Bir tane tüp bebek ile anne olmuş birinden duygularını anlatan çok samimi yazı rica ediyorum.
Ek olarak yaş kriterini de gündeme getirin. Bu konuda da kural çok katı, kadının gebelik yaşı 40 ile sınırlandırılamaz.
Bir tane tüp bebek ile anne olmuş birinden duygularını anlatan çok samimi yazı rica ediyorum.
Ek olarak yaş kriterini de gündeme getirin. Bu konuda da kural çok katı, kadının gebelik yaşı 40 ile sınırlandırılamaz.
ben de aşılama yaptırmıştım ve şansım yok denecek kadar azdı çünkü eşimde de bende de sorun vardı ama mecbur kalmıştık.maddi yükü bi tarafa aldığım hormonlara mı yanayım olmayınca duyduğum üzüntüye mi? o yüzden 3 aşılama değil de başka bir yol bulunmalı ve bu bence o yazıda mutlaka belirtilmeli.
ben yazabilirim ancak buraya mı yazacağız yazıp size mi göndereceğiz?
Hastane ismi vermeden ;
Hastane = X lira
İlaçlar = X lira
bu sayede tahmini en alt ve en üst yapılan ödemeleri öğreneyim. bu sebeple bu bilgiyi verirseniz çok sevinirim. Devlet katkısı konusunda sıkıntıları da paylaşırsanız çok sevinirim.
merhaba sayın başbakanım,
bizler 3 değil bir tane bebeği yıllarca uğraşmamıza rağmen bulamayan anneleriz. ınfertilite çağımıza damgasını vurmuş ve en azından çözüme sahip bir rahatsızlık. çözüme sahip dedim ama çözüm derken de bunun ciddi bir maddi ve manevi yük olduğunu ifade etmeliyim. Devletin bu konuda destekleri yadsınamaz ama
şeklinde oldukça sınırlıdır. Bu keyfe keder yapılan bir uygulama olmayıp tamamen bizlerin anne olma yolunda bizi maddi olarak oldukça yoran bir uygulamadır.
Bu konuda nasıl bazı sektörlere kaynak ayrılıyor ise bizler içinde bir kaynak ayrılması bizleri oldukça sevindirecektir. Işin bu kısmı sizin sorumluluğunuzda biz sıkıntılarımızı tek tek sizlerle paylaşacağız.
Bizler kaynak konusunda fikirler ortaya koyarız ama bunun en doğrusunu gene işin uzmanları yapacaktır.
Bizim tek bildiğimiz konu anne olma isteğimizdir.
Bu konuda desteğinizi bekliyor, bizi önemsediğinizi düşünerek en kısa sürede cevap vereceğinizi umuyoruz.
Not : Yazıyı sizlerin dilinizden yazmaya çalıştım, tamamen şablon bir yazıdır ama ekleme düzenleme her türlü değişikliği yapıp son haline getirip gerekli yerlere ulaştırmak benim sorumluluğumdadır.
http://www.kadinlarkulubu.com/porta...-bebek-islemlerinde-devlet-katkisi-46302.html
KazeN BEY güzel bir konu olmuş gerçekten de.....
ÇAğımızın en önemli sorunlarından biri artık iNFERTİLİTE....
Devlete bir şekilde duyurucaz sesimizi de ,,
PEKİ YA her defasında bu kez OLUCAK ,, POZİTİF SONUÇ alacaksınız deyip de ,,, insanı umutlandırıp ,, sonrasında ise hayal kırıklığına uğratan ,, doğru düzgün tedavi uygulamayan doktorlara nasıl ulaşıcaz...
...TÜp bebeğİN CAN YAKICI bir kısmı da bu nokta bence....
bence buraya yazın en son hepsini topalrarı ama lütfen herkes bir konu üzerine eğilisin ve toplanacak bilgileri toplasın örnek egunal fiyatları ben toparlayayım dedi, bir başkası sorunları tek liste halidne tuttsun
canım hastane ve dr ismi vermeden dedi kazen bey yazını 1. 2. Olarak değiştir istersen
ama yinede sen bilirsin..
Bu arada gözün aydın umarım hayırlı evlat olur
en uygun fiyatlı yerde bile yaptırsanız 5 bin tl nin altında yaptırmanız mümkün değil.. ki bu fiyat sadece tüp bebek fiyatı birde ekstra işlemler olursa genetik testi hiteroskobi laporoskobi vb. fiyat inanılmaz yükseliyo.. kişisel masrafları saymıyorum bile.. ve ne yazıkki ilk denemede bebek sahibi olan çok az..
DEvLET bazı şeyleri karşıladığı halde ,,, yine de MİLYONLARlar gidiyor bu tedaviye....
Bİr de şu var....İLK 2 yada 3 denemede sadece TEK emBRİYO transferi yapıyorlar....
VE maalesef tutma şansı iyice azalıyor....