Merhaba
En son hali eklenmiştir. (http://www.kadinlarkulubu.com/tup_bebek_raporu_ile_ilgili_talepler.docx) adresinden son haline ulaşabilirsiniz.
Hikaye sayısını 2+1 olarak ayarladım. Zira fazla olursa ana konu gölgede kalacaktı. Son halini inceleyip buradan düşüncelerinizi paylaşır mısınız ?
Kazen Bey, size ne kadar minnet etsek az sanırım..
tüm içtenliğimle söylüyorum Allah sizden razı olsun..
Oğlunuzun askerlik ve düğün kınasınıda tadın inşaAllah,
hatta torunlarınızı da görecek kadar Rabbim size uzuuunnn uzuuunn ömürler versin.
hayırlı bir eş ve istediğiniz gibi bir kız evlat sahibi olmanızı Allahtan diliyorum.
aminnnnn
kız sen nerelerdesin bakem
duygusal,alıngan ve depresiff takılıyorum
kurunun yanında yaşta yandı haberin olsun
çok güzel bi konuya değinmişsiniz.
Hikayelerini yazan arkadaşlar durumumuzu o kadar iyi ifade etmişler ki üstüne diycek bişey yok. Dün bende eşimle dişarı cıktım. Gözüm hep küçük çocuklara kayıyor, hamile olanlar gözüme takılıyor gördüğüm köpek bile hamileydi.....Bu kıskanmak değil başka bi piskoloji. Ben 2 aşilama 2de tüpbebek yaptırdım olmadı olmadı, bazen diyorum düşük yapayım yine sevinecem en azından çocuğumun olabileceğini bilirim.
Bakım parası masraflara yardım parası bunlar hep bebeği olupta 3e-5şe çıkarmak için bir teşvik. Halbuki bizler gibi çocuğu olmayan cok var türkiyede bunlara yardımda bulunulsa zaten 1çocukla kalmayız bu kadar hasretden sonra. Ben şahsen bakım parasıda istemem onun bunun kiyafetleriyle büyüsün önemli değil yeter ki bebeğim olsun. Son tüpbebekte yumurta toplama işinden sonra kanamam durdurlamadı cok kötüydüm eşim durumumu,çektiğim acıları gördü bir daha tedavi yok bu son dedi. Ben yine bunlara razıyım sonunda evladım olsun önemli değil diyorum ama eşimi bu konuda ikna edmiyorum artık bitti diyor.
Zaten iyibi merkez istiyorsan para harcayacaksın.... İşimiz cok zor bizde para tükendi tekrar toparlayım ayaklanmaya calışıyoruz...
Öncelikle bu güzel yazı ve konu için çok teşekkür ederim..Uzun süredir forumla ilgilenemedim,yazınızı görünce çok etkilendim ve yazmadan geçemedim...Aynı kaderi paylaşıyoruz sonuçta..Bizi bizlerden iyi başka kimse anlayamaz..Bazı duygular tatmadan bilinmiyor maalesef..Ben de 10 yıldır anne olmak için uğraşan bi bayanım...Bir defa tüp bebek denedik ama sonuç alamadık ..dondurduğumuz embriyolar hala hastanede bekliyor.Maddi imkansızlıklar yüzünden tabiki,tekrar deneyemedik.Umarım bu konu yetkililere ulaşır ve biz de 1 bebek için canımızı verenlerden oluruz...Her türlü desteği veririm sizlere...hakkımızda hayırlı olması dileğiyle...Not : Yazıyı sizlerin dilinizden yazmaya çalıştım, tamamen şablon bir yazıdır ama ekleme düzenleme her türlü değişikliği yapıp son haline getirip gerekli yerlere ulaştırmak benim sorumluluğumdadır.
http://www.kadinlarkulubu.com/porta...-bebek-islemlerinde-devlet-katkisi-46302.html
kazen bey merhaba...
konumuzda herhangi bir değişiklik varmı ne durumdayız??
bilgilendirirmisiniz???
buradan bağlarımızı kopartmayalım arkadaşlar hep destek olalım lütfen...
Canım benim sana katılıyorum herkes kıskandı yaftası yapıştırıyor bizlere inan kıskanmaktan farklı bir duygu oluyor bebeği olanları ve hamile kalanları gördükçe... Lakin biz sadece birbirimizi anlayabiliriz bu konuda başka kimse değil.
Geçenlerde bir markette iki kız kardeş sevdim aralarında çok yaş farkı yoktu sanırım, büyük olan küçüğe vuruyordu ikide bir belli ki kıskanıyor kardeşini.
Kardeşini alayım mı gördüm uzaktan vurdun ona dedim: hayır dedi, seni alayım o zaman benim kızım ol olur mu dedim, içindeki duygu nasıl birşeyse dönüp bana; senin çocuğunun kardeşi var mı diye sordugülümsedim; benim çocuğum yok o yüzden seni istedim dedim, senin ki boynunu büktü gülümsedi masumca, ayrılırken de hemen öpücük veriyo, kardeşine de espri yapıyormuş öyle diyor bana
Biliyor musunuz öyle karışık öyle sarmaşık bir duygu ki bizi bizden başka kimse anlamaz hepimizin hikayeleri farklı fakat sonuç çoğunlukla aynı
Birisinden duydum kıskanmak gerekliymiş:
Çocuğunuz var mı diye sordu bayan
"Yok" dedim
"Kıskanç değilsiniz galiba gördüğüm kadarıyla" dedi
"Hayır hiç kıskanmayı beceremem ki" dedim
Size birşey diyeyim mi kıskanın dedi kimin çocuğu olursa onu kıskanın dedi kıskanınca Allah verirmiş dedi
Bundan sonra birde öyle deneyelim bakalım becerebilirsek tabi
Mevlam herkese melek kokusunu tattır Allahım
son durum; topiğin ilk sayfasındaki yazı gerekli ve ilgili mercilere bildirildi görüşme için randevu vermelerini ya da bize bir şekilde cevap vermelerini bekliyoruz.Arz ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?