• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 yıllık ilişkim bitti eski sevgilim döner mi sizce ?

30 yaşında kız 16
Aşkım, ne farkeder? 16 yaşında kız, senin 30 yaşındaki eski sevgilinden hoşlanamaz mı? Adın geçmiştir, kız da aratmıştır instadan. Yani, bir çeşit rekabet duygusu, anlatabildim mi? 7 yıldır seninleydi, insan merak eder hoşlandığı adamın 7 yıllık sevgilisini.

Konu sahibi her şeyi görmek istediği şekilde görüyo resmen. Önce diyo ki o söylemese kızın beni bilmesi imkansız. Biz diyoruz o zaman kızın ilgisi vardır. o zaman da diyo ki yok babannesi amcaları hepsi beni tanır, merak eder. Her şeyi inanmak istediğine çevircek bi bahane buluyo

ay bu da yeni klasik. önce çaresizim bir akıl verin diye konu açıp sonra sevgili/koca için "ama beni sevdiği için işte böyle böyle yapıyor" diye hepimizi ikna etmek :)
amaç ne anlamıyorum

Tek olumlu konuşan sensin biliyo musun? Benim tekrardan başlama gibi bir niyetim yok koca 7yılı bitirdi o gururunu ayaklar altına alıp tekrar benden özür dilemesini bekliyorum aksini istemiyorum. Bu arada kızla takipleşmiyolar kıç ergen 16 yaşında her storylerime bakıyo eski sevgilimde bi engelliyo bi kaldırıyo canım tak etti hesabımı dondurdum bilmm iyi mi yaptım

Iyi ki boyle bir niyetiniz yok. Olsa nasil olurdu merak ettim.

Tek olumlu konuşan sensin biliyo musun? Benim tekrardan başlama gibi bir niyetim yok koca 7yılı bitirdi o gururunu ayaklar altına alıp tekrar benden özür dilemesini bekliyorum aksini istemiyorum. Bu arada kızla takipleşmiyolar kıç ergen 16 yaşında her storylerime bakıyo eski sevgilimde bi engelliyo bi kaldırıyo canım tak etti hesabımı dondurdum bilmm iyi mi yaptım
Yani düşünmüyorsan tekrar ozaman bakma.bile onune bak. Ama bitirseydi hic bisey yapmazdi. Boyle eklemek wp durumu instagram fln hikaye o bu engel kaldir bunlarin hepsi dusundugune isarettir. Kizi engelle ozaman ya da mesaj at ? Soru isareti at muhattap olmak istemiyorsan engelle gitsin hesabini kapatmak zorujnda degilsin

yeniden başlama niyeti olmayan hiçbir kadın eski sevgilisinin böyle saçma hareketlerini sorgulamaz. kestirir atar.

Kız demekki seninkine aşık kendi kendine aşık oldu stalk yapiyo vs . Seninki hala seni engelleyip kaldırıyorsa vs açık kapı var bi olta atsan gelir. Bence bana öyle geldi.
Tek olumlu konuşan sensin biliyo musun? Benim tekrardan başlama gibi bir niyetim yok koca 7yılı bitirdi o gururunu ayaklar altına alıp tekrar benden özür dilemesini bekliyorum aksini istemiyorum. Bu arada kızla takipleşmiyolar kıç ergen 16 yaşında her storylerime bakıyo eski sevgilimde bi engelliyo bi kaldırıyo canım tak etti hesabımı dondurdum bilmm iyi mi ya
Yani düşünmüyorsan tekrar ozaman bakma.bile onune bak. Ama bitirseydi hic bisey yapmazdi. Boyle eklemek wp durumu instagram fln hikaye o bu engel kaldir bunlarin hepsi dusundugune isarettir. Kizi engelle ozaman ya da mesaj at ? Soru isareti at muhattap olmak istemiyorsan engelle gitsin hesabini kapatmak zorujnda degilsin
Bunları yapıyosa dönmek için zemin mi hazırlıyo diyosun ? Ben instagramımı dondurdum bilmem iyi mi yaptım

ay bu da yeni klasik. önce çaresizim bir akıl verin diye konu açıp sonra sevgili/koca için "ama beni sevdiği için işte böyle böyle yapıyor" diye hepimizi ikna etmek :)
amaç ne anlamıyorum
Ben de demin aynısını düşündüm, arkadaş madem bu kadar eminsin hala sana aşık, hasretinden ölüyo bitiyo, niye geri döner mi diye konu açıyosun. Kesin dönecek diye inan, otur dönmesini bekle yani ne diyelim 😆 bi de demin birine demiş ki tek olumlu konuşan sizsiniz biliyo musunuz? A ah, neden acaba? Yani dediğiniz gibi resmen kafasındakilere bizin ikna etmek için konu açmış. Her söylenene yok yok ama bak, öyle değil şöyle diye savunmaya geçiyo

yeniden başlama niyeti olmayan hiçbir kadın eski sevgilisinin böyle saçma hareketlerini sorgulamaz. kestirir atar.
Yeniden başlamak istemiyorum ama geri dönsün istiyorum.
yeniden başlamak istemiyorum ama özür dilesin istiyorum.
yeniden başlamak istemiyorum ama bi geri dönsün özür dilesin bakarız derken nikah masasına gidecek konu sahibi 😂

amaç ne anlamıyorum
Kendilerini ikna etmeye çalışıyorlar. Yoksa biz kimiz ki?

