• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitti mi şimdi yoksa tüm bunlar birkabus mu?

biricik18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
177
0
46
Antalya
ya kızlar şu an çok kötüyüm.Belki de şu sıralar çok hassas olduğum için böyleyim 20 gün sonra ameliyat olcam herkesin lafları beni çok incitiyo.Neyse asıl konuyu anlatayım:
Sevgilim geçen akşam arkadaşlarıyla maç izliycekti hiç bişiy demedim gitti ve dk başı msj atan adam 4 saat boyunca bana hiç bişiy yazmadı o kadar kötü oldum ki telefona bakıp bakıp ağladım.Durup dururken duvardaki koca çerçeve düştü resmim paramparça oldu o an napıcağmı bilemedim bu bi işaretmi ne anlayamadım durup dururken düştü bi anda çivisi de hala yerinde duruyo.sonra benim sinirlerim bozuldu ilaç alıp uyudum.Ertesi gün kalktım tlf açtım ve hiç bişiy yazmadı.Sonra aradan bi kaç saat geçtikten sonra ''tlf nu kapatıyosun'' die msj attı.Bnde cvp vermedim.Sonra dayanamadım ''bi daha konuşmayalım sen bana iyi gelmiyosun beni hep ağlatıyosun'' dedim.Bu da ''sen herbişeye ağlıyosun'' dedi.Benim dilim o an açıldı ''akşam kadına falan mı gittin aklında başka kızlar falan mı var'' ddim.O da''Beni böyle adi şeylerle suçlama hayatımda senden başka kimse yok.Ben senden başka kimseyi istemedim hayatımda kimseye alıcı gözüyle bakmadım senden başka'' dedi.Bugün 3. gün ve biz ayrıldık bugün onun doğum günü dün öğleden beri telefonum kapalıydı bugün öğlen açtım ve onu aradım.Açmadı.Sonra msj attı.''Yemek yiyoduk iş yerindeyim tlf yanımda değildi'' die.Bende ''tmm neyse sadece doğum gününü kutlamak için araamıştım DOĞUM GÜNÜN KUTLLU OLSUN NİCE SENELERE!...'' yazdım Cvp olarak ''aşkım'' yazdı.Bende bittiğni söyledim ''bitemez sen benimsin'' dedi bende ''bitmesi gerekiyo lütfen üsteleme sen durumumu bildiğin halde benle ilgilenmiyosun'' dedim oda ''yapma allah aşkına'' dedi.Bende ''ya evet hep ben yapıyorum dimi'' dedim. En son bugün akşam 7 de konuştuk o saatten beri ne aradı ne msj attı bitti mi şimdi?Ben onsuz napıcam:5::5:Daha 3 gün önce evlilikten bahsediyoduk bebeğimizden yuvamızdan nolcak şimdi:((:5:

Son düzenleyen: Moderatör:
öncelikle geçmiş olsun, umarım önemli bir rahatsızlığınız yoktur. bu tarz şeyler hemen hemen her ilişkide olur. yaşlarınız kaç merak ettim. bir de ne zamandır berabersiniz?

Son düzenleme:
geçmiş olsun..
bence ortada sevgilinin yaptığı bi hata yok..
boşuna trip atmıssın..oda bu aralar hassas olduğundan olsa gerek..
gerçekten çocuğun bi suçu yok yani..
benim sevgilimde maç izlerken kurtlar vadisi izlerken:1: asla mesaj atmaz..bende atmam zaten bilirim..ben dizi izlerkende o atmaz yani..yada önemli bi işimiz varsa biliriz bunları..ve sorun etmeyiz..
bence biten bişey yok ortada..
ben olsam msj atardım..bu aralar çok sıkıldım senden çıkardım sanırım biraz daha benimle ilgilenmeni istiyorum sadece diye..

bence cok buyutulecek bir konu yok,bie kadinlar bazen fazla ilgi bekliyoruz olmayincada boyle triplere giriyoruz ayrica evlenincede simdikinden daha fazla ilgi olmayacak bugunleriniz daha kiymetli gelecek ,bencebitirme eger baska buyuk bir hatasi yoksa:19:

