Bittim tükendim yardım edin. :((

canim tr ye donecegim kismetse egitim bitince belki uc ay dort ay sonra donecegim ama yeniden bir yil daha egitim surecek ins. bir kac ay tr de kalip yine gelecegim yurt disina kismetse...
ben gelcem deem kosar havaalanina canim geleyim istiyor evlenelim istiyor bunu hep diyor...
ben gelirsem oraya burdaki egitimi birakip hayat bana cok daha olur canim bnm ins bunu tamamlamak istiyorum kismetse..
sagol canm hep mutlu oluruz ins. o beni haketmiyor bunu gormuyorum..

Kızlar aradı actım cunku sabahtan berı on kere falan aradı...
Actım nasılsın falan konustuk guclu sekılde konustum benım hayat monoton falan dedı dersını ıyı dınle falan dıye ogut verdı..
Sonra baktım bunla konusma ıse yaramayacak cunku hıssettım..
Uyucakmıs aksam daha dokuzda uyusun da buyusun umrunda olmadıgını yıne gordum yanı ona degmez ..
Kapatınca telı mesaj attım...
Bız olmayı beceremıyoruz ben anladım ve tukendım dıye..
Bu dakıkadan sonra arar mı bılmem dun aramaz derken bugun defalarca aradı ama ben o arasın dıye de beklemıcem kendımı yormıcam cunku..
Yoluma bakıp mutlu olmayı sececegım kısetmse cunku ondan bana hayır gelmez ben bunu anladım..
Bunu gordum...
Bu yuzden de o son mesajı attım kı artık aramazsa bıle tukendıgımı bılsın ha aramazsa o mesajı attım dıye ısıme de gelır aramazsa onsuzluga daha kolay alısırım ben..
Onla devam etmek ıstemıyorum cunku artık guvenmıyorum yaptıklarını dusununce tıksınmeye baslıyorum ondan..
Yoruldum ve benden bu kadar..
Dılerım acılarım cabuk dıner benı bekleyen zorluklar tek kaldıgım ıcın kendımı gu boyu daha yalnız hossetcem bu gunlerı ınsallah cabuk atlatırım zor olacaktır ama gececektır ınsallah cunku dıger turlu bıttı mı bıtmedı mı olması daha beter yapıyor...
Boyle ıste kızlar dılerım o da ceker bana yaptıklarını dılerım yenıden arar bır gun ve anlarım yenıden acı cektıgını...

aslında belli dank etmiş seni kırdığı canım..ya bu kadar sevmişken hemen pes etmeyin ben okudum ve gerçekten çok üzüldüm madem gelecem desen çok sevineceğini biliyosun bence konuş ve bi isteme söz nişan filan ayarlayın sen bi süreliğine tr gel resmiyete bağla 3 4 ay sonrada bitecek madem eğitim nişan düğün neyse yaparsınız ama tabi olayın içinde olan sensin canım biz burdan söyleriz ama duruma tam hakim değiliz hiçbi zaman dilerim hiç acı çekme herşey gönlünce olsun..bide bu işlerde biraz vicdanı hissediyorsun sen 4 5 10kaç kez yaptıysan bişeleri son bikez de dur vicdanım tamamen rahatlasın diye şans verip durumu iyice görüyosun aslında bunada inanıyorum ben işte eğer öyle bi çizgideysen sözün bittiği yer herşey tükenmiş oluyor...

Canim ben sana aslinda acma diye tavsiye etmistim ama acmissin artik olan olmus,
dedigim gibi bu adam degismez, resmen sadece nasilsin iyimisin mi dedi?
Niye sabahtan beri telefonumu acmiyorsun demedimi?
sen nerelerdesin, ne yapmaya calisiyorsun demedimi ?
ben seni seviyorum sacmaliyorsun o mesaj neydi demedimi ??
Dedigim gibi umrunda oldugunu pek sanmiyorum,
ne seni istiyor, ne ayriliyor,
bu erkekler böyle iste

Yorumları okumadım benzer şeyler söylenmiştir muhakkak, sizin cevaplarınızı da göremedim haliyle ama yukarıda yazdıklarınız yeterli...

Büyük tartışma veya kopukluktan sonra hiçbir şey olmamış gibi konuşan adam/kadın ilişkiyi umursamıyordur... Siz bakmayın "Tartışmaları uzatmamak lazım" diyenlere, sorunun üstü örtülerek iletişim devam ettirilirse aynı sorunu tekrar tekrar yaşarsınız... Tek sorununuz bu olsa neyse devamı daha da beter...

