BITTIM.

Sorun kadının çektiklerinden ziyade üslubu oldu aslında,normal yazdığımız cevaplara bile çemkirmeye kalkınca insanlar üstüne gitti.Kimsede ''sen canavarsın,nasıl annesin '' demedi.
Konu sahibinin sinirleri yıprandıysa ve buraya konu açtıysa kendine ''canım'' diye hitap etmeyenleri azarlama hakkı yok.
Bak benim mesajım ve verdiği cevap aşşağıda.İnsanlara bu şekilde yaklaşırken yinede psikolojisine verip çok üstüne giden olmadı.
Gercketen cocugunuzun huzursuz olma sebebi sizsiniz.

Bu konuda bile kavga çıkmış kutluyorum valla :)

Bu site bazı bayanlar için stres topu adeta, milletin sıkıntısı, hassas noktası, zayıf dönemi, anneliğine bile
sarıp rahatlıyorlar sanki.

Neyse konu sahibi ben anne değilim, sıkıntılarını çok anlayamam.
Ama anneliğine de laf etmem, ne mükemmel anneler bilirim çünkü her gün 25 tane ile muhattabım. :KK14:

Zor bir dönemden geçiyorsun.
Her şey kusursuz olsun, evim temiz olsun, 4 çeşit yemeğim olsun tasasını bırak.
1. sıraya bebeğini koy, arkasına kendini.

İsterse evi bok götürsün çok ciddiyim.

Alırsın bir yardımcı evi toparlar.

Bilmiyorum imkanın var mı ama bence bir aylık en azından ailenin yanına gitmen sana çok iyi gelecektir.

Ve burada hamile olamayanlarin suçlusu da bu hanim değil ....sabri enerjisi tükenmiş bir kadin var .

sizler cocugum olursa şöyle şöyle olurum.diye yazıyorsunuz ama önceki sayfalarda alintiladigim hanimin tam 6 yil sonra çocuğu olmuş ve hicte sizin peşin peşin yazdiginiz gibi olmamış durumlar. Klavyeden ben de yazarim şöyle olurum konu sahibi de yazar ama olamamis iste olmayinca olmuyor

Hassassiniz anliyorum da umutsuz bir anneye saldirmaniza gerek yok.

valla canım bende söyle olacak böyle olacak diyodum bebek eğitimine dair videolar kitaplar bilmem neler hemen uyku eğitimi veriyodum vs vs
sonra 8 aylık hamile iken babamı kaybettim panik atak hastasıyım zaten iyice kötü oldum ya tedaviye baslıcam ya bebegımı emziricem ben emzirmeyi seçtim evet sinirim bozuluyor şişttt diye bağırıyorum bende çocuğuma, hoşumamı gidiyo Hayır bazen diyorum özlem ilaç al toz pembe ol bebeğini emzirme, ama fayda zarar açısından düşününce şist demekmi kötü anne sütü alamaması mı
bebek banyo yapınca uyur derler dimi yok bacım benim ki banyo yaptığı günler uyumuyo sabahlara kadar sırf bu yüzden her gün banyo yapmayı kestim yaparım ederim demeyle olmuyo yani ben yapamadım bu kadar anneyim demek ki

emziriyorum. Bu yüzden ilac kullanmiyorum. cocuga zararim mutsuz olmam. Bunu düzeltmeye calisiyorum. popoya saplak olayi cok büyütüldü ben canini acitmadim zaten. Bir anne bunu istemez zaten. Ama annesi olarak benim de sevkate ihtiyacim var bu günlerde. Annem olsa da yanimda dizine yatip aglayip uyusam keske..

seni anlıyorum ben kendi şehrimde kendi yurdumda aynı şeyleri yaşadım. işe başladıgımda dişlerimi sıkıyordum.çocuk olayı hele evde tıkılıp kalmak hiç kolay değil.