inanın bunlara alışsanız iyi olur...şimdi bunları bence sırf sen istiyosun aramayınca msj atmayınca üzülüyosun diye yapıyor bana kalırsa...evlenince hayal kırıklığı yaşama diye söylüyorum.çünkü sanıyon mu ki evlenince dk da bir arayacak msj atacak sana.HAYIR....bu sevgisizliğini asla göstermez...bilakis dk başı msj atan adam bana pek inandırı gelmez.biraz özleyin.özletin.öyle şimdiden bıkmayın.hayat yani bu hiç mi işi olmayacak bu insanın..hiç mi erkek arkadaşlarıyla takılmayacak...bu kadar bunaltma derim ben.üstelik aldatmakla suçlamışsın.çok yalnış..kırk kere dersen olur...aklına sokmayın böle şeyleri..eminim ki seni seviyor...varsın msj çekmesin her saat.ama yüreğinin seninle bir olduğunu bilmek herşeye bedel...GÜVEN çok önemli

geçmiş olsun,bence de boşuna üzmüşsün onu da,kendini de. 5 yıldır berabermişsiniz onun zevklerini ne zaman ne yapıp ne yapmadığını bilmen lazım maç izlerken çoğu erkeğin gözü bişey görmez hassas dönemine denk gelmeseydi belki takmazdın bile bukadar. bence bitmedi ilişkiniz sen bu dönemini atlatınca daha mantıklı bi şekilde konuşur anlaşırsınız.5 yıllık bi ilişki bu nedenle bitmez,bitmemeli bence.ama biraz senin adım atman gerekio canım :)

canım valla ne yalan soyleyım bende arkadaslarımlayken sevgılımı unutuyorum aklıma gelmıyo yanı ınsan her an bırlıkte olamaz herkesın kafa dagıtmaya hakkı var abartma bence ya

durduk yere tavır yapıp abartmışsınız
hadi ayrılalım niye çünkü bana mesaj atmadın
yapmayın sevgi denilen şey böyle ufak meseleler yüzünden bitecek kadar basit olmamalı

ya kızlar şu an çok kötüyüm.Belki de şu sıralar çok hassas olduğum için böyleyim 20 gün sonra ameliyat olcam herkesin lafları beni çok incitiyo.Neyse asıl konuyu anlatayım:
Sevgilim geçen akşam arkadaşlarıyla maç izliycekti hiç bişiy demedim gitti ve dk başı msj atan adam 4 saat boyunca bana hiç bişiy yazmadı o kadar kötü oldum ki telefona bakıp bakıp ağladım.Durup dururken duvardaki koca çerçeve düştü resmim paramparça oldu o an napıcağmı bilemedim bu bi işaretmi ne anlayamadım durup dururken düştü bi anda çivisi de hala yerinde duruyo.sonra benim sinirlerim bozuldu ilaç alıp uyudum.Ertesi gün kalktım tlf açtım ve hiç bişiy yazmadı.Sonra aradan bi kaç saat geçtikten sonra ''tlf nu kapatıyosun'' die msj attı.Bnde cvp vermedim.Sonra dayanamadım ''bi daha konuşmayalım sen bana iyi gelmiyosun beni hep ağlatıyosun'' dedim.Bu da ''sen herbişeye ağlıyosun'' dedi.Benim dilim o an açıldı ''akşam kadına falan mı gittin aklında başka kızlar falan mı var'' ddim.O da''Beni böyle adi şeylerle suçlama hayatımda senden başka kimse yok.Ben senden başka kimseyi istemedim hayatımda kimseye alıcı gözüyle bakmadım senden başka'' dedi.Bugün 3. gün ve biz ayrıldık bugün onun doğum günü dün öğleden beri telefonum kapalıydı bugün öğlen açtım ve onu aradım.Açmadı.Sonra msj attı.''Yemek yiyoduk iş yerindeyim tlf yanımda değildi'' die.Bende ''tmm neyse sadece doğum gününü kutlamak için araamıştım DOĞUM GÜNÜN KUTLLU OLSUN NİCE SENELERE!...'' yazdım Cvp olarak ''aşkım'' yazdı.Bende bittiğni söyledim ''bitemez sen benimsin'' dedi bende ''bitmesi gerekiyo lütfen üsteleme sen durumumu bildiğin halde benle ilgilenmiyosun'' dedim oda ''yapma allah aşkına'' dedi.Bende ''ya evet hep ben yapıyorum dimi'' dedim. En son bugün akşam 7 de konuştuk o saatten beri ne aradı ne msj attı bitti mi şimdi?Ben onsuz napıcam:5::5:Daha 3 gün önce evlilikten bahsediyoduk bebeğimizden yuvamızdan nolcak şimdi:((:5:

4 saat mesaj atmadi diye aglamaya mi basliyorsun? Inanmiyorum... Insallah sen o anki hassas durumdan dolayi böyle alingan davranmissindir, yoksa normal tavrin böyleyse ... :53:

Sevgilin sana her an mesaj atmak zorunda degil... Bence onunla bir an önce konus (ama gercekten konus, mesajla halledilecek sey degil bu) ve o gün ameliyat nedeniyle her zamankinden daha hassas ve kirilgan oldugunu o yüzden ondan her zamankinden daha fazla ilgi ve sevgi bekledigni ve o sana yazmayinca da cok üzüldügünü ve kizdigini anlat.