Bir erkeğe "Bensiz mutlu olursan bitsin" denmez... Bu "Ben sensiz yaşayamam senden ayrılamam ne olur sen de benim dediğime bakma beni bırakma" demektir alenen... Laflarına bakıp kendinizi avutmak sevildiğinize inanmak istiyorsunuz ama öyle bir dünya yok maalesef elbette "Seninle mutlu olmak istiyorum" diyecek öbür türlü sürekli "dırdır yapacaksınız" beyefendinin başı ağrıyacak ağzınıza bir parmak bal çalıp sizi oyalamaya devam etmek dururken neden bıçak gibi kessin ki ona olan ilginizi sizin gibi iyi imkanları olan bir genç kız tarafından pohpohlanmak lüksünden neden vazgeçsin, edecek bir çift güzel laf tutacak sizi cepte...

Siz olmadan daha mutlu olacağının bin türlü sinyalini vermiş adam ("Sabah konuştum akşam neden merak edeyim seni" demesi bile yeterli bir gösterge...) bu şartlarda onu gözden çıkarabilecek olsanız kendiniz bitirirdiniz ama o çok iyi biliyor ki siz onun her an elinin altında olacak farklı bir ülkede bile olsanız onunla pembe panjurlu hayaller kuracaksınız... Kaybetme korkusuna son verdiğiniz bir adamın sizi sevmeye size ilgi göstermeye devam etmesini beklemeyin, bunun için bir neden yok ki zaten siz onun için daima "oradasınız"...

Bunu çok sık okuyoruz, "Bitsin diyorum bırakmıyor" diyor kızlar oysa adam çoktan çekmiş gitmiş ilişkiden sırf adamın ağzından "Ayrıldık beni bir daha arama!" sözünü duymadıkları için "Bırakmıyor" diyorlar ama daha nasıl belli etsin adam bıraktığını? Sizin durum da böyle aslında... Sevmedikten, sevgisini gösterip ilgilenmedikten sonra adam ayrılmıştır sizden bunu ilan etmesine ne gerek var?

"Ne onunla ne onsuz" meselesine gelirsek... Geçen bir dizide karakter diyor ya "Sen onsuz yapamıyorsun ama o sensiz yapabiliyor işte bu yüzden asla mutlu olamayacaksın" sizinki de o hesap... Siz zaten "onsuz kalmışsınız" ama kabullenmek istemiyorsunuz... "Ne onunla ne onsuz " demeniz yersiz, o yok, siz tek başınıza yaşıyorsunuz bu durumu, o sizden uzakta olmanın da verdiği rahatlıkla istediğinde görüşüyor sizinle istemezse açmıyor telefonları hayatına bakıyor... Sizin yolunuz "ne onunla ne onsuz" değil uzun zamandır ve bundan böyle "onsuz"...

