Biyoloji ogretmeniyim, embriyoloji uzerine calistim sorularinizi alablrm

embriyolog da sonucta bir insan, yapilan her iste insan faktoru vardir. Dikkatini daha yogunlastiran, isini daha cok seven daha basarili olur. Ama bunu bu seklde dusunmeyin ne yazkki bunlar elmzde olmayan dis faktorler,dolayisiyla acaba embriyolog kotu mu calisiyor derseniz hep dis faktorlere yullendgnz icn durumu kabullenemezsnz bana gore tedavi gorup bebek aahibi olmanin en zor tarafi bu kabullenme durumu. Kisisel olarak almayin sahsi olarak yasasam ben de ayni hissederm, maddi yonunden,operasyonel yonunden,ese dosta aciklamadan ziyade kabullenis zor.eger siz genel olarak doktorlar hemsireler dahil merkezden memnun deglsenz degistireblrsnz cnku tup bebek merkezleri artk ticarethaneye dondu bilerek basarisiz yumurta nakleden oldugunu bile duydum surecin tekrarlanmasi icn...
3.gun embriyosu da 5.gun embriyosu da tutunmaya hazirdir. Bu acidan kafaniz karismasn. Dondurulmus yumurtalari deforme olmayacak sekillerde cozuyorlar yoksa dondurmanin bir anlami yok. Her sefernde sureci tekrarlamaktansa dondurup depo etmek daha pratik oluyor tabiki.

Öğretmenim bende canım faranjit kulağıma vuruyor burun tıkanıklığı falan da eşlik ediyor huzursuz oldum antibiyotik kullanmak diyince bu benim ikinci gebeligim ve ilk gebeligim doktor hatası yüzünden sonlandı oyuzden bu tedirginligim kusura bakma canım saolasin Allah razı olsun

oyle mi cok uzuldum keske dava acsaydnz gideni geri getirmez,ama baska bi kadinin cani yanmazdi. Korkmayin,iyulesmeye bakin

oyle mi cok uzuldum keske dava acsaydnz gideni geri getirmez,ama baska bi kadinin cani yanmazdi. Korkmayin,iyulesmeye bakin
Açtık çok uğraştık bilir kişi hep doktor yanlisi oldu raporlar bile ise yaramadı ve bana sen istedin dedi doktor çıktı şuan çok guvendigim iyi bi doktorum var ama ama tedirginlik geçmiyor Rabbim kimseyi karnında dahi olsa çocuğu ile imtihan etmesin

amin haklisinz.kaybiniz icn cok uzuldm,allah rahmet eylesn. En azndan smdiki doktorunuz guven verici. Soyle dusunun insanlar hamile oldugunu bile bilmeden icki sigara kutu kutu ilac tuketiyor yine de sapasaglam cocuklar dogurabiliyorlar. Yani bahsedilen omur varsa kimse onune gecemez. Sizin de sinavinz bu olmus allah sabir versn

ben değiştirmek istiyorum. bize çocuğunuz olur dedi doktor sıkışınca da sizin yapmadığınızı ben yapmaya çalışıyorum diyince.bende şalterler attı.(sanki biz bilmiyoruzda hobi olsun diye geldik o merkeze 7binlira verelim dedik) dondurulmuşlar daha ucuza nakil olur diye 0 dan 7bin verip başka dr a gitmek istemiyor eşim. eşimde çocuk için benim kadar çırpınmayınca bende dondurulmuşlar için bile gitmedim. belki dondurulmuşlar olmasa başka dr a giderdim.dediğiniz gibi "tüp bebek yapma merkezi" değil "tüp bebek ticareti merkezi".benim ohss olduğumu bile bile de hemen transfer ettiler.sonrada bana kusur buldular.

gercekten cok zor. Allah bu konuda kotu niyetli insanlarn eline dusurmesin. Evlat sahibi olmak oyle hassas bir konu ki bunun icn yapilan islemlerin ucretleri sorgulanmiylr bile kendi piyasalarini kendileri olusturuyorlar... En tehlikelisi budur. Keske devletin bu konuda donanimli tesisleri olsa da insanlarn umitleryle oynayan boyle insanlar olmasa...

Çok teşekkür ederim çok naifsiniz Allah razı olsun saolasin canim

ictigim antibiyotiklerin adetime etkisi olurmu ya bu ay cok sancili bir adet geciriyorum napcam benim kan kaybindan bacaklarim bile agrir midem bulaniyooo

BEN SİZE BİRŞEY DAHA SORMAK İSTİYORUM İKİLİ TARAMA TESTİ İLE ALAKALI BU İKİLİ TARAMANIN ÜZERİNDE YAZAN GESTATİON AGE ON THE DAY OF SERUM TAKİNG YAZAN YERİN ANLAMI KANDA GÖRÜLEN GEBELİK YAŞIMI ACABA

ictigim antibiyotiklerin adetime etkisi olurmu ya bu ay cok sancili bir adet geciriyorum napcam benim kan kaybindan bacaklarim bile agrir midem bulaniyooo
olur tabiki cok normal, prospektusunu bir okuyun buna isaret ediyor olablr. Cok gecmis olsn

sivinin aldigi zamandaki gebelik yasi anlamina geliyor, yanlis cevirmedysem

Sogan Kuru ile ilgili cok soru geliyor. Yapilisi ve faydasini ekliyorum:

1,5-2 bardak klorsuz suyu kaynatın. Soğanın kabuklarını soyup, 4-5 parçaya bölüp, kaynayan suyun içine atın.

5 dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Ilıyınca için.

Bu Kürü 15 gün boyunca, sabah ve akşam taze olarak hazırlayıp, için.

İcine birseyler katmayin ve kabugu kirmizi sogani kullanin, diger soganlardan olmuyor.

Bu Kürü uyguladıktan sonra, ikinci kez, adet görmeden 10 önce, tekrar 5 veya 7 gün daha uygulayın.

Yani ara verilerek uygulanan bir kür.

Bu Kürü uygularken,beyaz ve sarı akıntılar artar. Bu sizin içinizin temizlendiği ifade eder. Sakın endişelenmeyin.

Soğan Kürünün Faydaları:

* Yumurtanın çatlamasını kolaylaştırır ve hamile kalmanızı sağalar .

* Kanımların rahim sağlığını sağlar.

* Erken menopoz durumlarına karşı çok faydalıdır.

* Polikistik over ve çikolata kistine karşı iyi bir tedavi edicidir.

* Küçük çaptaki miyomların iyileşmesişnde faydalıdır.

* Adet düzensizlilerine karşı çok faydalıdır.

Ben ihtiyactan degil genel kultur olarak merak ediyorum. hamilelik hesabi neden cinsel iliski gunune gore degil de SATa gore hesaplaniyor? bir arkadasim yumurta o gunden itibaren gelismeye basliyor yumurtanin yasi hesaplaniyor demisti dogru mu bu?

meraba ben beş haftalık hamile iken sıcak su torbası koymuştum karnıma ve çok korkuyorum bebeğe bir şey olmuş mudur diye . bide gece terliyorum bu da beni korkutuyor vücut sıcaklığım çok mu yükseliyor bebek zarar görüyor mu diye çok endişeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…