zahmet olmadan rahmet olmaz. Saglik bu. Olur mu oyle sey?Esim sperm testi ysptirmam diyeben deney faresimiyim acep sperm testi nasil oluyor biginiz varmi
Moralim cok bozuk millet hadi bitane daha yapin falan zaten ben bu rahatsizliklarimla hamile kalmak istiyorum ama o tasin altina rlini koymuyor napim biiyorum 1.5 seneye yaklasti abartiyosun diuor bana hemen dr gidilir diyorzahmet olmadan rahmet olmaz. Saglik bu. Olur mu oyle sey?
Esinizden sperm ornegi alacaklar ve sayimi ve hareket kabiliyetini olcecekler. Tipki idrar vermek gbi
doktorlar zaten 1 yıldan önce bekletiyorlar. ama 1 yıldan sonra da gerekli testleri alıyorlar. sizin kadar istemiyor olabilir mi?Moralim cok bozuk millet hadi bitane daha yapin falan zaten ben bu rahatsizliklarimla hamile kalmak istiyorum ama o tasin altina rlini koymuyor napim biiyorum 1.5 seneye yaklasti abartiyosun diuor bana hemen dr gidilir diyor
gelişimin her bir kısmı ( baş ölçümü- boy uzunluğu vs.) farklı değerlendirilir. yani baş gelişimi 25.haftadayken boy ölçümü 24.haftayı işaret ediyor olabilir. bu normal bir durum.çünkü organik canlı bir varlıktan bahsediyoruz, daha önce de dediğm gibi her gebelik ayrı bir vakadır. kendi içinde değerlendirilmeli. her ölçüm kategorisi farklı haftayı işaret edebilir çünkü o değerler ortalama alınarak bulunuyor yani olması gereken düşünülerek ama o ölçülerin altında üstünde kaldığında bebeğinizin sasğlıksız olacağı anlamına gelmez. gelişimi belli evrelerde hızlanıp haftasına yetişebilir veya belli evrelerde duraklayıp haftasına denk gelebilir. siz bir takvim tuttuysanız son adet tarihine göre gebelik haftanızı belirleyebilirsnz.BENDE SİZE BİR SORU SORMAK İSTİYORUM. ULTRASONDA NEYE GÖRE BEBEK 1 HAFTA ÖNDE YADA GERİDE ÇIKIYOR MESELA 24+3 GÜNLÜK BEBEĞE 25+3 GÜN DİYOR YA DOKTORLAR YANİ BU ADET TARİHİYLEMİ ALAKALI BİR DURUM ACABA ANLAYAMADIM VE BAŞ ÖLÇÜMÜ FARKLI HAFTA KARIN ÖLÇÜMÜ FARKLI HAFTA FEMUR ÖLÇÜMÜ FARKLI HAFTA ÇIKIYOR BUNLAR NE ANLAMA GELİYOR
adetinizin pıhtılı olması normal, aynı sorunu ben de yaşıyorum bu bir rahatsızlık olarak görülmüyor doktorlar tarafından. bebekdüşünüyorsanız ve daha önce jinekolojik muayene olmadysanız en yakın sürede bir ziyaret edin. iltihap olduğunda doktor bunu tetkiklerden anlayabiliyor. kan testinde dahi çıkar.siz şüpheleniyorsanız soğan kürü yapabilrsnz hem gebelik öncesi rahimdeki akıntı iltihap ve miyomları temizler hem de doğal bir antibiyotikdir. vitamin eksikliğinz olmasa dahi gebelikten en az 3 ay önce folik asit ve diğer takviyyelere başlamanız isabetli olacaktır. çünkü hamileliğinz ilk 15 gün hatta ilk 1 ayını farkedemeyeceksiniz ancak bebeğinzn en hızlı geliştiği dönem ilk tirmester dedğmz ilk 3 ay olacak. vücudunuzu bebeğinize hazır bekletmek iyidir :)Merhabalar cok guzel dusunmuzsunuz cok sagolun bizde bebek dusunuyoruz ben hormon testi yaptirdim ultrasonla yumurtaliklarima bakildi bi sorun yok ilk sorum iltihap olsa ultrasonda yada hormon testinde belli olurmuydu. Ikinci sorum folik asidi d vitamini eksikligim var mi bilmiyorum yinede kullanayim mi. Son sorum ise adetim pihtili oluyor bu normal midir cok tesekkur ederim şimdiden
göbek kordonubu oluşturacak hücreler daha 5 -6 haftadan itibaren harekete geçiyor . 12-13. hafta civarında göbek kordonu bebeğinizin karın içine geçiyor. Daha sonra karın duvarı kapanıyor. Yani oluştu veya oluşmak üzeredir. bu arada 10 haftalık bir fetüsün görüntüsüBende sorayım aklıma gelmişken :) anne bebek beslenme kordonu ne zaman oluşur yani ben şimdi 11 haftalık oldum hatta geçiyor, benden beslenmeye başladı mı bebeğim?
ben de adet bitiminden başlangıcına kadar hep akıntı yaşayan bir kadındım. bi önceki mesajdaki kür bana çözüm oldu. araştırabilirsnz.Hormon testini ve ultrasonu yeni yaptirdim ama her zaman bende hep akinti vardi acaba iltihap mi diye dusunuyorum doktor birsey demedi ama var diye
ben de minik yavrunuz için dua edecğim umarım doğru şekilde tedavi edilebilir ve sağlığına kavuşurHayır bebekte bagirsak genislemesi var en geniş yer 1,8mm olarak ölçüldü.mide çıkışında ince bagirsakta tıkanıklık var denildi.kendiliğinden düzelme olasılığı çok düşük ama bu küçük ihtimal için dua ediyorum
Sadece neyle karsılaşanı bilmediğinden endişeli ve bişey cıkar diye tedirgin diye dusunuyorummdoktorlar zaten 1 yıldan önce bekletiyorlar. ama 1 yıldan sonra da gerekli testleri alıyorlar. sizin kadar istemiyor olabilir mi?
adetten sonra gun asiri 10 gunluk zaman araligindaki iliski sansi maksimuma cikarirMerhaba kızlar birşey sormak istiyorum adetten hemen sonra denemeye başlasak çocuk için tutar mı acaba ?