Canım merhaba sana yaşanmış bir öyküden yola çıkarak yazıyorum.çok yakınımın yaşadığı bir aşktı.Bir sene sürdü sevdiği kişi Avrupada yaşıyordu .İşin komik yanı birbirlerini hiç görmemişlerdi .İnternette tanışmışlar.Aynı lisedenmişler ama hiç tanışmamışlar.ikiside olgun yaştaydılar çok genç değillerdi .Ama benim yakınım olan kadın yani canım arkadaşım bu adama inanılmaz bağlandı .Önce arkadaş olarak yazışmışlar sonra adam ani atak yapmış , kendisinin resimlerinden etkilendiğini söylemiş.Arkadaşım çok kızmış karşı koymuş.Ama kopamamış çünkü artık sevmeye başlamışSakın olmaz dmeyin hiç görmedn aşık olunduğuna şahit olduçAdamı resimlerinden tanıyordu adam sanatçıydı kliplerini seyrediyordu .Kadınalrı tavlamasını çok iyi biliyordu.Çok düzgün bir adam gibiymiş bende bazı mesajlarını arkadaşımla okuyordum.İnanılmaz tatlı dilli bir adamdı.Yani arkadaşlar hiçbirimizin eşinde böyle bir dil kullanma sanatı yoktur.Hitap şeklleri çok farklıydı.Arkadaşıma yaramaz çocuk derdi .Kadına kadın gibi hissettiriyordu .Çok ramantikdi.öyleki kadına sevdiğine inandırdı ama arkadaşım ona sevdiğini hiç söylememişti.Oysa adam için ölüyordu.Kaç geceler haber alamadığında ağladığına şahit oldum .Adam. arkadaşımda takıntı olmuştu .Her şey hayatını ona endekslemişti.Ondan haber gelmediği zaman her şey boştu .işin tuhafı arkadaşım mutlu değildi ,çünkü adam onu sık aramıyordu arkadaşım arayınca arıyordu.Ama arkadaşaıma onsuz olamayacağını söylüyordu.Bir süre sonara arkadaşımda ona sevdiğini söyledi.Sonra ne mi oldu ????? adam değişti aramaları azaldı kaçamaya başladı.Arkadaşım perişandı.Hep dua ediyordu bu adamdan soğumak için.Kaç kere ayrılmak istedi ama ayrılsa öleceğini düşünüyordu.Psikolağa gitti ,hipnoterapi aldı nafşle olmadı çAdma artık buz gibi davranıyordu ve herifin bir sevgilisi daha olduğu ortaya çıktı adamda inkar etmedi.Evet arkadaşıma duyguları vardı ama.. öbür hatunuda seviyordu.Bu arada arkadaşım ianaılmaz güzel bir kadındır.Zaten o güzel resimleri olmasa bu adam ona yanaşmazdı.çok namuslu bir kadındır.adam aftık iyice arayı açtı , önceleri kadına yalvaran adam gitmiş yerine sürekli kaını aşağılayan bir adam gelmişti.Sanki en başta tavlamak için uğraşan o değlldi.İşin komik yanı bu aptal herif , arkadşımı hiç görmediki...nasıl elde ettiğini düşünebilirdi ...
nihayet 4 gün önce yazışırken arkadaşım cesaretle istiyorsa bitireceklerini söyledi.Ama söylerken adamın kabul edeceğini düşünmemmişti.Oysa adam kabul etti arkadaşım onu faceden sildi.Geri zekalı adam ne yaptı dersiniz arkadaşımı engelledi.İnanılmaz nefret ettim bu adamadan arkadaşıma çektrdiği üzüntüden .ama allahın bir lutfu gizi kyrban olduğum rabbim arkadaşıma güç verdi.İnanırmısınız üzülmedi rahatladı.Artık onadan haber bekleme derdi yoktu.Çok güzeldi sağlıklıydı önünde güzel günler vardı.
Canım benim benim tavsiyem ablan olarak hatta annen olarak diyeyim , bu adamı terk et, arkana dönme bile.Sana değersiz hissttiren bu inasan müsveddesinden kurtul.Gör bak üzülmeyeceksin.Bnede arkadaşımda üzüleceğini düşünürdük.Ama inan sana yaptıklarını düşününce öyle olmayacak rahatlayacaksın daha mutlu olacaksın.
sana değer verenlerin peşinden git.Bir tavsiye daha, sevdiğiniz insanla çok ilgilenmeyin ,üstüne düşmeyin , bu erkekler tuhaf mahluklar.Değer verdikçe kaçıyorlar kendilerini bir şey sanorlar.Siz değer vermeyince kıymetli, oluyorsunuz.sevgiler...

işte çok güzel bir yorum daha....erkeklerin bu iğrenç anlaşılmaz davranışları her şeyi anlaşılmaz kılıyor.Seni istemiyorum demiyor, ilgisi azalayor.Nerdeen anlayacağız bittiğini .Anlayamıyorsunuz çünkü arada bir aranıyorsunuz.Öyküdeki arkadaşıma olduğu gibi.Adam ona bitti dmedi tam tersine değerlisin diyordu ama aramıyordu.Aranınca arıyordu.

canım ben burda üc ay soınra tr ye gelsem bile yeniden gelecegim bir yıl daha egitim görücem bu adamla evlenmek istemiyorum
aileme ben onla evlencem diyemem adam gibi davrnsa sözlenir niaşlnlanır geçirirdik o gelecek bır yılı da ama bunla geçmez geçirilmez
çok denedim onlarca kez oldu ama artık kabullendim ben bitti.

