Ben varım. Beynimde tümör olduğuna 3 yıl inandırdım kendimi. 4 kez emara girdim 3 yıl içinde ve hiç birinde duramadım, 1 dakika sonra kusuyordum. Çekilemedi yani. Başımın sol tarafı uyuşuyordu, belli yerlerde ağrılar oluyordu. En sonunda bir gün parama kıyarak bir prof. a gittim özelde. Kadının dediğini hiç unutmuyorum. Emar çektiremiyorum ama beynimde bir şey var bence dedim. Bana: beyinde olan kötü semptomlarda hastayı başkaları getirir buraya, öyle şeyler gümbür gümbür gelir. Gelip burada hiç bir hastam böyle anlatamadı kendini dedi. 1 ay sonra bir yakınımı aynen bu şekilde 4 kişi zor zaptederek hastaneye taşıdık. 35 yaşında gayet sağlıklı bir ablamızdı ama kitlendi, kriz geçirdi. Meğer beyninde tümör varmış. Ameliyat oldu, o bile iyileşti. Biz çok evham yapıyoruz. Yıllarca anksiyete tedavisi gördüm. İlaçlarımı bıraktım. Şu an sağlık konusunda artık hiç kaygım kalmadı ama başka şeyler konusunda zirvedeyim. Unutma beyinde olan bir şey sana en fazla 2-3 gün verir. Bunları düşünemez, anlatamazsın bile.