• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce barışmayı mı düşünüyor?? Tekrar eski günlere dönebilir miyiz acaba??

Şimdiden böyle birisiyse sizi evlenince düşünemiyorum. Hayatını ablukaya almak istiyor ve sen buna izin veriyorsun. Sen kendi hayatını mı yaşıyorsun, onun sana verdiği hayatı mı anlamadım. Onun gözünde değerin, kıymetin olsaydı sana bu kadar hapis hayatı yaşatmaz, nefes almana izin verirdi. Güven olmazsa sevgi de olsa o ilişki yürümez, ne kadar uğraşırsan uğraş, bir yerden sonra kopar. Bence hayatına daha iyileri çıkabilir, bu kişiye takılma derim. Şimdiden böyle olan yarın kapıları pencereleri kilitler. Tam bir psikopatlık bu.

ahh bu erkekler ahh geri çekince nasılda ısrar haline geçiyor.git bakalım denize çok taviz verme ama.

Şaka mı bu ağzına defalarca tokat attı ve sen gıkını çıkarmadın öyle mi çok basit bişeymiş gibi anlatmışsın şaşkınım. Faceini dondurmasını anlarım, onu haberdar etmeni anlarım çünkü güveni kırılmış ama tokat atmakta ne demek ve arkasından öpmek. O an ki ruh halinizi anlayamadım doğrusu

kurdela bu ne böyle:53:
çok şaşkınım açıkçası ben bir önceki konuna yazmıştım hatırlarsan niye bu kadar geçmişini soruyo acayip şüpheci diye
o ne öyle ağzına vurmak neden kendini onun kölesi yaptın sen yaa?
o sana vurdu sen hiçbirşey yapmadın öyle mi hala barışma ümidi besliyorsun
bi önceki konunda yazışmalarınızı okumuştum çok hoşuma gitmişti ama ağzına vurduğunu okuyunca.. gözüm korktu
valla kaç derim.. yine de sen bilirsin..:50:

Resmen bir piskopattan kurtulup diğerine bulaşmışsın.
Allah kurtarsın.. Sen kendini bu herife esir edeceksin korkarım ki:ssz:

Benim tek anladığım sen kendine değer vermiyorsun, ki bu psikopatın sana yaptıklarını normal karşılıyorsun. Herkes hakettiği yere varır. Sen kendine değer vermezsen, başkası hiç vermez. Bunlara izin verme. Sanma ki sen böyle yaptıkça değerin, kıymetin artacak. Aksine seni köreltip değersizleştirmek istiyor. Bir süre sonra onsuz birşey yapamamaya başlayacaksın. Sen kendine güvenini yitirmişsin. Kendini sevmeyeni başkası da sevmez. Bence sen kendini sevmiyorsun arkadaşım, kusura bakma. Kendini sevseydin ağzına vurmasına müsade etmezdin.
Ben sana arama demiştim. Bence onunla görüşerek onsuz yapamayacağın izlenimini vermişsin. Şimdi de facebook şifreni vermişsin. İnsanın özeli olmalı arkadaşım. Bu senin eşin bile değil, ki ben eşime bile vermiyorum şifremi. Sen o şifreyi vererek "benim hayatıma müdahale edebilirsin" demek istemişsin. O da hemen profil resmini değiştirmiş. Senin annen baban bile şifreni bilmezken o kim oluyor da tüm bunları yapmaya kendinde hak buluyor anlamadım. Bu kadar taviz niye? Kendinde bir eksik mi görüyorsun da bu kadar taviz veriyorsun? Senin hiç mi değerin yok?
Kusura bakma biraz acı söylüyorum ama birinin seni kendine getirmesi lazım. Bundan koca değil sevgili dahi olmaz, kusura bakma.

Son düzenleme:
hem sana vuruyor hem de hakaret ediyor. valla ben eski sevgilimi hakaretleri yüzünden terketmiştim ve bi keresinde de koluma ve dizime vurmuştu. böyle aşk sevgi olmaz. seven adam sevdiğinin üzerine titrer. bu adamla evlenirsen evlenince seni döver diyim ben

Şaka gibi gerçekten.
Tehditlerle sana birşeyler yaptırmaya çalışıyor.
Gelmezsen rüyanda görürsün, zamana ihtiyacım var vs.
Sen o kadar çok taviz vermişsin ki, vermeye de devam ediyorsun.
Sana resmen şiddet uygulamış, gıkımı çıkarmadım diyorsun, pes.
Neydi o yaptığı, sevgi gösterisi mi?
Hem döverim, hem severim, hemde söverim demek istiyor sanırım.
Ayrıca face şifresini alıp herşeyi silip dondurması da gereksiz.
Sonuçta sana güvenmiyorsa ilişkiniz ne kadar sağlıklı olabilir ki?
Hep şüphelerle yaşamaktansa.
Sana saygı duyan biri olsaydı karşında çabala ilişkin için derdim ama yok malesef.

