Biyoloji ogretmeniyim, embriyoloji uzerine calistim sorularinizi alablrm

Bunlarda benim kurtajdan sonraki 35 gününde yaptırdığım testler yorum yapabilir misiniz ?

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-07-11-02-13-1.png
    162,3 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_2016-11-04-10-45-54-1.png
    197,2 KB · Görüntüleme: 73
Bunlarda benim kurtajdan sonraki 35 gününde yaptırdığım testler yorum yapabilir misiniz ?
prolaktin artmaya baslamis bhcg 8 gorunuyor kandaki demir dusmeye baslamis gebelik acisindan negatif degil ama sanki birkac gunluk gebelik var gibi

Ben bişey sorcam gecen ay 11 kadımda kahverengi lekeyle basladı 3 gun surdu 14 kırmızıya donustu ya ben yumurtalık hesaplarken yada bir sonraki adetimi hesaplarken hanisini baz alcam dr gıtmıstım adet bitşminde uzun surmus dedı ve. 11 alcaksın dedı ama o zaman yumurlama yanlış gune denk geliyor yani

25 kasımda baktırdım 1-2 gune yumurta catlıcak dedı ama 11 baz alırsam 25 denk geliyor ve o gun zaten dr 1-2 gube demiştı 14 alırsam 26 gosterıyor ve o gun benim yumurta catladı

prolaktin artmaya baslamis bhcg 8 gorunuyor kandaki demir dusmeye baslamis gebelik acisindan negatif degil ama sanki birkac gunluk gebelik var gibi
Gebelik yok kurtajdan sonra adet olmamistim doktor da bu testlerden sonra tarlusal verdi oyle adet oldum ama benim merak ettigim bebegin kalbinin durmasına sebep olabilecek yuksek veya düşük bir sonuç varmi

doğrudur ne olursa olsun benim evladım. ancak sağlıklı olur inşallah. doktor da endişelenme dedi şaşırdım böyle bi şey çıkmaması lazım dedi. edwars mış bende sıkıntılı çıkan. çok sağolun

merhaba günaydın bugünde değerim 325,19 çıktı %43 % 45 civarında dolanıyor..şuan kendimi hamile gibi düşünmüyorum..düşününce moralim bozuluyor.. hakıımızda hayırlısı 157 - 226 -325 degerler..

Merhaba.gün boyunca göğsümün tam altında çok ritmik on ar saniyelik kalp atımı gibi bişeyler oluyor.bebek olamayacağına göre başka ne olabilir diye düşünüyordum ki aklıma siz geldiniz??sizce??

Gebelik yok kurtajdan sonra adet olmamistim doktor da bu testlerden sonra tarlusal verdi oyle adet oldum ama benim merak ettigim bebegin kalbinin durmasına sebep olabilecek yuksek veya düşük bir sonuç varmi
hayir boylesine bir duruma neden olabilecek siddette kotu bir netice yok hormonlarda

Merhaba.gün boyunca göğsümün tam altında çok ritmik on ar saniyelik kalp atımı gibi bişeyler oluyor.bebek olamayacağına göre başka ne olabilir diye düşünüyordum ki aklıma siz geldiniz??sizce??
bana normal bir kas kasilmasi gbi geldi ama pek yorumlayamadim bu kadarcik bilgiyi :)

degerlernz yukseliyor sizin vakayi cok merak ediyorum. Acaba ne olacak diye.
Doktorla gorustnz mu

25 kasımda baktırdım 1-2 gune yumurta catlıcak dedı ama 11 baz alırsam 25 denk geliyor ve o gun zaten dr 1-2 gube demiştı 14 alırsam 26 gosterıyor ve o gun benim yumurta catladı
sizin durum cok karismis. Su ovulasyon testlerindeb kullanablrsnz yumurtlama gununu bulablmek icn

Moralim cok bozuk biitim psikolojokmen ya bu ay hic iyi haber almadim sanirim lekem var ve bu ay da bos besik oldu hayallerim.Aöf okuyorum yeni sistem beni bitirdi neye adepte olayim bu konuda coook bunaldim yatip hickira hickira aglayasim var tum heveslerim tukendi

Merhaba yine ben :) iki gündür çok çabuk yoruluyorum iki kişinin bulaşığı bile yoruyor ara sıra sırt ağrılarım oluyor bu haftalarda normal mi

Benimde sorum olacak . birincisi kanimizda pihtilasma olup olmadigini kan testi disinda 1 yolla ogrenmemz mumkun mu ikincisi genetik test sonucunda genetik prblemimiz cikarsa hepsinin tedavisi varmi
pihtilasma kan ile ilgili bir sorun kan testi haric benm bildgm bir yol yok. Genetik hastaliklar mevcutsa tedavisi pek mumkun olmuyor ama illa ki vucutta duzgun ve saglkli ureme hucreleri uretilebiliyor bunlar toplanarak tup bebek vs yontemlerle saglikli bebek sahibi olmak mumkun oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…