sağol KAZENMerhaba
Bu sabah yeniden telefon ettim ve rica ettim olumlu veya olumsuz bize artık bir cevap verin. Olumsuz bile olsa bir cevap vermenizi istiyoruz diye özellikle altını çizdim. Yazıyı yeniden yollamamızı istediler yazı numarasına bakıp sonucu paylaşacaklarmış.
En son gelişme budur arkadaşlar...
hadi hayırlısı....şu antalyada rahim transfer edilen ve tüp bebekle hamiş kalan bayandan haber var mı acaba? en son hamişliği devam ediyordu? bazen kısmetten öteye geçilmediğini çok iyi anlıyorum ama yapılan çalışmaları da sonuna kadar destekliyorum...çünkü her yeni gelişme bizler için umut ışığı....
Aile Bakanlığından umudu kesince konuyu Cumhurbaşkanı'mıza yazdım....
Sakın konuyu unuttum sanmayın !
ya devlet baba tüp bebeği 3 e çıkarsın lütfeeeennnnn,
aile bakanlığından umudu kesince konuyu cumhurbaşkanı'mıza yazdım....
Asla unuttuğunuzu düşünmedim
Cumhurbaşkanımıza kadar iletildi konu artık umarım bu kez sesimize kulak veren birileri çıkar...
Teşekkür ediyorum...
teşekkür ederim paylaşım için bizde tüp için ugraşıyoruz hayırlısı artıkArkadaşlar rica ediyorum önerilerinizi yazıya eklenmesini veya düzeltmemizi istediğiniz yerleri bana yazın. Kalemi iyi olan biri yazıyı yeniden elden geçirebilir.
merhaba
konu ile ilgili yeni gelişmeler var mı merak ediyorum:26:
teşekkür ederim paylaşım için bizde tüp için ugraşıyoruz hayırlısı artık
burdan bi sonuç çıkmadı galiba... kazen???
ŞİMDİ NE OLACAK AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI 3. RAPOR HAKINI VERECEĞİNİ DUYURDU (açıklamayaı fatma şahin görevden ayrılmadan yapmıştı)AMA HALA 3. RAPOR HAKKI İLE İLGİLİ BİR GELİŞME YOK
bekleyip görecez mektup 17.01.2014 tarihli yani fazla olmamış işleme alınması daha var demek oluyor bu.
3. Rapor hakkıda şu aşamada sadece tüp bebek fiyatlarını muayene ücretlerini artırdı henüz bizlere yarayan bir kısmını göremedik.
malesef ama bakanlığın yaptığı açıklamanın ertesi gün patladı tüp bebek fiyatları
dedim ya bizlere bir faydası olmadı 3.tüp bebek raporu haberinin hatta zarardayız.
ücretlerde ciddi artışlar var..