Biyolojik baba ve ruhumu mahfedenler

Yildizsezen

Atam izindeyiz ∞ <3
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
952
1.453
27
Başlığı olabildiğinin en kibar biçiminde yazmaya çalıştım ve tepkisizlikten öluyorum. Diğer konumda da babamin muhtesem karakteri! hakkinda konusmustum belki hatirlayanlariniz vardir hepiniz cok iyi insanlarsiniz hep yanimda oldunuz cok tesekkur ederim size. Suanki durumuma baktigimda caresizlikten daha beter bir sey varsa o da yasanilan caresizliğin sürekliliginden gelen alisma hissi galiba diyebiliyorum sadece...

Baba demek istemiyorum bu hayatımızı karartan adama. Kendisi pislik calismaz, kafasi eser isten cikar. Yilin 3 ayi isi varsa 9 ayi işsizdir sacma sapan gezer ya da bizimle kavga eder. Benim dershane masraflarimi onun dandik dandik gereksiz yerlere yaptigi borclarini bile annem öder. Annem kendimi bildim bileli hem anne hem baba oldu ama ona cok kizginim. Huyunu bildigi halde ondan cocuk yapti ve bosanmadi. Kendi ayaklari uzerinde durabilirdi 1 cocukla gitti 1 tane daha yapti kurtulamadi. Neyse annem isten yorgun argin eve geliyor ve biyolojik babam her zamanki mide bulandiriciligiyla evde oturuyor. Dershaneden ciktigimda direk odama geciyorum cunku midem kaldirmiyor annem ekmek almadi gelirken diye kadinin ne dinine kufretmedigi kaldi ne annesine. Annem de dedi yeter artik butun gun evdesin isten geliyorum bi ekmek de mi almadin onu da mi benden bekliyorsun diye (bakkal evin tam karsisinda asansore binip indigi sureyi saysak 1 dakika surmez gitmek) Sen misin oyle diyen kadinin ustune yurudu sus diye. Annem de susmayip yeter calis artik diyince kadina vurmaya calisti. Orda gozum dondu direk onune attim kendimi bacaklarim morardi resmen. Sinir hastasi gozunu kapayip direk vuruyor ustunden kalkayim diye bana bile. Aglayamiyorum oturduk gulduk ne kadar utanmaz rezil hem senin parani yiyor hem de konusuyor dogrulara katlanamiyor ondan seni susturmaya calisiyor, sadece bedensel gucu var siddetle susturmaya calisiyor sen hem anne hem baba oldun kucuklugumden beri dovdu rezil etti hayatimi umursamiyorum dedim. Yan odadan hepsini dinledi aldi montunu defolup cikti. Yuzsuz gitti gelmesin bari diyorduk 10 dakika sonra yuzsuz anneme ekmek veriyo kalk yemek hazirla diye. Babamin ailesi zengin insanlar. Babaannemin annesinden kalma apartmani vardi ust katinda biz oturuyorduk en dandik daireydi icini falan hep annem calisip duzeltti.Gerci yine duzelmemisti igrenc bi semtte berbat bi evdi. Alti fabrika diye iyi para ediyordu. Oyle karaktersiz insanlar ki babannem ve kardesleri ben evde otururken kapiyi bile calmadan anahtarla acip girmislerdi ev satilacak dairenin fotografini cektircez diye. O an yasadigim şoku anlatamam hayir 1.si ben genc bir kizim ve kapi direk salona aciliyordu belki ben musait degilim neden erkeklerle eve giriyorsunuz ruh hastalari. 2.si zil diye bir sey var teknoloji ozurlusuyseniz elinizin incileri dokulmeyecekse kapiyi calabilirdiniz.