Yeniden başlamak istemiyorum ama geri dönsün istiyorum.
yeniden başlamak istemiyorum ama özür dilesin istiyorum.
yeniden başlamak istemiyorum ama bi geri dönsün özür dilesin bakarız derken nikah masasına gidecek konu sahibi 😂

hah tam olarak bu :)
istemiyorsan defteri kapatırsın olur biter
ha sırf egondan gelsin ayaklarına kapansın istiyorsan da o adama yazık
ve tüm bunlardan bize ne :)
yani iki durumda da bizim fikrimizi bağlayacak birşey yok

dersin ki istemiyorum ama yakamı bırakmıyor ben napayım ok
istemiyorum ama sürekli haber yolluyor ok
e zaten gönüllüsün gelmesine yani
ne desek boş

:)

böyle konuları artık günlük gibi görmeye başladım
amaç akıl danışmak falan değil
sesli düşünmek
eyvallah yaz yaz da o zaman her zıt fikre "ama.." diye dönme
Yok aslında akıllarından geçeni tasdiklememizi bekliyorlar. Evet sevgilin baktırmış kıza, evet seni hala unutamamış falan desek mutlu olacak. Gerçeklerle yüzleşmek zor geldiği için amalar lakinler geliyor.

Yok aslında akıllarından geçeni tasdiklememizi bekliyorlar. Evet sevgilin baktırmış kıza, evet seni hala unutamamış falan desek mutlu olacak. Gerçeklerle yüzleşmek zor geldiği için amalar lakinler geliyor.

atladıkları kısım, 30 yaşındaki adamın 16 yaşındaki kıza eski sevgilisini izlettiğini onaylasak bu da ayrı çirkin bir davranış.
30 yaşında adam yahu, yazıyla otuz ! 16 yaşındaki kızı bu şekilde kullanıyorsa zaten ondan külliyen uzak durmalı insan

Peki son yaptıklarınıda yazdım okudun mu okumadıysan söyliyim. Patronunun kızı bütn hikayelerime bakıyor bu kıza biri beni göstermese asla tanımaz instagramda bulamaz
30 yaşındaki adam 16 yaşındaki kıza hadi hikayesine bak bana haber ver mi diyecek🤣 adam sahte hesapla kendisi bakar. Bitmiş anla. Sodalı ayran ıyi gider hazmettirir ask acısını.

Tek olumlu konuşan sensin biliyo musun? Benim tekrardan başlama gibi bir niyetim yok koca 7yılı bitirdi o gururunu ayaklar altına alıp tekrar benden özür dilemesini bekliyorum aksini istemiyorum. Bu arada kızla takipleşmiyolar kıç ergen 16 yaşında her storylerime bakıyo eski sevgilimde bi engelliyo bi kaldırıyo canım tak etti hesabımı dondurdum bilmm iyi mi ya

Bunları yapıyosa dönmek için zemin mi hazırlıyo diyosun ? Ben instagramımı dondurdum bilmem iyi mi yaptım
Bunları yapan adam tamamen bitirmemistir açık kapı var diyorum .

Onu bunu bilmem de eski evgiliniz 16lik kızlarla samimiyet kurucak kadar pedofil göründü gözüme. Sosyal medya şifrenizi istemeler Arabada damar şarkı açıp stoede paylasmalar falan... Gözümde bı prototip oluştu şimdiden.

Arkadaşlar 6 ay öncesine kadar güzel sandığım 7 yıllık bir ilişkim vardı sevgilim son zamanlarda soğuk ve mesafeliydi artık telefonlarımı açmıyor geç cvp veriyodu. İlişkiyi bitiren son olay ise instagram şifremi istemesi ve benim vermemem bu olayın üzerine tartıştıktan sonra 2gün konuşmadık ve ben dayanamayıp mesaj attım ayrılmak mı istiyosun diye evet ayrılmak istiyorum çünkü sen düzelmiyorsun dedi bende elimden geleni yaptım bu saatten sonra hayatıma biri girerse tek sorumlusu sensin demiştim. O da naparsan yap beni igilndirmiyosun dedi hiç cvp vermdm ve o gün bitti. Sabahına whatsaptan durum atmış aracıyla yolda 120 km yapıp ayrılıkla ilgili damar bi şarkı atmış sonra numarasını sildim aynı günün akşamı bana mesaj attı başka birini hayatına almk kolay onu hayatına alabilecek misin asıl sorun o yazmıştı cvp vermedim 20gün whatsapında numaram kayıtlıydı sonra rehberden numaram silindi instagramdan engelledi. Kimse kimseyi aramadı ben çok kötü zamanlar geçirdim ruh halime göre instagramım bi dondurdum 4.ay artık açmaya karar verdim hesabımı açtıktan 3 gün sonra beni engeldn almış sonra hesabımı gizlilikten çıkardım hikaye attım bakıp engellemiş 15 günde bi engelleyip bi açtı ve arkadaşlar hikayeme baka bi kızı farkettim araştırdım kız patronunun kızıymış(16) yaşında bu kız beni kesinlikle tanımaz birinin bu kız o kız diye göstermesi gerekiyo ve her attığım hikayeye anında bakıyor takipleşmiyoruz nasıl bu kadar çabuk farkedebiliyo en geç 1 saat sonra farkediyo şimdi sorum eski sevgilim mi bunu yaptırıyo o yaptırıyosa amacı ne dönmek mi istiyo ?
ne yapamaya çalıştığını anlamadım ama erkekler kaybettikten sonra değer vermeye başlar 8 yıllık ilişkimi bitirip bir başkası le nişanlandım çok şükür mutluyum da sizede tavsiyem kıymet bilene kıymet verin sizde artık umursamayın

Back