Allah sağlık versin,hasta değilmişsin.
Ameliyatın burun estetiğiymiş.
O yüzden erkek arkadaşının 20 gün öncesinden ihtimam göstermemesi anlaşılabilir.
Duvardaki resmin düşmesi tesadüf olabilir.Ama sen çok fazla negatif enerji yarattığın için de düşmüş olabilir.
Mesaj konusunda diğer üyeler yazmışlar,abartmışsın.Arkadaşlarıyla maç izlerken seninle ilgilenmemesi normaldir.

Öncelikle çok geçmiş olsun canım.
Ben seni hatalı buldum açıkçası. Sevgilin maç izlemeye gitmiş. Bırak rahatça izlesin. 4 saat mesaj atmasa aramasa ne olur ki. Bu kadar neden sıkıyorsun. Boşuna boşuna ayrılmışsınız ve bi de haklı gibi yağ gibi su üstüne de çıkmışsın. Bu tip şeylerle ilişkinizi yıpratmaya ne gerek var. Sevgilini bugün hemen ara ve gönlünü al. Birbirinizi böyle gereksiz konular için sıkarsanız çok yıpranırsınız. Sevgilin yine sana adım atmış sen yine terslemişsin. Yapma canım hiç gerek yok böyle şeylere.

canım ben de abartılcak bir durum göremiyorum ortada. sonuçta sevgilimizle yapışık siyam ikizi gibi dolaşamayız ki,kötü bir şey de yapmamıs.alt tarafı arkadaslarıyla maç izlemeye gitmiş. hepimizi biliyoruz erkeklerin maça,futbola olan düşkünlüğünün bence hoş karsılamalıdın bu olayı. dakikada bir mesaj atması ya da 10 saatte bir mesaj atması seni sevip sevmediğini göstermez. sevgi için daha elle tutulur nedenlere bak derim ben. boşuna birbirinizi üzmeyin. sevgiler..

çok saolun kızlar yaa.Bakın bana bu şekilde kızmadan anlattınız ama o öyle değil genelde kızar bana sonra ben üzülünce özür diler ama kalbimi kırar bi kere.Ve şimdiye kadar gönlümü hiç almadı inanırmısınız evlenme teklifi istediğmi de ben söyledim ama gene bişiy yapmadı.Onun istediği şuydu ameliyat bi olsun bitsin iyileşiyim annesi babası gelsin istesin.Kendisi hiç yorulmasın yani:14::14:

Biraz sert olucak yorumum belki ama umarım seni kırmam.1.si anladığım kadarıyla hem yaşın çok küçük hem de evliliği kaldırabilecek olgunlukta değilsin,sudan şeylerden problem çıkarıp karşındakini boğma.Biraz ertele bu evlilik olayını yoksa hem kendine hem ona zarar verirsin.Ben şahsen çocuğunun yerinde olsam böyle kaprisli sorunlu bir insanla bir ömür geçirmem istemem.

Bu arada hastalığın ne bilmiyorum ama acil şifalar diliyorum.

Konu içeriği nedeniyle "Aşk acısı çekenler" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Mesajınızı başka bir sitede gördüm, orada yorumlanıyor ve an itibariyle 509 kişi okuyor konunuzu... :53:

İlgi görmek için bu denli çaba harcarsanız, sebebini "hassas olmayan bünyelerin" anlamadığı kavgalar çıkarırsanız ilişkiler hep "sorunlu" kadınlar hep "arıza" ve erkekler hep "odun" olarak anılacak...

"Nerede eski bayramlar" deriz, bayramı tatilden ibaret sayarız... "Büyüklere saygı, hürmet kalmadı" deriz, büyüklerimizi "evlerimize sığdıramayız"... "Nerede eski aşklar" deriz yıllanmış ilişkimizde saatlerle ölçtüğümüz mesajlaşma, aranma sekteye uğrarsa "evleneceğimiz adama" "Kadına mı gittin" deriz... Bu sözlere muhatap kaldıkça gideceği yoksa da yolu oralara düşecektir... Şikayet ettiğimiz durumların sebebini mi sonucunu mu teşkil ediyoruz acaba...

Duvardan düşen resme "felaket" gözüyle bakacağınıza erkek arkadaşınıza daha "güzel" baksanız sorun kalmayacaktır belki, ne dersiniz? :68:

Back