bıyıklarınızı aldıktan sonra! :(((

LATHINNAA

süt böceğim büyüyor
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
258
58
kızlar ben bıyıklarımı aldıktan sonra avon marka bi tonik ile temizliyorum,bazende hiç silmeden direkt suyla yıkıyorum ama ne yaptımsa tüyleri aldıktan sonra o bölgenin kızarıklığı 2-3 gün devam ediyo ,bide ufak ufak sivilcelenme oluyo.önerilerinizi bekliyorum gerçekten artık almamayı bile düşünüyorum...bıyıklı bıyıklı gezcem ortalarda bilmiyorumkismile

ben ağdayla aldırdıktan sonra diğer gün sabah kalktığımda sivilce çıkıyodu artık iple aldırıyorum çıkmıyo
bi de galiba aldırdıktan sonra 6 saat civarı suyla temas etmemeli diye biliyorum

su ile temas ettirmiceksiniz.. o zaman sivilce sorunu olmaz umarim..
bi de iple aldirirsan daha az problem cikar belki?

kızlar çok teşekkür ederim ama ben iple alıyorum bıyıklarımı zaten onu belirtmemişim özür dilerim.sir ağdayı yaptırmıyorum artık ozmanlarda böyle sorunlar vardı.bünyesel sanırım puffffffff :uhm:

cily tipiniz hassas oldugu için oluyordur..cımbızla alın diyecegimde tek tek zor olur o da.. epilasyon yaptırma şansınız varsa epilasyon yaptırın..

cily tipiniz hassas oldugu için oluyordur..cımbızla alın diyecegimde tek tek zor olur o da.. epilasyon yaptırma şansınız varsa epilasyon yaptırın..

evet hemde çok hassas malesef.epilasyon düşünüyorum canım tabi ama önce bioder kullanmayı düşünüyorum belki azaltır.3 ampul şeklinde satılan numunelerden bakalım faydası olur belllkkkii o da

bebek yağı kullanın aldıktan hemen sonra en ufak sorun bırakmıyor ben o şekilde aştım bu problemi.

Benimde cildim çok hassas sir ağda ile aldırıyorum bıyıklarımı işlemden sonra dermovate diye bir merhem var onu sürüyorum resmen kurtarıcım oldu o merhem benim çok iyi geliyor acısını kzıarıklığını alıyor
zaten bir kaç saat su sürülmeyecek sabaha sorun kalmıyor

Son düzenleme:

teşekkür ederim sağolun hepsini denicem artık bıktım o kızarıklıktan falan :1no2:

Bioder almanızı önermem zira ben geçen yıl dünyanın parasını döktüm bioder seruma hiç bir şey olmadı
yazık verdiğim paracıklarıma , umutlarıma , zamanıma...
Arkadaşların dediği gibi tonik kullanmayı bırak, klasik arko yada bebe yağı kullan iyi geleceğini düşünüyorum.

bide o kadar reklam yapıyolar.teşekkürler beni uyardığın için canım...evet para hırsıyla insanlar kandırılıyo ne yazık ki klava:

Bioder bazı kıl tiplerinde mucize gibi etki ediyor, incelme ve azalma anlamında, bazılarına da fayda etmiyor. Bence herkes denemeli ve sonra karar vermeli. Başlangıç paketi var 11 lira onla başlayın bir.

Bioder bazı kıl tiplerinde mucize gibi etki ediyor, incelme ve azalma anlamında, bazılarına da fayda etmiyor. Bence herkes denemeli ve sonra karar vermeli. Başlangıç paketi var 11 lira onla başlayın bir.

canım çok teşekür ederim önerin için

canım çok teşekür ederim önerin için

Rica ederim. Cilt söz konusu olduğunda ürünler herkese farklı etki ediyor. O nedenle içeriğinde zararlı maddeler olmadığı müddetçe deneyip yanılma yönteminden başka çaremiz yok malesef. Geçmiş olsun. zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…