O donem babamin psikolojisi bozuldu yine hepimizi dovmeye yurudu dovdu de 3 sene falan onceydi bu olay. Annem kendi annesinin evine gitti bizi de alip. 1 hafta kaldik iyiydi 2.hafta kadin yaptigim makyaja giydigim kiyafetlerime karismaya basladi. Köy yeriydi nerede nasil giyenecegini bilen bir kizim 15 yasinda falandim o zamanlar zaten tshirt pantolon giyiyordum. Annemin babasi goguslerime bakip kapa memelerini diye bagirmisti camdan herkes duymustu. Annesi senin yollu kizlarin diyordu yedigin ekmegin parasini ben veriyorum demisti 2 gun yemek yememistim annem isteyken bahceye kitlemeye calisiyordu bizi kacmayalim diye bahcesinde teller vardi evinin alt katiydi cikis yoktu. Babasiz gibi bunlar baba yok ki baslarinda diyip o 3 harfli soylemek istemedigim cirkin kelimeyi soyluyordu. Tum koyun ortasinda namusuma laf atiyordu ki 15 yasinda yeni ergenlige girmis bir kizin ne namussuzlugu olabilir dedigimde ben senin yasinda anneydim diyip yobazligiyla ovunuyordu sapik ruhlular. Asla ezdirmedim kendimi yiktim doktum bahcesini rezil ettim tum haltlari dokup ciktim evden. Annem cok ozledi bizi babam cok yalvardi insan olmustu diyorduk cok guzel bir eve tasindik annem de dondu biz yalvardik diye. Simdi fusunuyorum da o evde kalsam kesin oldurmuslerdi beni. 2 hafta boyunca agzim yuzum kanayana kadsr dayak yedim o evde... Babamin halasi geldi kardesimle beni almaya kurtulduk annemin annesinden gorusmuyorum suan onlarla.
Neyse ev satilmadi biz o ara evden cikip dedigim eve tasindik. Babamin ruh hastasi ailesi de neden tasinmadiniz ev satilinca biz kendimize x yerden ev alcaktik sizde bizim evde otururdunuz kira vermeyip dediler (x yer=sehrin en luks yerlerinden biri, kendi evleri = suriyelilerin ve sapik uyusturucu bagimlililarin oldugu mahalle) 3 sene gecti aradan suan evleri satildi yiyorlar parayi eve doktugumuz paradan 5 kurus goremedik ki hakkimiz vardi biz bakim yaptik o eve eski hali olsa kimse almazdi. Babannem suan af saf oturuyor kocasi da kadinlarla yiyor parayi. Saygideger dedemin dedigine gore ben cok guzelmisim ne zaman mahallelerine gelsem herkes bana bakiyormus (utanmadan gogusleri cok belli demis bir de sapik herif) benden utaniyormus hal hatir sormaya bile olsa ugramayacakmisim. Babannem guzellikle kafayi bozmus tartida 60 cikmistim 15 imdeyken cildirmisti , 18im bitti 50 kilo ciktim diye 1 saat karsisinda alip obez oldugumu ima eder bir sivilcem ciksa ilerde yuzumun cok cirkin mayin tarlasi gibi olacsgindan bahseder. Babam beni cok ezdirdi bu dediklerine karsin zorla onlara goturdu getirdi beni. O kadar psikolojim bozuk ki hicbirseyi kafaya takmayip herseye guluyorum. Cevrem de sen hep mutlusun guzelsin diye kendi derdini anlatip yerimde olmak isteyince sustukca daha fazla sinir oluyorum. Kucuklugumden beri bana empoze edilen sey surekli guzel olmam ve hanimefendi! kadinlarin hep susan kadinlar olacagiydi. Bir kadinin nasil olmasi gerektigini soyleyen kadinlardan nefret ediyorum. Sana ne? Saclarim sari her gun 1 saat onlari sekillendiriyorum babanne tipki bana kahve saclarimla cirkin oldugumu hissettirip kendi sac rengimi unutturdugunuz gibi. Gozlerim siz ve hanimefendi kadinlar konseyi! aileniz gibi renkli degil ama canim lens takmak istemiyor kahve gozlerime koyu makyaj yapinca cok guzel duruyor cunku. Sen sevmezsin ki bu cok hos burnumda dudagimda piercinglerim var. (Duydum gormussunuz beni kocanla birlikte cildirmissiniz zevk duydum,bir yandan da uzuldum tam dovmeye geliyormussunuz tanidiginizi belli etmekten utanip gelememissiniz keske gelseydiniz oglunuz anlatirdi cok guzel bana vurmak)

Sevgili buyukbabam telefonunda liseli kiz goruntuleri olmasi biraz sapikca sanki ama sen bana din imandan bahsettikten 2 dakika sonra goguslerimi belli ettigim hakkinda agzinin sulari aka aka bakmaya devam et. Senden daha ahlak sahibi biri yok su dunya uzerinde bedenim hakkinda hepinizin yorum yapma hakki var tabi

