hemşireleri doktorları. İlk denemede olacak sanıyorum ne bileyim :44: neyse ikinci denemeyi mecbur donmuş olan ile yaptık.2012 ama ne kadar verdik dondurma ve transfer işlemi için inanın hatırlamıyorum. Nitekim o da olmadı. 3.denemeyi yine aynı merkezde 2012 yılı doktorumu değiştirerek yeni umutlarla tekrar denedim.
Tedavi ücreti daha öncede orda denediğim için aynı fiyatı aldılar 2600tl.ilaçlar içinde eczaneye pazarlık yapmak gerekiyormuş meğersem ya da elinde ilaç kalan arkadaşlardan temin edip ucuza kapatabilirmişiz.ilk tedaviden sonra öğreniyorum bunları malesef ilaçlara 1800tl verdim. Yine hüsran.Baktım ki bu iş baya masraflı biz kendimizi kaptırdık testler ilaçlar tedavi derken baya harcama yaptık.devlet hastanesi daha uygun olmalıydı.Ama gittiğimde malesef bana önce aşılama denemem gerektiğini söylediler. 3kere tüp denemiştim olmamış aşılama olurmuydu? Allah nasip etse belki olurdu ama kaybedecek vaktim yoktu.Bir an önce bebeğimi kucağıma almak istiyordum.4.denememi merkez değiştirerek yine özelde yaptım malesef. 2000 eur tedavi ücreti.1200 tl ilaçlar.E olmadı tabiki yine. Tabi bu aralarda yapılan testler tahliller falan bunları hiç hesaba katmıyorum. Allah yardımcımız olsun ne diyim.Başbakan 3 çocuk diyor ama 1 çocuğa sahip olmak bile bizim için çok zor:26:

Arkadaşlar bebek yardımı konusunda yapılacak yenilikleri okumuştum geçen gün sizlerle de paylaşmak istedim yazılana göre tüp bebek denemesi 3'e çıkarılacak ve ödediğimiz oranda %25-30dan %15'e çekilecekmiş. Sizlerle linki de paylaşayım umarım bunlar gerçekten olur yoksa bu bebek isteğimiz bizi yakıp kavuracak ve bütçemizi mahvedecek Annelere Bir 'Torba' Mjde! / Sadettin Orhan Muhasebe TR

Doktorumuz bizede genetik test yaptırın dedi devlette yaptırdık bekliyoruz 1 ay sonra görücez umarım sorun yoktur.ama ne yapacağımızı bilmiyoruz.

Bende 3. denemeden sonra devlette kromozom analizi yaptirdim ve sorun cikti. Hayatim karardi ne yapacagimi bilemedim tam da 4. tedavime baslarken dr.um tekrar universite hastanesinde yaptirdi ve sonuc temiz cikti. Dikkatli olun bence..

bence
"Canımdan bır can "
olsunn...
Canımdan bır can ıstıyorum da olabılır...fıkır yanıı:))

konaklama ücreti yazılmasada bunu ekleyen bir çok arkadaş olmuş buda bir problem... bunu da dile getirelim çok mantıklı

tüp bebek ücreti devlette bile 4000 tl yi buluyormuş bu nasıl iş:44::44:
rapor cıkartmak çooook zaman alıyomuş ((
bunlar lütfen dikkate alınsın!!
ayrıca rapor hakkı 2 den 3 hatta 4 çıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…