Meraba bende Almanyada yasiyorum. 3 sene olucak buraya geleli. Size önerim su olabilir, ev doktorunuza danismanizi tavsiye ederim Anne ve bebegin birliklerini katildiklari "KUR" programlari var. Sizi yasadiginiz bölgede yakin olan dinleme ya da tedavi ettikleri tesislere gönderiyorlar. Anne oldugunuz icin devlet sanirim ucretsiz karsiliyor yeme icme yatma masraflarinizi sadece yol parasi size ait. Sizi orada rehabilite ederlerken bebeginizde kreste kaliyor ve orada ilgileniyorlar. Sanirim 1- 2 haftalik bir Kur bu. Benim görumcem de gecen sene katilmisti bu programlardan birine AOK masraflarini karsilamisti.
Ikinci bir tavsiyem evlendigimden beri cocuk istiyorum ve malesef olmadi bugunde kadar. Suan tüp bebek tedavisi sonuca Hamile kaldim daha cok yeni. Allah nasip ederse Anne olacagim. Yasadigin cok zor bazen senin yasadiklarini bende yasamaktan korkuyorum. Benimde arkadasim yok ama Allaha sükür esim var. Ilerde Anne oldugumdan cocugumuz anaokuluna basladiktan sonra kendime ufak bir cevre edinebilecegimi düsünüyorum. Ben birazda bu sorularimi tembel kaynagi esin olabilir diye dusunuyorum, eger yeterince destek olmuyorsa sana gayet muhtemel bu sorunlari yasaman. Kayinvalde bende de ayni onu geciyorum. Lutfen canini sikma.
Ha bu arada facebookta yeni bir grup kesfettim. Siddetle tavsiye ederim adi " Bebek Yapim Bakim Onarim " senin gibi yeni Anne olanlarin sorunlarina yardimci olmaya calisiyorlar. "Neden uyumuyor, neden agliyor, sütüm kesildi yardim edin" gibi Konsulat bunlardan bir kaci.
Dövme, Annelik sabir isi. Sikma canini elbet büyücek bu bebiste