Sevgili eski sevgilim
Ihanetin askimi kül ettiginde seni biraktigim icin o pis ellerini ustumde gezdirip bu travmayi benimle biraktiginda bedenim yine bana degil ustunde sozu olanlara aitti. Bu yaptigin haysiyetsizligi tum mahalleye yaydiginda da o igrenc laflar bana degil, bedenimde soz hakki olan o igrenc insanlarin zihniyetlerine yapilmisti. (Inan olmek isteyip beceremedim)

Ve sen sevgili yeni sevgilim yasim daha cok genc ve inan bana babam umursamazliktan cok rahat yetistirdi, ozgurlugume cok duskunum. Kiyafetime karisip tum gunu bana zehir edip kufredip agzimdan kacti diyorsun ya. O kufurleri annem gibi susmayip sana yediriyorum ya kendimle gurur duyuyorum. Hani herseye trip atiyorsun hayattan bezdirip nedne bu kadar umursamazsin bi sor diyorsun ya icimdekine dag olsa dayanmaz. Senin dandik triplerini ve umursamaz tavirlarini da hic cekemiyorum. Yine de iyi birisin diye alttan aliyordum ta ki siddet normal bisey aldatma olmasi kotu ben asla aldatmam diyip bekaret takintini kafama kafama soktugunda bi sogudum. Sana son tartismamizda fazla tepki verdim diye pisman olup duzeltmeye calistim ya hani.Sabah mesajimi onemsemedin, derhaneye giderken beni beklemedin. Sonra sana aci icinde bakarken, sadece gunaydin diyecekken bana bakmayip baskalaeiyla gulup eglendin. Sonra da sizofren gibi ben test cozerken arkadan meyhane sarkilari acip sinirlerimi bozdun. Sana basindan beri asla evlilik dusunmedigimi soyledim ve dusunmeyecegim de. Beni cok sevdin ilk kez sen sevdin belki ama dayanamiyorum anlamsiz triplerine. Sensiz cok uzulecegim belki ama surduremiyoruz. Bana alttan alttan beddua edip uzulmemi istedigini soyledin farkettim ama inan bana hayatima bir erkek almayi hic mi hic istemiyorum cunku bircogumuzun hayatini karartan sizlersiniz ve bir cogumuz sizsiz daha mutluyuz. Lutfen daha fazla soru sorup icimi bayma kendime hayrim yokken sana da olamaz. Bir erkege sinirlenip hepsini benden cikariyor gibisin dedin ya sana gercek nedenini aciklamama firsat vermeden git ki daha az canim yansin.

Ilgisiz ve kötü ailede yasayan genc kızımız. genc kızlarımiz..
Odaklanacaginiz seyler sevgililer , etraftaki pis sözler değil!
Babalariniz gibi kötü adamlardan uzak durup anneleriniz gibi caresiz olmamak. Size düşen kendiniz iyi ve ahlakli bir insan olmak icin uğraşıp, saglam bir gelecek kurmak.

Hergun dershaneye gidip deliler gibi ders calisiyorum notlarim iyi sayilir ama sirf bu huzursuzluk yuzunden suan ders falan calisamiyorum. Sevgilim de surekli trip atiyor biktim ciddi dusunemiyorum kimseyle zaten tavirlari yuzunden daha da cok hayattan soguyorum. Orada ders calisabilirdim ama sinifta sacma sapan actigi efkarli meyhane sarkilariyla sinirlerimi bozdu kizlar yukari cikardi beni

Kurtul bu igrenc hayattan ve insanlardan ...(akraba bile diyemiyorum dilim varmiyor)
Cok calis, bu insanlardan hirsini alirmiscasina cok ders calis en iyi bolumlerde oku..
Annene de cok kızgınsın ama onu da yanina al...
Ayrica sevgilin de ailendeki iğrenç insanlar gibi bir ahlak var ondan da kurtul senin su an düşünmen gereken sadece sinava hazirlanip baska bir yerde universite okumak, kendi ayaklarin uzerinde durmakk

Kızma bana ama bi daha babam annene el kaldirirsa sakin araya girme birak annen yesin dayagini otursun aşağıya. Ayaklari üzerinde duran kadın faydasız üstüne üstlük şiddetbuygulayan zararlı bi adamı basinda tutuyorsa hele hele çocuklarına böyle bir ortamı reva görüyorsa hiç acimam.

Umarım iyi bi universitede iyi bir bölüm kazanır hayatını k urtarirsin.