Bakın gerçekten çok kabasiniz. Önce bunu çözün benim de bebeğim olucak sizin kotulugunuze soyliycek halim yok ya.. Üstelik bende başka şehre geldim başka ülke gibi olmaz tabi ama ne kadar can sıkıcı bilirim. Öncelikle psikolog önerisini acil değerlendirmeye alın hemen esinizle beraber gidin ki kendinizi mutlu edin mutsuz anne mutsuz bebek demek açıkçası önce kendi mutlulugumu dusunmeliyim ki bebeğim mutlu olabilsin. Psikolog dışında bebeginiz kaç aylıktı? Uyku eğitimi vermeyi denediniz mi hiç belki bu bi çözüm olabilir

Sabır eşiği farklıdır ama hiç bişeyden anlamayan derdini bile anlatamayan bir bebeğe daha da sabırlı olmak gerekiyor.Eşi duvara saatini fırlatmış,bu hanımefendi poposuna vurmuş.Bunlar yapılacak şey mi Allah aşkına.
evet ne de güzel bir cirpida yargiladiniz. Böyle yani, biz canavar olduk birden. Cocugum icin cektigim skintilari yazsam bu yazdiginizdan utanirsiniz. Babasi dünya iyisi bir insan. Konu ne siz neleri ele aliyorsunuz. Bütün bu ayrintilardan bu sonucu cikarayim ever bu kadar bitti yani ne kadar basitmis. Insan yazarken enine boyuna düsünmeli de yazmali.

Gercketen cocugunuzun huzursuz olma sebebi sizsiniz.
Bu cümlede eleştiri mi var,hakaret mi var?
Bir annenin hamilelik psikolojisi bile etkiler bebeklerin ruh durumunu.Özelliklede bebek doğduktan sonra anne gergin,stresli veya sinirli oldukça bebeklerde durmaz.2 çocuk büyüttüm,ilkinde be gerildikçe bebeğimde hiç durmadı,uyumadı.2. sinde çok sakindim bebeğimde sakindi.
Anlatmak istediğim sadece bu,ne anlam çıkarttınız bilemiyorum.

Bu konuda bile kavga çıkmış kutluyorum valla :)

Bu site bazı bayanlar için stres topu adeta, milletin sıkıntısı, hassas noktası, zayıf dönemi, anneliğine bile
sarıp rahatlıyorlar sanki.

Neyse konu sahibi ben anne değilim, sıkıntılarını çok anlayamam.
Ama anneliğine de laf etmem, ne mükemmel anneler bilirim çünkü her gün 25 tane ile muhattabım. :KK14:

Zor bir dönemden geçiyorsun.
Her şey kusursuz olsun, evim temiz olsun, 4 çeşit yemeğim olsun tasasını bırak.
1. sıraya bebeğini koy, arkasına kendini.

İsterse evi bok götürsün çok ciddiyim.

Alırsın bir yardımcı evi toparlar.

Bilmiyorum imkanın var mı ama bence bir aylık en azından ailenin yanına gitmen sana çok iyi gelecektir.

Keske ailem yakin olsa da gidebilse. Ucakla yolculuk bebegim icin iyi olmuyor onun icin yolculuklarimizi bile azalttik.
Evi b+k götürsün dediginiz gibi yeter ki biz iyi olalim. Uyandi melegim yanimda beni taklit ediyor simdi =)

evet anne stresli bebek huzursuz ve biz daha da üzülüyoruz. Bunu cekmesini zaten istemiyorum. Bu benin sucum olmasin ama. bilerek yaptigim birsey degil cünkü. Düzeltmeye calistigim birsey.
Size tavsiyem gündüz uyku saatini aksatmamaya çalışın.Gecede banyo yaptırıp masaj yapıp yatırmanız.Sevgiler.

Bu cümlede eleştiri mi var,hakaret mi var?
Bir annenin hamilelik psikolojisi bile etkiler bebeklerin ruh durumunu.Özelliklede bebek doğduktan sonra anne gergin,stresli veya sinirli oldukça bebeklerde durmaz.2 çocuk büyüttüm,ilkinde be gerildikçe bebeğimde hiç durmadı,uyumadı.2. sinde çok sakindim bebeğimde sakindi.
Anlatmak istediğim sadece bu,ne anlam çıkarttınız bilemiyorum.

Siniri bozuk olan biri ne anlam cikarabilir ki bu cümleden..

Eşiniz bu anlattıklarınızın neresinde ACABA !!

Size destek değil mi?

Sabır eşiği farklıdır ama hiç bişeyden anlamayan derdini bile anlatamayan bir bebeğe daha da sabırlı olmak gerekiyor.Eşi duvara saatini fırlatmış,bu hanımefendi poposuna vurmuş.Bunlar yapılacak şey mi Allah aşkına.

Ben bik bik dediğim için özür dilerim öncelikle kaba oldu gerçekten

ama şurda netim. cidden insanlar farklı farklı eşim 10 a 6 tansiyonla zıpkın gibi gezer benim 12 8 tansiyonum 12 7 oldumu ben leyla, bana diyolar bebek gündüz uyuyunca sende uyu ama ben gündüz mümkün değil uyuyamam ama kimisi uyur

Eşiniz bu anlattıklarınızın neresinde ACABA !!

