- 12 Mart 2013
- 37.830
- 51.658
-
- Konu Sahibi BitterKuzucuk
- #3.781
anlıyorum seni:)
zamanla daha iyi olucaksın bence:)
güzel bi işin var kıymetini bil tatlım.
:)))tamam bu seferlik affediyom:)))
şükür iyiyim canımcım, sağolasın. sen nasılsın görüşmeyeli?
hayırdır komşunu niye takıyon kafana? naaptı?
bitmiyo hiç bacım dünyanın derdi tasası.......
lisedeyken bi hocamız derdi bize hep; erkekler kafasına şapkadan, kızlarda tokadan başka bişey takmasın sakın derdi:)
mümkün mertebe hayatta kafaya takmamaya çalışmalıyız heralde canım.......
benim bugünkü hayat hakkındaki tanım bu dermişim:)))
:)))
iş yerinde net yokama bu vesileyle kitap falan okudum bugün
canım benim bu komşu çok zırt pırt gelen bir tip.her izin günümde kapımda bitiyor.bir de her şeyi isteme huyu var,onu ver bunu ver.çok rahat,cıvık.en sinir olduğum tip.
dün geldi yine işim var dedim almadım içeri.sonra fırınında kek pişirebilir miyim dedi,akşama misafir gelcek dedi.ben de tam yemek koyucaktım fırına onu söyledim işte.sonra yan komşuma da aynı şeyleri yapıyor.
sonra gitmiş yan komşuya demiş senin fırını kullanayım diye.ama misafir falan yalan,yeni bir tarif aldım da onu yapıcam demişçok kızdım,sanki benim malım onun deneme tahtası.
çok bozasım var ama eşim engel oluyor.bak yine sinir oldum
yaptırmıyorlar canım,sabahtan biraz giriyorum sonra giremiyorum kendi pcmden.masaüstü olanlardan da buraya girmek istemiyorum.iş yerinde net sonra gelcekmi peki?((((
hımmm komşu konunuda anladım canım yaaa, rahatsızlık veren komşu tipi.....
bende sinir olurum böylesine, ne kadar ekmek o kadar köfteyi uygulican o zaman.....
madem sınırı yok, sen sınırı ona öğretcen canım muhatap olmican, ama eşinin dediği gibi bozmada, boşver onun seviyesine düşme, yada o yanlışının farkında olsada olmasada sen yanlış yapma onun kötü yönü var diye.....
ayağını kesersin olmazsa....
haklısın ama kızmakta, insan biraz düşünceli olur yani....
yüz verme yani bencede.
kafanada takma tatlım, ne de olsa dış kapının dış mandalı olan biri sonuçta değilmi......
yaptırmıyorlar canım,sabahtan biraz giriyorum sonra giremiyorum kendi pcmden.masaüstü olanlardan da buraya girmek istemiyorum.
ben de komşu konusunda öyle yapıcam canım,mesafeliyim artık.ne yaparsa yapsın ama bana bulaşmasın.
eee başka neler var :)
Burdan devam edelim.. dandik kizlar
Selamlar ....:)
ya tivi gece gece sesli güldürdün beni
dandik yapıyoruz diyor ya
sansa mune konuyu kapatmis ya ne guzel kaynaatacaktik neyse burdan devam
yalniz deminki konu sahibi gelince beni yakalayip kosede dovebilir..
kıyamam ona yaa
Sen gel soru sor uykusu acilsin karsiliginda dandik muhabbetinize tisikkur idimicigim desin
Rengo korkudan kactin hemen ha
Yok kız siyaset bölümüne daldım
Oralarda gezme kutunu acarsin