Canım yaşadıkların çok zor şeyler ve inan ki çok güçlü birisin. Burada ne kadınların konusunu okudum, sineye çeken aciz duran. Sen azminle kurtulacaksın. Çok çalış oldu mu, iyi bir okul ve iyi bir bölüm kazan. Aynı şehirde olmasın mümkünse. İstanbul'daymışsın, Ankara ve İzmir'de de güzel okullar var. Oralardan istediğin bir bölümü kazan ve git. Bazı durumlarda sadece kendimizi kurtarabiliriz, gönül ister anneni de yanına al ama zor gibi duruyor. Sen azmet, başaracağına inanıyorum. Allah yardımcın olsun.

Annem ailesinin evine de gitti zamaninda bunlar oldu iste. Babam demeye dilim varmiyor odedigi tek sey kira ki benim de dershane masrafim o bu yetmez tek basina. Ben 2 sene calistim zamaninda o ara cok rahattik ama suan sinav hazirliginda oldugum icin biraz daha beklememiz gerekiyor. Anca ben bir is sahibi oldugumda kurtarabilirim annemi. O mecburiyetten burda sirf bu yuzden uzuluyorum da araya giriyorum. Ve babama olan nefretimden

Ben babam calismiyor dedigin icin eve katkısının olmadığını düşündüm.
O zaman çok calisip bir an önce unv kazanmalisin ki babana muhtacliginiz bir an önce bitsin.

Benciller sirf guclu durdugum icin benden guc alip baska sehre yollamak istemiyorlar. Annemin psikolojisi bozuldu zaten ben sensiz ne yaparim baska sehirde diyor bende birakamiyorum. O adam evdeyken kavga ederler diye arkadaslarimla disari bile cikmiyorum ben direk eve geliyorum. Calisirdim babam isten cikip yuzsuz gibi para isterdi benden maasimi aldigim saatte arayip. Vermedim diye aylarca konusmazdi. Sigara icerken yakalar normal baba olsa ben basladim sen baslama der bu guler bana da sigara al para vereyim der. Tum maddi yuk annem uzerindeyken benim kendi sehrimi kazanmam gerek gencligimi yasayamayacak olsam da :/ Bencillige bencillikle karsilik veremiyorum cok olgunlastim belki tek iyi yonu bu

Ben babam calismiyor dedigin icin eve katkısının olmadığını düşündüm.
O zaman çok calisip bir an önce unv kazanmalisin ki babana muhtacliginiz bir an önce bitsin.

Sadece kirayi oduyor iste o kadar insanligi o da mecburiyetten annemin yetmiyor diye onu da kitlerdi yoksa o

Sevgilim iyi de asiri triplerinden sıkıldım. Ben kendi acimi aci saymam hep iclerinden bisey cikarir dalgaya vurur gulerim ama onun sacma saoan tavirlari herseyi cok buyutmesi falan sacma. Dun arkadasim kulagima arkamda bisey var mi yildiz dedi. yok dedjm sıkistiriyo ne dedi diye. Diyorum yok bisey aradan zaman geciyo tekrar soruyor. Bende asabi bir insanim hic sevmem surekli soru sorulmasi falan bunaltti tavirlari. En ufak kavgada aglayayim diye midir nedir nejat isler sozleri ve aglamakli sarkilar atiyor acindirmak icin yapmadigi sey yok

Çocuklarım için boşanmıyorum diyen kadınların okuması gereken bir konu. ^

Bir çocuğun gözünden nasıl görünüyor, bakın, bilin, öğrenin.

Sirf o yuzden yazdim zaten. Bu kucuk cocugum var bosanamiyorum tarzi konular o kadar coktu ki hem icimi dokmek hem onlara cesaret vermek icin. Katlanayim gecer diye bir sey olmuyor taviz tavizi doguruyor buyuyunce daha cok acitiyor gorsunler istiyorum

Dönüp dolaşıp herkes ortak fikirde buluşacak galiba : derslerine asıl güzelim.
Kazan hayalindeki okulu ve git o iğrenç insanların yanından.
Kadın güçlü olmalı, kimseye minnet etmemeli.
Güçlü ol ki ezemesin kimse seni.
Sen meslek sahibi olduğunda bak o insan bozmalarının hepsi nasıl salyalarını akıta akıta çevrende dolaşıyorlar.
Ha bu arada,kimsenin tribini çekme. Hayatını kendin için yaşa. Seni mutlu etmeyen insanları hayatında tutmak zorunda değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…