canım o kadar çok aradı ki açtım..
evet hiç birini sormadı
nasılsın falan filan dı sordugu şeyler
nerdesin ne yapıyorsun derdin ne gibi hiç bir şey demedi..
zaten ben konussam sorunları boş konuşuyorsun diyen adamdan sorması da beklenmezdi...
umrunda degilim canım ben onu unutayım kurtulayım ne bk yerse yesin

okudum bir kere daha okudum bu yazdıklarınıcanım
o kadar güzel anlatmışsın ki doğru söze ne denir..
her harfine katılıyorum..
onsuzdum hissediyordum ama şimdi tamamen anladım ve onsuzluga onun hayali olmadan devam edip sonra da huzura koşmak istiyorum inşAllah..
yok öldü o inanan kız öldü ona yaş akıtan kız..
derler ki ilerde agladıgına gülesin pişman olursun zaman geçince.. hani bunun için bir kaç ay lazım derler ya
ben de öyle olmadı çok şükür dün döktügüm göz yaşına şimdi dyorum ki degmezmiş mendilimi ıslatmam gözümün solmasına dünkü yaşa bugün pişman isem şükürler olsun rabbime daha kolay atlatacagım bu durumu hızlı sarıcam yaralarımı kısmetse...

Senin vicdanın rahatmı rahat, elinden geleni yaptın.
Pişman olucağın birşey de yok.
Bırak o düşünsün artık.
Her şerde bir hayır vardır sözünü de unutma canım.

okurken içimde kendimi buldum..
sonu da tıpkı aynı...
ayalrdır bayanlıgımı degerimi hissetmiyorum..
kanser oldum resmen o kanserim oldu ama bn o kanseri yenicem öldürcem o beni öldürmeden son hamlem bu olacak..
onla mutlu degilim aksine hayatım elden gidyor..
onsuz bes gün üzülsem onla bes ay üzülmeye degerdir.. bana davranısları sözleri tavırları beni her gün öldürmektense bi,r kere ölmeyi tercih ederim..
ölmek derken acı cekmek yani.. zor sonucta kolay degil..
ama ben o gücü bulucam tek basına nelere katlanırken o yanımda olmadı sevgilim dedigi halde ama ben bunu da tek atlatıcam Allahın izniyle hemde güzel de basarı elde edecegim kısmetse..
spn kez de görürüm belki onu eger stersem cıkarım karsısına elimde başarımla
ya da Allahından bulsun Allah bana çektirdiklerini ona da çektirir elbet...
kolay degil öyle hemen gidip birine koşması koşarsa da keyfi bilir..benm mutsuzlugumun üstüne mutluluk kuramaz

Senin vicdanın rahatmı rahat, elinden geleni yaptın.
Pişman olucağın birşey de yok.
Bırak o düşünsün artık.
Her şerde bir hayır vardır sözünü de unutma canım.

Valla kız bşıma erkek gibi idim ilişkide..
vicdanım her şeyim rahat..
şükürler olsun rabbime..
acıyı cektim zaten ilerde çekme sıorası ona geçecek o zaman tam huzurlu olucam

Lütfen telefon numaranı değiştir...Gerekli insanlara ilet ve hayatına devam et..Çok kısa bir süre arıyor ve sen açmıyorsun diye kendini iyi hissetmen, ne senin onsuz daha mutlu olduğunu ne de onun acı çektiğini göstermez..Kuantum iyidir hoştur lakin anlık yanılgılardan uzak durmak gerekir..Bu yanılgılar zaten karmaşık olan durumları içinden çıkılmaz bir hale sokar ve insanın tüm yaşamsal faaliyetlerini engeller...Şu noktada, o yokken daha mutlusun, daha iyisin, oh be rahatladın v.b gibi kandırmacalara girme..Olduğunun noktanın farkında ol ve bundan kurtulamk için çözümler ara...

Kişisel gelişimle ile halledeceksen bu işi, önce bu dümbükle ilgili duygularını nötrlemekle başlamalısın işe..Bunun en kesin ve net yöntemi de EFT tekniğidir..
Acının nasıl dindiğini, seni yiyip bitiren o içler acısı negatif duygularından nasıl arındığını ve kurtulduğunu göreceksin..
Hatta arındıkça, hayatına doğru insanı çekme olasılığın da çok yüksek..
Yanlış insanlara yapışıp kalmamızın temelinde çok farklı nedenler yattığını bilmemiz gerekir...Yanlış insanlar, çoğu zaman direndiğimiz şeylere kalkan oluşturur çünkü..(Her neye direniyorsak artık)..