Benim tek anladığım sen kendine değer vermiyorsun, ki bu psikopatın sana yaptıklarını normal karşılıyorsun. Herkes hakettiği yere varır. Sen kendine değer vermezsen, başkası hiç vermez. Bunlara izin verme. Sanma ki sen böyle yaptıkça değerin, kıymetin artacak. Aksine seni köreltip değersizleştirmek istiyor. Bir süre sonra onsuz birşey yapamamaya başlayacaksın. Sen kendine güvenini yitirmişsin. Kendini sevmeyeni başkası da sevmez. Bence sen kendini sevmiyorsun arkadaşım, kusura bakma. Kendini sevseydin ağzına vurmasına müsade etmezdin.
Ben sana arama demiştim. Bence onunla görüşerek onsuz yapamayacağın izlenimini vermişsin. Şimdi de facebook şifreni vermişsin. İnsanın özeli olmalı arkadaşım. Bu senin eşin bile değil, ki ben eşime bile vermiyorum şifremi. Sen o şifreyi vererek "benim hayatıma müdahale edebilirsin" demek istemişsin. O da hemen profil resmini değiştirmiş. Senin annen baban bile şifreni bilmezken o kim oluyor da tüm bunları yapmaya kendinde hak buluyor anlamadım. Bu kadar taviz niye? Kendinde bir eksik mi görüyorsun da bu kadar taviz veriyorsun? Senin hiç mi değerin yok?
Kusura bakma biraz acı söylüyorum ama birinin seni kendine getirmesi lazım. Bundan koca değil sevgili dahi olmaz, kusura bakma.

haklısın :(( Ben ona bi yalan söyledim o yüzden mahçup olduğum için ona ses çıkarmadım ama pişmanım.........

hem sana vuruyor hem de hakaret ediyor. valla ben eski sevgilimi hakaretleri yüzünden terketmiştim ve bi keresinde de koluma ve dizime vurmuştu. böyle aşk sevgi olmaz. seven adam sevdiğinin üzerine titrer. bu adamla evlenirsen evlenince seni döver diyim ben

zaten dün bana "sen evlenince çok dayak yersin " dedi :( böyle yalan atarsam dayak yermişim hep :( bana vurmaya hakkı yoktu :( bugün gidip konuşucam...

peki kızlar ben bi yalan söyledim ve isteyerek söylemedim.... özür diledim.... dayak bile yedim :( küçüldüm iyice...... ben bu kadar büyük bi hata mı yaptım :(

peki kızlar ben bi yalan söyledim ve isteyerek söylemedim.... özür diledim.... dayak bile yedim :( küçüldüm iyice...... ben bu kadar büyük bi hata mı yaptım :(

bilmem sen söyle, ben kedime köpeğime reva görmem dayağı.
sen hakedebiliceğini düşünüyosan bi insan olarak, hayvan kadar değerin yok demektir kendi gözünde

kurdelam yeter artık eşeleme..
ben büyük bir hata mı yaptım bilmemne diye düşünüp durma artık gözünü seveyim.. senimki iyice saçmalamış.. şuan sen ne düşünüyosun hala barışma niyetinde olur bununla evlenirsen gerçekten onun tabiriyle çok dayak yersin
kendi ağzıyla da sölemiş zaten.. üzgünüm :(

Bu eski sevgili eski nişanlın ise eğer, daha kötü günler bekliyor olabilir seni... Ya yaşadıklarını anlatırsa yeni sevgiline, işler iyice karışır, o zaman tamamen biter ilişkiniz. İyisi mi -zaten yeni sevgili de çok normal değil- adam hazır ayrılmak için bu kadar hakarete uğratmışken seni, ben bu şekilde devam edemem de kurtul.. Çünkü adama söylediğin tek yalan bu konu değil...

Yasin 25 ama ilk yazdigin bes alti yorumu okudumda liseli gibi yasiniza hic yakistiramadim agziniza tokat yemek hosunuza gitmis ama yarin obur gun tekme tokat seklinde olursa aglarsiniz
Birax olgun olun cocuk degilsiniz

Yasin 25 ama ilk yazdigin bes alti yorumu okudumda liseli gibi yasiniza hic yakistiramadim agziniza tokat yemek hosunuza gitmis ama yarin obur gun tekme tokat seklinde olursa aglarsiniz
Birax olgun olun cocuk degilsiniz

bende yazacaktım günlerdir ama nasıl yazsam diye düşünüyodum
hislerime tercüman olmuşsun saol :)
gerçekten liseli ağzı hele "yalan attın, yalan atmak" tabirleri
tmm erkekler çocuksu bayanlardan hoşlanır denir ama azcık da olgun olsan iyi olur :)

kurdeladan ses çıkmıyor :)
arada gelip bakıyorum konusuna eleştirilince hoşuna mı gitmedi nedir?

Back