Lekeler, Çiller Bıyık bölgesi kararma

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Ben denedim bi halt olmadi...bu yaptiginiz seyler lekeler derin degil ise işe yariyo..ama lekelriniz derin ise sadece cildinizi yordugunuzla kaliyosunuz...nitekin benim o lekeli bolgeye surekli biseyler uygulamaktan ozellikle sogan suyu küründen sonra gözeneklerim büyüdü...

arkadaşlar, bu ezelden beri çektiğim bir sorun. iple aldım senelerdir hafif kararma vardı. ağdayı deneyeyim dedim, onu da ancak sephora benefit bar'da. kılları 2 kere ağdalık uzatabildim devam edemedim. (ki zaten küçük kıllar çoğalıyor filan) en son canıma tak etti, en pahalısından (saati 400 TL) iğneli yaptırdım ilk seans. aradan 2 hafta geçti, şimdi lekelerde koyulaşma var, ikinci seansa cesaret edemedim. evde fucidin, fito, medacassol, expigment, locoid, dermovate, dermaroller var. daha da vardır bişeyler kesin :) hiçbirini kullanmaya cesaret edemiyorum. öyle bıyıklı ve lekeli duruyorum, forum okuyorum. afedersiniz ama doktorların da bi işe yaradığına inanmıyorum pek. aklımda medacasso, bepanthen, kil maskesi, fito, dermaroller ve c vitamini yapmak var. ama bir yandan da 2 hafta sonrasına soprano diode randevusu aldığım için bunlardan en az soyan, en az cilt inceltenleri seçeyim diyorum. çatladım çatlıycam. any comments?

2 yıldır baş etmeye çalışıyorum.. tritone Forte kullandım bu süreçte evet işe yaradı biraz ama o kadar.. en son araştırmalarımla acnelyse elocon pomad ve tritone forteyi karıştırıp krem yaptım.acnelysenin miktarı az olacak diğer ikisi eşit olabilir.. 3 gün üst üste geceleri sürünce diğer 2 veya 3 gün kreme ara verip sadece iyice nemlendirmek gerekiyor.. cildi çok güzel yeniliyor çok aşırı kızartmadan.. inanın bundan 10 günde sonuç almaya başladım..çok güzel cildi yeniliyor..Acnelyse asla tek sürülmemeli..Birkaç gün kızarıklıktan dışarı çıkamadım..Güneş kremi mutlaka kullanmalı.. ayrıca arada bu bölgeye E vitamini sürebilirsiniz.. ve son olarak her gün çinko kapsül alıyorum ağızdan.. hala devam ediyorum.. psikolojim düzeldi resmen..Sizlerle paylaşayım dedim çünkü nasıl hissettiğinizi çok iyi anlıyorum..İnsanlar gözlerinize değil dudak üstünüze kilitleniyor .Can sıkıcı bir durum... deneyin derim.. çok şey denedim ilk defa sonuç aldım.. darısı başınıza

Evet ezgi hanım doğru yoldayız elocon pomad kullanıyorum bende ama sadece o ama sizin yöntemide denicem ...şuan çok hafifledi şükürler olsun güneş kremi ile yatıyorum zaten Avene güneş kremi aldım en son birde krem biliyorsunuz çok inceliyor cildi nivea vital sona anti age leke kremi geceleri nemlendirmek için sürüyorum oda iyi geldi sanki....

Umarım geçer derin bir oh çekeriz sizede geçmiş olsun gelişmeleri konuşuruz...

Acnelyse süper bir şey.. ama tek kullanılmıyor işte elocon tahrişi önlüyor..Eskiye göre çookk iyi benim.. kesin deneyin..

Elocon pomad iyi mi geldi yani lekelerinize? Nasıl bi krem peki cildi soyuyor mu kızartıyor mu daha kötü olmasın sonra

Evet biraz kızartıyor soyma olmadı bende ama gerçekten çok hafifledi artik kaybolmak üzere ama tabi bu donemde bıraktım malum güneş takrar döndü...güneş kremi kullanmaya devam birde nivea nin leke kremini aldım ona devam ..

Kullanmaya başladıktan sonra ne kadar sürede fark oldu acaba

2,,3 haftada farkı görebiliyorsun ama güneş kremi sürekli kullandım yaninda ve nemlendirici krem geceleri yatarken surdum en başta kızarma çok olduğu dönemlerde aksam sürüp uyurken nemlendirici kullandım..tekrar uyarıyorum yaz döneminde kullanmak çok sağlıklı değil ..bu tarz deri incelten ürünlerde cilt güneşten daha fazla korunmalı

Yıllarca bu sorunla uğraştım denemediğin birşey kalmadı yurtdışı varana kadar aklınıza gelebilecek bütün kremleri denemisimdir sinoptaki eczacınin kremi dahil geçici olarak azalmalar oldu ama eski haline döndü. Neden leke olduğunu da çözemedim ama bildiğin siyahtı psikolojim bozuldu sürekli kapatıcı kullandım.Sonunda peşini bıraktım gitmeyeceline inandım çünkü doğal maskeler karbonat soğan vs den tutun lekeyle alakalı kremlerin neredeyse hepsini kullandım. Tuhaf bir sekilde eskiden tuy baya vardi bu lekeyle tuyler neredeyse yok oldu anlamadim cikmiyordu yani ama ger daim karaydi o bolge.Zaten bir donem burada surekli paylastim neler denedigimi sonra da birsktim.şimdi tekrar bskinca yazmak istedim bir daha ugraysbilir miyim bilmiyorum.En son bu kış lazer yaptırmaya baslayinca çok tüy olmamasına karşın dudak üstüne de yapar mısın leke var dedim. Kadın da olur lekeyi geçirir zaten dedi.inanamadım ama leke ikinci seansta falan çok açıldı .Şu an hala var biliyorum ama ben bildiğim için dikkatimi çekiyor eskiye göre çok iyi durumdayım kapatıcı kullanmıyorum.

Pes etmek yok en son bilgi verdim mi bilmiyorum ama herkesin bildiği gibi yazın güneş kremi dışında pek birşey yapmıyorum güneş kremi markası en son anev yazmışım renkli 50 faktör...şuan ROC marka renksiz dr onayladı leke açıcı özelliği var ben memnunum.dr 3 lu bir krem karışımı verdi isimleri sonra paylaşırım 1 ay sonra ona başlıyorum ama tekrar söylüyorum ELOCONT POMAT arkadaşlar mutlaka deneyin benim leken onunla azaldı bu 3 lu karışımı deniycem ama elocon a devam yine ....umarım iyi gelir hepinize son olarak evde mayalanmış yoğurt suyu surun yüzünüze yaz kış onunda faydası olduğuna inanıyorum ...

Arkadaşlar benim de neden oldu bilmiyorum. Yemin ederim işe bile başlayamıyorum.kimse fark etmiyor ama sanki fark ediyorlar da söylemiyorlar gibi geliyor. En son aklık krem aldım. Cıvalı ama napiyim eylül de başlayacağım inşallah. Herkes kurtulsun bu dertten

Sanada geçmiş olsun ilk yazılanları okudunmu bilmiyorum renkli güneş kremi ile sokaga çıkabiliyor insan hemde korumuş olursun ...umarım en kıssa sürede geçer...

Teşekkür ederim canım. Lrden birinin bayaa geçmiş izleri onları alıp kullanacağım galiba

Dene sonra sonuçları yazarsın benimde yok gibi artik tatile çıkıyorum umarım güneşten korumayı başarırım tekrar kararmaz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…