Ayrıca enerjiyle ilgili yazmadan da edemeyeceğim bir şey var..Küçük iskenderin çekimle ilgili bir sözü çok hoşuma gider;

"Beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. Bu, evrenin ‘sen bakarken soyunamıyorum’ deme şeklidir."

Aslında işin özü budur...Unutmaktır..Unutuyormuş gibi yapmak değil

Ve unutma, hiç bir acı sonsuza kadar sürmez...

"
Son zamanlarda okuduğum en mantıklı, en şeffaf ve net yorum..

canım EFT tekniği nedir bilmiyorum ben?
kuantum falan da bilmem ben :S sadece onsuzluga innaıp onsuzluga alışıp kabullenmeye calışıyorum canım..
evet o bir pislik..böyle de diyebiliyorum ona...
numaramı degiştirme şansım zor biraz başka ülkedeyim ailem ne oldu derdine düşer..
karışık o durum benm acımdan...
bu EFT nedir canım
yorumlarınızı bana destek oluyorr benim düzgün düşünmemi saglıyor

Arkdaşm senn yaşadın şeylerin aynısı gibi benmkide suan benmde toplam 4 sene olucak ayrıl barış ilk başta o benm çok üstüme düsüyordu . ben hep bunalıyordm ..hep kavgalar felan sonra bi ayrıldık o soğudu bende ne olduğunu anlayamadm bi dahada toparlanamadık .askere gitti tekrar başladık .bekledim geldi sonra bi kaç ay eskisi gibi olduk ama bi kere bitince bitiyor ben şimdi ondan tamamen kopmak istiorm ama izin vermior napcam bilmiorm ....

selam canım yapacağın şey çok basit dört yıldır hala düzelmediyseniz..bitir ve kurtul yoluna devam et..
benm ki beni seviyor diye inanıyordum ama seven aadamlar böyle yapmaz ben şükür kabulleniyorum..
dilerim sen d ekjabullenirsin.. sevenler öyle mi yapıyor çevrene bir bak bakalım kızlar nasıllar seven sevdigine nasıl davranıyor..
senin ki benimki öyle mi hayır..
biz bitti deyip kesmiyoruz sürünüyoruz ama onlar bir hata da bitti der keser gider kendimizi daha fazla yormaya süründürmeye gerek yok
olduğu kadar olmuyorsa kader de çek git kurtul ne kendini mahvediyorsun ki ben dönüp bakınca ona verdigim son 8 aya pişmanım....
ve 8 aylık da degiliz... son 8 aydır ben bayan mıyım hissettirmiyor..
eee yeter ama demi.. kendimi yeterince mahvettim şimdi düzelip mutlulugu yakalama zamanı zaman lazım ama o gün de gelecek kısmetse hayırlısıylaa

bugün ilk günüm dilerim çok sıkıntılı geçmez önümdeki bir kaç gün de krtik biliyorum..
inanırım en büyük acılar bile üç gün sürer..
biri ölse bile bir kaç gün aglanılıyor sonra hayat devam ediyor..
ell oğlu için daha göz yaşı akıtmaya değmez..
aslında akan yaşta ona değil bana yaptıklarına akıyor da o yüzden bile akmasın bundan sonra yaşlar gözmden inşAllah..
yeniden gülebilmek adına zamanı ilaç olarak kullanmayı istiyorum..
farkındayım zamanla geçecek zaman lazım dilerim o zaman kısa olur kısa olması için elimden geleni yapğacağım kısmetse..
bana dualarınızda yer verirseniz çok seviniriim...

canım rahat vermiolar. adama bitti diorm 1 hafta sonra geri arıyor ..hiç bişi olmams gibi sanki .sonra aradan zamn geçio yine olmuo napmaya çalıstını anlamıorm 4 sene oldu ne birakıo nede adam gibi sevmeyi biliyo hattımı bile değiştirdm ama olmuo işte

Canım biraz internetten araştır...Temelini ve tekniği basitçe öğren...Ondan sonra ben sana yardımcı olurum buradan...
Hatta Mürüvet Muratın kitabını bulursan al oku..Gayet basit ve anlaşılır bir şekilde anlatmış...
Hayatının bir çok döneminde faydalı olacak bir teknik..Öğrenmende fayda var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…