- 21 Temmuz 2016
- 1.219
- 1.594
- 39
Slm
slm bende de aynı sıkıntı var özellikle doğum yaptıktan sonra ciddi şekilde daha da koyulaştı. Benim de denemediğim bs kalmadı ama cozumu yok sanırım ☹ bıyıklarım olmadığı halde bıyık var gibi duruyor☹ bu sitede bi arkadasımız yazmış cilt lekesinde soğan suyuna sirkeyi. Gece yatmadan önce yuzumuze surup yarım saat bekletin demiş. Bi denemdiğim bu kalmıştı şuan bunu da deniyorum. Artık hayırlısı.
Elocon pomad iyi mi geldi yani lekelerinize? Nasıl bi krem peki cildi soyuyor mu kızartıyor mu daha kötü olmasın sonraEvet ezgi hanım doğru yoldayız elocon pomad kullanıyorum bende ama sadece o ama sizin yöntemide denicem ...şuan çok hafifledi şükürler olsun güneş kremi ile yatıyorum zaten Avene güneş kremi aldım en son birde krem biliyorsunuz çok inceliyor cildi nivea vital sona anti age leke kremi geceleri nemlendirmek için sürüyorum oda iyi geldi sanki....
Umarım geçer derin bir oh çekeriz sizede geçmiş olsun gelişmeleri konuşuruz...
Elocon pomad iyi mi geldi yani lekelerinize? Nasıl bi krem peki cildi soyuyor mu kızartıyor mu daha kötü olmasın sonra
Kullanmaya başladıktan sonra ne kadar sürede fark oldu acabaEvet biraz kızartıyor soyma olmadı bende ama gerçekten çok hafifledi artik kaybolmak üzere ama tabi bu donemde bıraktım malum güneş takrar döndü...güneş kremi kullanmaya devam birde nivea nin leke kremini aldım ona devam ..
Yıllarca bu sorunla uğraştım denemediğin birşey kalmadı yurtdışı varana kadar aklınıza gelebilecek bütün kremleri denemisimdir sinoptaki eczacınin kremi dahil geçici olarak azalmalar oldu ama eski haline döndü. Neden leke olduğunu da çözemedim ama bildiğin siyahtı psikolojim bozuldu sürekli kapatıcı kullandım.Sonunda peşini bıraktım gitmeyeceline inandım çünkü doğal maskeler karbonat soğan vs den tutun lekeyle alakalı kremlerin neredeyse hepsini kullandım. Tuhaf bir sekilde eskiden tuy baya vardi bu lekeyle tuyler neredeyse yok oldu anlamadim cikmiyordu yani ama ger daim karaydi o bolge.Zaten bir donem burada surekli paylastim neler denedigimi sonra da birsktim.şimdi tekrar bskinca yazmak istedim bir daha ugraysbilir miyim bilmiyorum.En son bu kış lazer yaptırmaya baslayinca çok tüy olmamasına karşın dudak üstüne de yapar mısın leke var dedim. Kadın da olur lekeyi geçirir zaten dedi.inanamadım ama leke ikinci seansta falan çok açıldı .Şu an hala var biliyorum ama ben bildiğim için dikkatimi çekiyor eskiye göre çok iyi durumdayım kapatıcı kullanmıyorum.