Size destek değil mi?

Mesele bugün sabah dötte kalkti is icin bütün hafta böyle. Dikkat isteyen bir isi var yoksa elini bacagini kesip geliyor ise.
Destek ama bu konusa malesef elinden gelen birsey yok. Yoksa isini yapamaz. Tatillerde yardimci oluyor saolsun ama bizim bidik gercekten cok yaramaz tek kisinin basa cikmasi zor oluyor.

Valla benım de bes yıl sonra oldu çocuğum.Doğmadan önce yerlere koymaya kıyamayacaktım sözde. Demek istedığım öyle bal börek değil annelik. Tabii vurmaya elbet hayır ama Allah askına hangi anne kızmaz bağırmaz yavrusuna. Annelerımız bızı pamuklara sardı hiç kızıp bağırmadı değil mi?lütfen lütfen caresız bu anneye azda olsa insaf edın.

gerçekten uykusuz ve yorgunsunuz her halinizden belli
burada yazarak bağırarak sinirlenerek rahatlıyorsanız hepimiz laf işitmeye hazır olabiliriz çünkü ortada bebek var.Bebeğiniz enerjisini atamadığı içinde uyumuyordur siz de yorgun olduğunuzdan uyumasını ve biraz da olsa rahat etmeyi bekliyorsunuz.Bebeği uyutmaya zorladıkça bağırması çok normaldir.Hepimiz bir şekilde bu yoldan geçtik.Seveceğiniz aktiviteler bulmaya çalışmak zorundasınız.Lohusalık psikolojisini atamamış genç yaşta anne olup evden dışarı çıkamayan bir insasınız.Bazı şeyleri kabullenin.
Haklı olduğunuza eminim birçok konuda ama ütfen daha çok çaba gösterin ve lütfen korunun tekrar bu yakın zamanda hamile kalmayın.

bi de konu sahibi yurt dışındaymış.
ben de gurbetteyim. aileler yanımıza gelince ne iyi oluyor. bi kv, bi kp , bi amcası ya da benim ailemden biri ilgileniyor derken gün bitiyor. bana bi şey kalmıyor. konu sahibi yabancı bi ülkede gece uyuyamıyo. gündüz bebek, ev işi, bebeğin maması, evin yemeği kendisine bakıyor. eşi de sinirli. bi de uykusuzluk insanı çok yıpratıyor. ben şöyle yapıcam, böyle yapıcam demeyle olmuyor hakkaten. bazısının ailesi yanındadır, eşi ilgilidir, kendisi güçlü bi insandır halleder. ama konu sahibi zaten yaptığının yanlış olduğunun farkında öneri istiyor. ve gergin. şimdi onu bi yakınımız, kardeşimiz gibi düşünürsek, kardeşimize de mi böyle davranırdık. yani biraz alttan alamazmıyız konu sahibini. biraz rahatlasın bari, arkadaşı , komşusu da yokmuş.
böyle yaparak bişey kaymetmeyiz inanın.
konu sahibi sen bugün sakin olmaya çalışıp bi duş olayını dene ve sonrasında bebeğinle oyun oynamaya çalış, biraz yor bakalım. bu gece nasıl olacak.
bu arada elma yağı doktor tavsiyesiydi. bebeğim 10 gün kaka yapamadıktan sonra bağırsakları bu şekilde rahatlamıştı.

Ben bik bik dediğim için özür dilerim öncelikle kaba oldu gerçekten

ama şurda netim. cidden insanlar farklı farklı eşim 10 a 6 tansiyonla zıpkın gibi gezer benim 12 8 tansiyonum 12 7 oldumu ben leyla, bana diyolar bebek gündüz uyuyunca sende uyu ama ben gündüz mümkün değil uyuyamam ama kimisi uyur
O uyurken ya yemek yaparim ya dus alirim ya da tuvalete giderim. Bu ücünden biri ancak oluyor.

Mesele bugün sabah dötte kalkti is icin bütün hafta böyle. Dikkat isteyen bir isi var yoksa elini bacagini kesip geliyor ise.
Destek ama bu konusa malesef elinden gelen birsey yok. Yoksa isini yapamaz. Tatillerde yardimci oluyor saolsun ama bizim bidik gercekten cok yaramaz tek kisinin basa cikmasi zor oluyor.
Kaç yaşında çocuğunuz, veya kaç aylık ?
Eşinizin mesleğini merak ettim...

X