Biyoeşdeğer hormon tedavisi

merhaba bende sizin gibi biyoeşdeğer hormon tedavisi görüyorum doktorum Banu hanım ama sadece progestan kullanıyorum şimdilik merak ettiğim şey size doktorunuz hangi östrojeni önerdi adını söyleyebilir misiniz eczaneden kolaylıkla bulabiliyor musunuz?
merhaba size bir kaç şey sorabilir miyim? banu hanım progestanı krem şeklinde mi verdi yoksa piyasadaki progestan fitil şeklinde mi verdi?
Bir de size sadece progesteron verdiğine göre daha menopoza girmediniz, değil mi

Ben de Banu çiftçinin bu konudaki videolarını izleyip karar verdim.3 yıldır menepozdaydim..devlete gittim , zor ikna ettim dr u..bant kullanıyorum..ikinci ayım bitti..son 10 gün progestan kullanıyorum fitil olarak..devlet karşılıyor , para vermedim ama çok zor bulunuyor bant..ilk kutunun bitiminde adet kanaması oldu . internet den baktım ilk üç ay normal diyor ama içime sinmedi gidip sorucam Dr a..başlamadan önce monografi, ultrason ve smear mutlaka yaptırıp gidin.banu çiftçinin videolarını da mutlaka izleyin..kesinlikle ostejen i hap olarak kullanmayın bant veya krem olmali
doktoru neye ve nasıl ikna ettiniz? bize de taktik verin:)

• Beğen
Reactions: r76
merhaba size bir kaç şey sorabilir miyim? banu hanım progestanı krem şeklinde mi verdi yoksa piyasadaki progestan fitil şeklinde mi verdi?
Bir de size sadece progesteron verdiğine göre daha menopoza girmediniz, değil mi
merhaba elbette, ben climara bant kullanıyorum östrojen olarak, eczane eczane gezdiğim oluyor arada
bu ilaçlarla (climara ve progestan hap ile) az da olsa adet olıyorum daha cok lekelenme tarzında,, ancak şunu söyleyebilirim ates basmalarım gitti

merhaba elbette, ben climara bant kullanıyorum östrojen olarak, eczane eczane gezdiğim oluyor arada
bu ilaçlarla (climara ve progestan hap ile) az da olsa adet olıyorum daha cok lekelenme tarzında,, ancak şunu söyleyebilirim ates basmalarım gitti
iyi sonuçlar almanıza sevindim. banu hanıma gittiğinizde menopoza girmiş miydiniz
bir de kullandığınız progestan hap eczanelerde satılan bu hap mı
IMG_1125.jpeg

iyi sonuçlar almanıza sevindim. banu hanıma gittiğinizde menopoza girmiş miydiniz
bir de kullandığınız progestan hap eczanelerde satılan bu hap mıEki Görüntüle 3464912
meraha evet bu hapı kullanıyorum, erken menapoz teşhisini almıstım, adet üst üste 3 ay olmayınca gitmiştim, 2 kez yasamıstım bunu ancak benim doktorum banu hanım değil ona randevu almak cok uzun sürüyor diye biyoeşdeğer tedavi yapan baska bir doktora gitmiştim

meraha evet bu hapı kullanıyorum, erken menapoz teşhisini almıstım, adet üst üste 3 ay olmayınca gitmiştim, 2 kez yasamıstım bunu ancak benim doktorum banu hanım değil ona randevu almak cok uzun sürüyor diye biyoeşdeğer tedavi yapan baska bir doktora gitmiştim
ben de fonksiyonelci olduğunu düşündüğüm bir doktora gitmiştim. o bana yukarıdaki progesteronu fitil olarak verdi ama doktor o kadar suratsızdı ki inanın soramadım. bu fitil doğal mı diye. bir kaç yıldır da kullanıyorum. iki üç aydır bıraktım gerçi. işte onu anlamaya çalışıyorum, hani bu ilaç biyoeşdeğer bir progesteron mu, tekrar başlasam mı diye

ben de fonksiyonelci olduğunu düşündüğüm bir doktora gitmiştim. o bana yukarıdaki progesteronu fitil olarak verdi ama doktor o kadar suratsızdı ki inanın soramadım. bu fitil doğal mı diye. bir kaç yıldır da kullanıyorum. iki üç aydır bıraktım gerçi. işte onu anlamaya çalışıyorum, hani bu ilaç biyoeşdeğer bir progesteron mu, tekrar başlasam mı diye
Doğal mikronize yazıyor yanlış hatırlamıyorsam uzerinde, doğal diye biliyorum

Doğal mikronize yazıyor yanlış hatırlamıyorsam uzerinde, doğal diye biliyorum
ayrıca cyclo prognova vermişti başka bir doktor sentetik hormon olduğu için kullanmaya korktum, yan etkilerinden dolayı, bircoğıunun yan etkisi var elbette, ultrasoncu 3 yıldan fazla kullanmayın demişti

şimdi bi video dinledim. ağızdan yararlanım daha yüksekmiş
ben vücutta dolaşmasın karaciğeri falan etkilemesin direkt o bölgeyi etkiliyor fitil olarak kullanılınca diye okudum bir yerlerde veya izledim, hani video acaba ben de birçok dr videosu izledim ama bu yönde görmedim

Doğal hormon tedavisi alan arkadaşlar doktorunuz östrojenin fazlasını vücuttan atmak için DIM vermedi mi ?

X