bıyıklarınızı aldıktan sonra! :(((

Bolca nemlendir o bölgeyi ve veetde falan o minik ağda bantlarının arasında yağlı bezler oluyor hem hijyen hemde tahriş etmemesi için, öyle bi şeyde kullanabilirsiniz

cımbız sivilcelenme yapıyor egerki metale karşı alerjin varsa iple almayı dene bence.... hem daha az kızarır hemde sivilce olmaz...... cımbız kullandıgım için bende de sivilce oluyordu iple aldıktan sonra kurtuldum sivilcelerden........ beyaz tenliysen egerki çok kızarabilir........

malesef beyaz tenliyim :1no2: iple alıyorum ama 1 günlük kızarıklık olsa iyi 2-3 gün devam ediyo.önerin için tşkkürler

hepsini deniycem ama bu gidişle 30'uma gelince nine olucam heralde kızlar delikafadulden

bende sir ağda ile yapıyorum sonrada kızarıklık ogün geçiyo ama dudağımın üstü pütürleşiyo ertesi gün odediğin gibi küçük sivilceler çıkıyor bende napcam şaşırdım

bende sir ağda ile yapıyorum sonrada kızarıklık ogün geçiyo ama dudağımın üstü pütürleşiyo ertesi gün odediğin gibi küçük sivilceler çıkıyor bende napcam şaşırdım

canm arkadaşlar önerilerde bulundu baya ben denemeye başladım bazılarını,işe tonik kullanmayı bırakarak başladım sanki farketti biraz ama daha denemek lazım çoğu şeyi...

bende sirle alıyorum ağda kalıntısını ağda yağıyla temizle ya da soğuk suyla yıka
bebanthen ya da silverdin sür iyi gelir.eczanelerde bulabilirsin

Kuaförde aldıranlar cımbız kullandırmamalı.Başkalarında da kullanıldığından iyi dezenfekte edilmeden kullandıkları zaman sivilce yapabilir.ıple alırken eğer kendiniz alıyorsanız deriye fazla bastırmadan alın.Bir de tüyleri aldıktan sonra birşey sürülmesini tavsiye etmiyor kuaförler, batık yapıyormuş.Eğer çok sızlama varsa sudan başka bişe sürmeyin diyorlar...

aynı sorun bende de vardı kızarıklığı geç yara oluyordu kabuk kabuk.çözümü söylüyorum bepanthen krem.merhemi değil am krem olanı.şimdi kızarıklığı bile 2-3 saat içinde geçiyor.denemelisin

off off şu bıyıklardan kurtulsakta ne kızarlıklıkla nede sivilcelerle uğraşsak :S

kızlar sirle aldırıosanz 2 saat boyunca suya kesnlkle değdrmyen baska yerinizi alsanzda aynısı geçerli sivilce gibi yapıo gerçekten.suya değmesede kızarıosa ozmn siri bırakn iple alın bn iple aldırıyrm hç ne kızarıklık ne svlce hiç bişe yok.cımbzda sertleştrr sakın cımbzla almayn fazla çıkıosa bıyık için en iisi ip bnce

ben bıyıklarımı aldıktan sonra karınca yağı sürüyorum...karınca yağı; tüylerin geç çıkması için ama kızarmasını da önlüyor..bir ara sır ağda sonrasında bıyık bölgem resmen kaherengileşmişti sonra ertitretin krem kullandım geçti çok şükürhihoyyyt

kızarıklıklar azaldı ve sivilcelenme olmuyo artık kızlar herkese teşekkürler süper oldu sizlerin sayesinde

tonik tahriş ediyo kızarıklık o yüzden geçmiyo sivilcelenmeye gelince aldıktan sonra bi süre suyla temas ettirmiceksin o zaman sivilcelenme olmaza.s

cnm aldiktan sonra bebek pudrasi sur ne civilci nede kizariklik kalir
ben yilladir bu sekilde yapiyorum'

bende de aynı sorun vardı elma sirkesi götürmeye başladım kuaföre aldırdıktan sonra pamuğa döküp siliyorum yüzümü özellikle de bıyık ve kaş bölgesini sulandırıp da kullanmak lazımmış ama elma sirkesini öyle yaparsanız daha iyi olur bende olmuyo artık bu şekilde yaptığımdan beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…